Waardeloos

Loopt altijd uit kwa tijd, kan een keer maar elke keer is wel een issue, als je zelf 5 minuten te laat bent kun je niet meer geholpen worden maar je betaalt wel. Tandarts die we hebben is een halve slager, blijft continu hetzelfde commentaar hebben terwijl al eerder meerdere aangegeven te hebben niet zijn ideeën aan mee te willen doen. Brutaal tegen mijn kinderen, bijv kind moet beter tanden poetsen anders geeft hij door aan de orthodontist dat de beugel niet doorgaat, waar ben je dan mee bezig als tandarts zijnde! Bij een kind van 10 nota bene die kampt met ernstig ruimtegebrek kwa gebit en al 10 tanden in totaal kwijt is om ruimte te creëeren zodat ze aan een beugel kan.

Geruststelling

Ik was ontzettend zenuwachtig, daar werd goed op geacteerd

Goede aandacht geeft vertrouwen

Een check-up na val op voortand werd snel ingepland en heeft vertrouwen gegeven dat er geen schade is of verdere zorg nodig is. Helaas was de wachttijd in de praktijk bijna 1 uur, communicatie over vertraging/uitloop zou wenselijk zijn geweest.

Het is niet wat het geweest is

Ik kom van kinds af aan bij de tandartsenpraktijk, na 25 jaar is de vriendelijkheid niet meer wat het is geweest. Het is liggen en gaan! Je moet zelf vragen of alles in orde is anders zijn ze alweer door naar de volgende afspraak. Tandarts Lukas was sinds tijden weer een vriendelijke tandarts, maar sinds de oude vaste tandartsen met pensioen zijn worden de bezoeken aan de praktijk steeds minder plezierig. Dit geld ook voor de mondhygiëniste en dan licht ik niet alleen mijn laatste bezoek uit.

professioneel

Er werd zonder veel opsmuk stevig doorgewerkt, waarbij de tandartsassistente goed oog hield voor mijn welzijn.

Perfecte behandeling na tandprobleem met veel extra aandacht.

Zeer deskundig team met goed onderling overleg voor de beste behandeling.

Prima geholpen

Prima geholpen

rustige, zorgvuldige manier van werken met uitleg wat ze ging doen

positief

Geen aandacht voor klanten

Op zich zijn de tandartsen hier prima, maar dat is het dan ook. Ze hebben veel te veel klanten, waardoor schuiven met afspraken zelden mogelijk is. In november werd een gaatje geconstateerd, dat vulden ze toen liever niet ivm mijn zwangerschap. Nu kwam ik in mei terug, hadden ze te weinig tijd ingepland om het gaatje te vullen en moet ik dus nóg een keer terugkomen. Op een tijdstip dat voor mij bijna onmogelijk is, maar de andere optie is over 2 of 3 maanden een keer..

uitstekend

Mijn mondhygiëniste is mens mens en neemt de tijd voor je. Ze is en professioneel en menselijk. Top!

Fijn en goed geholpen

Goed en fijn geholpen

Fijne tandarts met goede kennis en zorg voor de patiënten

Altijd vriendelijk en deskundige indruk bij de tandarts en de assistenten. Tot nu toe nooit iets geks mee gemaakt en goed geholpen met klachten. Ook weet de tandarts altijd vragen goed te beantwoorden.

Klantgericht en erg vriendelijk

Anita is een heel fijn mens en zeer kundig

Vriendelijk

Vriendelijkheid geeft rust en is de behandeling aangenaam

Ze zijn super lief

Ze stellen je echt op je gemak dat is super fijn

Niet tevreden

Als ik eerlijk mag zijn waardeloos Ik ben op zoek naar een ander tandarts Ik ben bij de mondhygienist geweest ze Haald mijn vulling eraf ze bied haar excuses Maar de tandarts repareerd het niet Belachelijk dit Ik moet pas 5 juli komen Nu loop ik mt een gebroken tand en nog mijn voortand Ik ben van plan hun aansprakelijk te stellen

Goed en prettig geholpen

correcte en duidelijke behandeling/afspraken

heb praktijk aanbevolen, maar helaas nemen jullie geen nieuwe patienten meer aan

normaal goed

vlotte behandeling , goed advies

erg goed

Prima!

Prima!

hallo,,,,ik ben prima geholpen,,,,

geen probleem meer

Dik tevreden met Anita

Ik ben dik tevreden maar heb 2 x een tandarts gehad die de Nederlandse taal niet voldoende machtig was en dat vond ik erg vervelend. Zeker de keer dat ik problemen had en een keus moest maken. Gelukkig had ik vantevoren met ‘mijn’ tandarts de mogelijkheden al besproken waardoor ik zelf de keus kon maken. Ik vind het een vereiste dat iemand de taal goed spreekt!

Goirkestraat 37

5046 GD Tilburg

Over Tandartsenteam De Besterd

Patienten bij de Tandartsenteam de Besterd profiteren van: -Kwalitatief hoogstaande zorg in een ruime moderne praktijk. -Een vaste tandarts behalve bij een eventuele verwijzing naar een specialist binnen de praktijk. -Alle specialismen binnen de tandheelkunde in huis. -Een kindertandarts ook voor angstige kinderen. -Eigen tandtechnisch laboratorium. -Ruime openingstijden. -Bij spoed binnen 24 uur een afspraak.