Zeer goed geholpen goed uitgelegd

Goede uitleg en neemt tijd voor je.

Goede behandeling, erg lange wachttijd voor afspraak, vulling eruit gebeten

Vulling eruit gebeten, kon pas afspraak maken voor over 3 wkn later.

Geen problemen

Professioneel

Ondank dat er weer een andere tandarts was ging de controle goed. Ik kreeg duidelijke uitleg over de behandeling. De offerte was er de dag erna dus wist ik vlot waar ik aan toe was.

Heel tevreden.

Ik ben heel tevreden over de behandeling die ik gehad heb bij de mondhygieniste.

uitstekend

rustig, deskundig, goede uitleg

Altijd goed

Op tijd en duidelijke instructies. Zeer vriendelijk

Vriendelijke en goede behandeling

Superfijn behandeld via doorverwijzing eigen tandarts

Goede rustige duidelijke informatie omtrent behandeling

Probleem snel en goed opgelost

Snelle en vakkundige reactie bij melden probleem

Kwalteit /tijd

Goede uitleg wat er ging gebeuren stelde me gerust en werkte ontzettend netjes en nam voldoende tijd waardoor ik uiteindelijk ondanks de vervelende behandeling toch op mijn gemak lag Wanneer ik wensen had tijdens de behandeling mocht ik het gewoon aangeven en werd er rekening mee gehouden

Altijd professioneel en prettig

Ervaring behandeling is altijd goed

Redelijk

Steeds een andere tandarts, aangezien onze tandarts slechts 1 dag per week werkt en nu met zwangerschapsverlof is.

betrokken en kundig

betrokken en kundig

Goede ervaring, ben ongeveer al 40 jaar patient

heb ik al in een zin gedaan

Netjes behandeling

Netjes geholpen

Deskundig en vriendelijk

De behandeling gaf een goed en tevreden gevoel. Alle plekken van tandsteenvorming zijn schoongemaakt en nagekeken en gepoetst. Gecombineerd met een zorgvuldige benadering.

Rustige behandeling

Ik ervaar vooral de rust en positieve benadering vd mondhygieniste als erg plezierig. Jammer dat ik niet kan terugzien in de afspraak of op de site hoe haar naam is. Ik begrijp dat zij weggaat bij jullie, erg jammer!

Leuke gekke tandarts

Professioneel en goed georganiseerd.

Vriendelijke ontvangst. Niet wachten en efficiënte controle/ behandeling. Duidelijke communicatie, zowel voor, tijdens en na de behandeling.

Rustig de tijd nemen om het probleem te analyseren.

De vraag van de patiënt wordt goed gehoord en vervolgens passende acties-behandelingen bedacht en uitgevoerd.

Erg vriendelijk

Zeer kundig en professioneel

Stappen in een eventuele behandeling worden altijd goed uitgelegd.

De tandartsen zijn heel goed, de bali medewerkers zijn vaak onvriendelijk.

Goirkestraat 37

5046 GD Tilburg

Over Tandartsenteam De Besterd

Patienten bij de Tandartsenteam de Besterd profiteren van: -Kwalitatief hoogstaande zorg in een ruime moderne praktijk. -Een vaste tandarts behalve bij een eventuele verwijzing naar een specialist binnen de praktijk. -Alle specialismen binnen de tandheelkunde in huis. -Een kindertandarts ook voor angstige kinderen. -Eigen tandtechnisch laboratorium. -Ruime openingstijden. -Bij spoed binnen 24 uur een afspraak.