Prettig en professioneel

Prettig en professioneel

Geen klachten

Zeer behulpzaam

Erg fijn combinatie mondhyg. en tandarts op 1 dag. Prima op tijd geholpen en ik ben zeer tevreden.

slechte ervaring

Ik ben erg ziek geworden na het trekken van 2 verstandskiezen boven,ik moest met spoed na huisartsenpost en heb antibiotica gekregen,heb een zware bacteriele infectie via de mond in het hoofd gekregen paar dagen na het trekken van de kiezen,toen ik de telefoniste van de tandarts aan de lijn kreeg,vertelde zij dat mij klachten door ´´griep´´ kunnen komen,toen werd ik boos omdat zij zo onwetend is. groetjes, Marcello Talloru

Goed luisteren/ goed kijken/ goed uitleggen

Een uitstekende ervaring

Als je binnenkomt in de moderne praktijk is er altijd iemand aan de balie die je vriendelijk te woord staat. Er wordt netjes op tijd gewerkt. De behandeling is professioneel.

Behulpzaam en duidelijk

Klantvriendelijk, snel geholpen

Fijne kliniek met deskundige specialisten

Super deskundige specialisten. Ze nemen altijd de tijd om de opties uitgebreid toe te lichten en te bespreken.

Gedeeltelijk tevreden

Mijn rekening is 6x5 minuten en de behandeling is 5x5 minuten

Goede ervaring bij de mondhygiëniste

Aardige dame en goede uitleg gekregen.

fijn dat ik zo vlug mijn vulling kon laten vervangen.

Er was een grote vulling en een stuk kies afgebroken. Vrij snel kon ik terecht bij een vervangster. Ze vertelde wat ze ging doen. En ging zorgvuldig te werk met een goede assistente. Het was een langdurige behandeling . Ondanks de afzuiging moest ik toch veelvuldig slikken en kreeg ook last van een stijve kaak. Gelukkig daar net geen kramp gehad. Het resultaat was prima .

zorgvuldig en vriendelijk

prettig informatief sympathiek professioneel

Was heel goed

Heel prettig, heel gemoedelijk

Deze keer een prima behandeling. Eerst Mondhygiëniste en daarna controle bij de tandarts. Fijn dat er een toelichting werd gegeven op alles wat er gedaan werd en hoe de stand van zaken met mijn gebit is.

Zeer tevreden en een aanrader

,Kundig geholpen en prima tand technieker (Eelco)

Snel en goed geholpen.

Rustige vriendelijke tandarts, heeft goed uitgelegd wat hij ging doen en heeft de tand heel netjes hersteld.

Duidelijkheid en Vriendelijke mensen

Het ontvangst en de uitleg wat men gaat doen aan behandeling is zeer goed en duidelijk. Leuke implantoloog en assistentes met kennis van zaken en dat geeft een tevreden gevoel.

Deskundig, vriendelijk en tijd

Wij zijn erg goed geholpen bij de tandarts. Ze nam alle tijd om iets uit te leggen en keek zeer uitgebreid in alle monden. Daarnaast een hele vriendelijke tandarts ook voor de kinderen.

Mijn tanden worden zwakker gemaakt

Ipv controle werd er gelijk geslepen bij mijn kiezen. Ze zei even scherp puntje weg halen. Nou het leek er eerder op dat ze mijn glazuur aant beschadigen was! En dat ik zo voor latere tijd nog zwakkere tanden krijg. Zodat ik over een tijd weer terug kan met tandproblemen. en met dat haakje goed krassen en kracht erop! En elke keer weer een knarsbitje proberen aan te smeren terwijl ik meerdere keer zeg dat ik niet meer knars. Anders zou mijn vrouw dat wel zeggen. Dit is van het verleden. Ik ben zo teleurgesteld dat ik behandeld word als melkvee waar aan verdiend wordt. Dit is geen zorg meer!

Correcte behandeling.

Behandeling vond plasts op afgeproken tijd door deskundig en vriendelijk persoon

perfect!

rust, vriendelijkheid, en vakmanschap.

Behandeling en benadering door tandarts is top!

Helaas worden we nooit op tijd geholpen. Er zit altijd een vertraging van minimaal 10 tot 15 minuten voordat we worden opgeroepen om naar de tandarts stoel te gaan. Tandarts/professional zelf is vriendelijk, neemt de tijd en legt goed uit wat er gaat gebeuren of wat de opties zijn.

Geen lange wachttijd en vriendelijke kwalitatieve behandeling.

Goirkestraat 37

5046 GD Tilburg

Over Tandartsenteam De Besterd

Patienten bij de Tandartsenteam de Besterd profiteren van: -Kwalitatief hoogstaande zorg in een ruime moderne praktijk. -Een vaste tandarts behalve bij een eventuele verwijzing naar een specialist binnen de praktijk. -Alle specialismen binnen de tandheelkunde in huis. -Een kindertandarts ook voor angstige kinderen. -Eigen tandtechnisch laboratorium. -Ruime openingstijden. -Bij spoed binnen 24 uur een afspraak.