Goed en snel geholpen

Na een afgebroken kies zeer deskundig en vriendelijk geholpen.

Prima geholpen, goed overleg!

In 40 jaar, behalve de wachtlijst, nooit een klacht gehad.

Vriendelijk ontvangst.

Erg vriendelijk en duidelijk

E

Snelle doorstroom!

Niet lang wachten en adequate hulp van hr. v.Beek.

Kan echt beter

Met de tandarts zelf niets mis en aardig. Echter wel veel in rekening gebracht voor dingen waar ik als klant geen baat bij en invloed op heb. Door assistent 4 fotos gemaakt, fout van haar gezien ze net begint. Geeft niet, iedereen moet t leren, maar als al die fotos dan in rekening worden gebracht vind ik dat zeer onterecht. Ook na contact nemen hierover word je afgewimpeld en geb je niets in te brengen. Daarnaast weggestuurd met een beginnend gaatje bij weer een andere tandarts. Nadrukkelijk gevraagd of er niet iets aan gedaan moet worden, en er word op gezegd nee want dat loopt zon vaart niet, maar over 5 maanden maar een afspraak dat is prima. Vervolgens die afspraak gemaakt. 3 maanden later krijg ik enorme kiespijn en wil ik eerder naar de tandarts. Eerst wilde de geplande afspraak laten staan en me dan laten komen maar de pijn was ondragelijk. Na sterk doorvragen mocht ik toch de volgende ochtend komen. Daar krijg ik te horen dat het een wortelkanaalbehandeling word. Het is dezelfde plek als waar het beginnende gaatje te zien was. Bij navraag of er toch te lang gewacht is met het gaatje boren, word gezegd dat als zij de foto had gezien, ze ook zou denken dat het niet zon vaart zal lopen. Een menselijke inschattingsfout kan gemaakt worden, maar ik ben veel pijn verder en honderden euros lichter. Niet blij met de service en afhandeling van de praktijk en de kunde van sommige tandartsen.

Al jaren kom ik bij deze tandartsen. Ben er zeer tevreden over.

Altijd vriendelijke tandartsen.

Prima praktijk

Afspraak begon deze keer op de afgesproken tijd. Dat is niet altijd zo. Afspraken worden lekker snel per mail bevestigd en goed herinnerd.

prettig

Personeel was prettig en bekwaam en meedenkend. Helaas kwam ik zonder pijn binnen om gaatje te laten behandelen en heb ik nu al een week onstoking en pijn aan me tanden.

Prima geholpen

Vriendelijk en duidelijk te woord gestaan. Bij de receptie vriendelijker dan voorheen.

Heel profesioneel

Ik voel me veilig en comfortabel.

Zowel bij mondhygieniste als bij tandarts voel ik me ok als ik er ben. Ik word serieus genomen, personeel is vriendelijk, rustig en begripsvol voor angstige gevoelens bij mij.

Vriendelijke goede uitleg bij de te ondernemen stappen tijdens de behandeling

Prettig goed rekening gehouden met fysieke beperking. Was alle ruimte voor pauze

Snel vriendelijk en deskundig geholpen

Uiterst tevreden

Betreffende mondhygiëniste is een zeer deskundige, vakbekwame, begripvolle, attente, aardige vrouw, bij wie ik mij als cliënte jarenlang in goede handen wist. Helaas gaat zij de praktijk verlaten. Helaas is de praktijk de laatste jaren een duiventil aan het worden; er is een grote wisseling van tandartsen.

Grondig gepoets bij de mondhygienist. De dag erna voelde alsof mijn tanden verplaatst waren, dus wat pijn bij eten. Niet het nieuwste apparatuur gebruikt maar misschien hoefde dat niet. Wel fijn dat ik snel op een afspraak mocht komen ivm 1 jaar niet in staat geweest.

Altijd goed en mooi op tijd

Duidelijk, luisterend en in overleg.

Ik vond het een zeer prettige controle met duidelijke uitleg en goed overleg.

Zoals zo vaak top

Er werd flexibel omgegaan met dat ik in de file stond, lieve telefoniste en zorgvuldige tandarts

is goed gegaan

goed en aandachtig geholpen

Voor mij was het even spannend om te wisselen van tandarts maar er is meteen vertrouwen.

Effectieve, ontspannen en pijnloze behandeling

Naam van mondhygiëniste was Sammy.

Was een hele aangename bezoek

Was een fijn bezoek

Goirkestraat 37

5046 GD Tilburg

Over Tandartsenteam De Besterd

Patienten bij de Tandartsenteam de Besterd profiteren van: -Kwalitatief hoogstaande zorg in een ruime moderne praktijk. -Een vaste tandarts behalve bij een eventuele verwijzing naar een specialist binnen de praktijk. -Alle specialismen binnen de tandheelkunde in huis. -Een kindertandarts ook voor angstige kinderen. -Eigen tandtechnisch laboratorium. -Ruime openingstijden. -Bij spoed binnen 24 uur een afspraak.