goed en duidelijk

Geweldig dienst.Vriendelijke personeel.

Hartelijk Bedankt voor alles. Ik ben trots of jullie.

Professioneel

Professionele behandeling.

Gewoon zoals het hoort hoe je behandeld hoor te worden

Hele goed

Het was Hele goed

Goede tandarts en mondhygieniste, klantvriendelijke receptie.

Al jarenlang klant. Ondertussen ervaring met diverse mondhygienisten en tandartsen gehad. Allemaal prima. Aan de receptie word ik vriendelijk ontvangen. Gastvrouwen denken fijn en praktisch mee in plannen van afspraken.

Snel geholpen

Prima geholpen en gerustgesteld.

Geruststellend

Ik was erg zenuwachtig, maar de behandeling is heel goed gegaan. Alles goed uitgelegd en rustig gedaan.

Altijd vriendelijk, effectief en goed geholpen. Ik maak er een punt van geen vaste tandarts te hebben, wat hier goed mogelijk is. Ik ben dus echt goed tevreden, behalve over de wachttijden voor een volgende afspraak. Zowel tandarts als mondhygieniste. Vele maanden. Daarom beveel ik deze tandarts niet aan, want dan moet ik in de toekomst nog langer wachten.

Profesioneel

Er wordt gevraagd aan me hoe het gaat en of er wat is veranderd. Ook tijdens de controle goede uitleg over wat er gaat gebeuren.

Goed geïnformeerd

Tijdens het vervangen van een vulling goed geïnformeerd en ook daarna goede informatie over het vervolg.

Hoge professionals met goede hart

Hey ik 17 jaar hetzelfde uitstekend andacht gemerkt,tot nu deze uitstanding professionalism is gevoeld met geweldige klimaat. Naar Mijn tandarts , haar assistant(haar naam vegeten) en in het algemene alle medewerkers!!! Compliment!!

Fijne goede behandeling

Fijne goede behandeling. Jammer dat er de laatste tijd veel wisselingen zijn in tandartsen maar verder uitstekende ervaring

vriendelijk, goede behandeling, prettige communicatie

Aangenaam bezoek aan tandarts en mondhygiënist. Professioneel en klantvriendelijk. Goede service aan balie. Heel fijn dat beide bezoeken te combineren zijn.

Vriendelijk

Baliemedewerker vriendelijk en aardige en zeer kundige mondhygieniste . Wel is het nogal een duiventil. Tandartsen komen en gaan. Dat is erg jammer.

Héél goed

Wordt goed geholpen. Behandeling zoals behoren.

Keurig op tijd

Prima!

fijne behandeling

Al twintig jaar mijn favoriete mondhygiëniste, drie keer per jaar een afspraak om te inspecteren en reinigen.

Slecht

Ik was voor de eerste keer met mijn dochter bij tandarts Marjon Roes, ze is net weer terug van haar zwangerschapsverlof. In haar verlof ben ik bij haar vervanger geweest en dit vond mijn dochter erg interessant. Ze mocht bij mij op schoot, spiegeltje vasthouden en samen kijken naar de tandjes in haar mond. Ik was van te voren al geweest zodat ze kon kijken hoe het "moest" voor mijn dochter erg prettig. Vorige weerk op controle geweest bij Marion, voor mijn dochter pas de tweede keer bij de tandarts. Ik had mijn dochter voorbereid dat ik eerst zou gaan en dat we gingen proberen of ze zelf in de stoel ging zitten. Maar volgens Marion mocht dit niet en moest mijn dochter per se eerst en moest ze ook per se in de stoel. Dit overviel mij en mijn dochter, we MOETEN namelijk niks. Daarna werd ook nog de opmerking gemaakt, maar ja ze is al bijna 4 jaar!??? Dit viel bij mij erg verkeerd, en dan heb je dus totaal geen ervaring met kinderen. Om deze reden ben ik overgestapt naar een andere tandarts in de hoop dit samen iets anders aan te kunnen pakken. De beoordeling hieronder is dus echt alleen op Marion gebasseerd.

Blijft altijd spannend maar werknemer was heel adequaat en efficiënt

zou er zó weer heen gaan

Ik ben hier geweest na aanleiding van een doorverwijzing van mijn eigen tandarts. Mooi op de afgesproken tijd aan de beurt geweest en een uitstekend gesprek met de tandarts gehad. Na een 3D scan bleek dat er niets aan de hand was en een verdere behandeling niet nodig was. Over de deskundigheid van de tandarts kan ik dus niet oordelen maar zou er wél alle vertrouwen in hebben.

Professioneel geholpen

Een kroon op de voortand als uiteindelijke oplossing. Prima werk conform afspraak

Oké

Heel goed geholpen, aardige medewerker.

Helemaal tevreden, goed geholpen. Mijn tanden zijn weer fris en en schoon

prima. Ook rekening gehouden met mijn hartproblemen

Goirkestraat 37

5046 GD Tilburg

Over Tandartsenteam De Besterd

Patienten bij de Tandartsenteam de Besterd profiteren van: -Kwalitatief hoogstaande zorg in een ruime moderne praktijk. -Een vaste tandarts behalve bij een eventuele verwijzing naar een specialist binnen de praktijk. -Alle specialismen binnen de tandheelkunde in huis. -Een kindertandarts ook voor angstige kinderen. -Eigen tandtechnisch laboratorium. -Ruime openingstijden. -Bij spoed binnen 24 uur een afspraak.