Snel en vakkundig een vulling vervangen

Zie boven

heel vervelend

Allereerst werd de tray hard op mijn borst gedrukt. Moest ik melden had ze niet door. Toen vroeg ze of iemand mocht meekijken die misschien daar kwam werken. Heb ik toestemming voor gegeven. Daarna uitleg over opties. Tijdens de behandeling werd zeer slecht vocht weggezogen. Heb ik gemeld. De assistente werkte pas 1,5 week werd later gezegd. Moet de tandarts zelf ook zien. Ook de vraag waarom duurt dit vullen zo lang? Nooit eerder meegemaakt. Gevraagd of ze wilde melden wat ze deed omdat ik dacht dat ze al lang klaar was. Is gebeurd daarna. Ijzeren huls om de tand. Lukte 4 x niet. Toen werd er gezegd er moet tandvlees worden weggebrand..??? om de ijzeren huls echt te kunnen bevestigen. Toen toch verdoofd. Intussen werd gezegd dat de dame aan de telefoon had moeten zeggen dat het een uur duurde? Zij vertelde later dat de persoon aan de telefoon kijkt om welke tand het gaat en dan een inschatting kan maken? Vreemd verhaal dat een telefoniste dit zou moeten inschatten. Is zeker niet gebeurd, want binnen enkele seconden is de afspraak gemaakt. Overigens had ze dit zelf moeten vermelden bij de start. Halverwege de behandeling zei ze dat ze een uur had uitgetrokken. Daarna moest het vulmateriaal ook nog elders worden gehaald en de eerste keer was het te dun. Ik zei ik heb me nog nooit ze akelig gevoeld bij een tandarts. Ze zei als je geen vertrouwen in me hebt kun je om een andere vragen, wat ik zeker ga doen. Na afloop vroeg ik of dit een experimentele behandeling was omdat ik dit nog nooit eerder heb meegemaakt bij tandarts Holleman die met pensioen is gegaan. Toen zei ze hij had 40 jaar ervaring en ik slechts 1,5 jaar. Ze zei ook tijdens de behandeling dit zijn nieuwe methodes. Alles wat ik hier schrijf heb ik haar gezegd.

Is heel goed

Ik ga altijd met een gerust gevoel de behandelingen in Bij Dhr. Kostelijk.

Zeer goede begeleiding en samenwerking tussen tandarts en assistente

Ondanks dat ik wat op leeftijd ben, en wat levenservaring op tandarts gebied heb opgedaan, ben ik van mening dat ik vroeger al bij tandarts Koopmans de juiste keuze om voor tandartsteam de Besterd te kiezen. Ze blijven ontwikkelen om de beste tandzorg te kunnen geven, en zijn meestal op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op gebied van tandzorg. Ook jonge mensen krijgen daar een kans om als tandarts door te ontwikkelen. En zijn daardoor van de laatste ontwikkelingen allemaal op de hoogte. Ik ben nog niet klaar met mijn tand protege maar voorlopig niks als lof.

Prima behandeling, vriendelijk en duidelijk

Prima behandeling, vriendelijk en duidelijk

Prima geholpen

Prettig geholpen

Alles netjes op tijd. Geen klachten

Netjes geholpen goede uitleg over wat er gedaan werd. Vriendelijke mensen.

Ontspannen

Na een controle, vrij snel een nieuwe afspraak om een gaatje te vullen. De tandarts liet mij muziek kiezen , daardoor was ik meer met de muziek bezig. Daardoor geen verdoving nodig , en geen pijn gehad. .Een goede ervaring .

Goed behandel!

Vriendelijk mensen

1e keer behandeld door nieuwe tandarts. Ze was vriendelijk, begripvol en legde goed uit wat ze ging doen.

Zeer goede behandeling.

Zeer wisselend.

De laatste jaren steeds een andere tandarts gehad. Niet altijd de beste. Nog steeds last van verschillende vullingen een aantal jaren geleden gezet. Deze zijn ruw en kunnen niet glad gemaakt worden. De tandarts die dit gedaan heeft hierna ook nooit meer gezien Afgelopen keer was het een zeer fijne tandarts (vrouwelijk) maar haar naam ben ik kwijt.

Leuke tandarts goed geholpen zelfs zonder verdoving top!!!

Het was voor mijn een inval maar heel goed geholpen goede uitleg en zelfs zonder verdoving heel fijn.

Dit had voorkomen kunnen worden.

Ik heb een kroon waaronder problemen zijn ontstaan. Vervolgens wordt er mede gedeeld dat dit al een langere tijd speelt. Nu ga ik daar voor behandeld worden, met een eventuele wortelkanaal behandeling erbij. Dat worden in mijn ogen nu extra kosten die voorkomen hadden kunnen worden. Jullie geven zelf aan dat het al heel lang bekend is. Afgezien van het feit dat ik dat geld niet zomaar heb liggen, ben ik nu erg bang voor de pijn die de behandeling met zich mee brengt. Een half jaarlijkse controle breng al de nodige stress met zich mee, daar kan ik ook niks aan doen. Ik ben nu eenmaal bang van de tandarts. Ik ben nog wel tevreden over de praktijk, maar dit valt me erg zwaar. Ik hoop hierop nog wel een reactie op te krijgen. Ik weet zo vlug niet meer welke mevrouw mij behandeld heeft. Sorry daarvoor.

Goed te doen

Prima praktijk!

Wachttijd was echter wel lang; 20-25 minuten.

Lange wachttijden

Over de tandarts ben ik zeer tevreden echter was de wachtijd absurd lang.

Vriendelijk, klachten worden serieus genomen

Fijn dat ik dezelfde tandarts had als een half jaar geleden! Ben tevreden maar vind het jammer dat ik niet altijd door dezelfde persoon wordt behandeld.

gweldig geholpen en zeer tevreden

Adequaat

Fijne professional, afgestemd en grondig

Prima. Leuk jong team jammer dat het er zoveel wisselt van personeel voor meerdere mensen is het belangrijk om een band te hebben met de behandelaar

Door de vriendelijke en persoonlijke benadering voel ik me erg op mijn gemak.

Mijn angst voor tandartsen is door de handelswijze van uw personeel flink geminimaliseerd. Van zowel de receptie tot de behandelaars straalt een vriendelijkheid uit die rustgevend is. Er wordt duidelijk uitgelegd wat de mogelijkheden zijn en behandelingen worden degelijk besproken. Fijn dat er zoveel specialisten beschikbaar zijn. Ik ben blij dat ik voor uw praktijk heb gekozen.

Tevreden

Tevreden

Prima geholpen- goed advies

Mijn angst voor tandartsen is dankzij jullie professionele hulp flink afgenomen. Dank daarvoor !

Goirkestraat 37

5046 GD Tilburg

Over Tandartsenteam De Besterd

Patienten bij de Tandartsenteam de Besterd profiteren van: -Kwalitatief hoogstaande zorg in een ruime moderne praktijk. -Een vaste tandarts behalve bij een eventuele verwijzing naar een specialist binnen de praktijk. -Alle specialismen binnen de tandheelkunde in huis. -Een kindertandarts ook voor angstige kinderen. -Eigen tandtechnisch laboratorium. -Ruime openingstijden. -Bij spoed binnen 24 uur een afspraak.