Een prettige positieve benadering van mijn "probleem" gebit

Met de positieve benaderingswijze wijze van de mondhygiëniste ben ik weer gemotiveerd om meer te poetsen en de ragers te gebruiken. Dank je wel.

Erg persoonlijk

Vriendelijk, tijd nemen om naar je te luisteren, overleg samen over hoe nu verder.

Door drukte langer moeten wachten dan afspraak was

Zie onderstaande

Duidelijke uitleg. Vriendelijk.

Prettige persoonlijke benadering.

Zie bovenstaande zin.

Supervriendelijke en professionele benadering door al het personeel

Vriendelijk, op tijd en deskundig geholpen met goede tips waar extra op te letten. Kan niet beter.

Receptie in klantvriendelijk

Mondhygiëniste was professioneel, Vriendelijk. Het ligt niet aan haar. Maar de receptionisten waren onvriendelijk. Ik had om 13.30 afspraak. Was ruim tevoren optijd maar de receptie was onbemand. Ze kwamen pas om 13.30 aan. Dan mochten we ons pas aanmelden. Met een rij van 20 mensen. Dus je bent even bezig nog met aanmelden. Toen ik hierover iets zei. Kreeg ik een antwoord van 2 receptionisten dat hun ook moesten eten. Snap ik dat hele kliniek gezamenlijk gaan eten. Leek mij onvriendelijk. Dan maar de afspraken wat later maken. En de deuren sluiten. Hier door overweeg ik naar een andere tandarts. Mijn vaste tandarts is toch met pensioen. Dus ik weet niet wie ik zou krijgen. Vorige x had ik een andere tandarts die gebrekkig nederlands kon. En de mondhygiënist gaat daar ook verlaten. Is de 2e die weg gaat.

ik heb een goede ervaring gehad

De tandarts heeft serieus naar mijn klachten gekeken

jammer dat ze weggaat

jammer dat ze weggaat

Super lief geholpen

Heel goed op mijn gemak gesteld, waardoor minder angstig de behandeling ingegaan.

Alles oké gehandeld

Goed en snel geholpen

Prettig

Goed en dat is het belangrijkste

Vertrouwde omgeving vriendelijk personeel

Bij spoedgeval heel ander advies dan van eigen tandarts

Bij spoedgeval afwijkend heel ander advies dan van eigen tandarts

Zorgvuldig

Kundig

fijne mensen die rust uitstralen

andere mondhygieniste maar super lief ben niet zo van wisselen maar geen vervelende ervaring

deskundig en prettig geholpen

er was aandacht voor mijn vragen en ik kreeg duidelijke antwoorden; alle handelingen tijdens de behandeling werden duidelijk aangegeven

Heel deskundig

Gaan heel goed om met gehandicapte, super.

Nog niet kunnen vormen

Sinds tandarts Holleman met pensioen is gegaan heb ik nu de 2e tandarts. Dat vind ik niet prettig. Tandarts Vermeulen. Of van der Meulen was heel secuur bij het eerste controle moment (tandvlees, pocketmeting, tong, medicijngebruik). Nu weer andere arts, daar heb ik nog geen mening over kunnen vormen.

Vriendelijk. Nemen de tijd

Niets op aan te merken!

Goed en prettig geholpen

Prettig contact. Er werd goed naar mijn hulpvraag en mening geluisterd, er was ruimte voor overleg. Ik ben prima en correct geholpen

Professioneel geholpen!

Helaas was er een spoedbehandeling tussendoor gekomen. Maar verder top geholpen!

Goed.

Deze mondhygieniste deed haar werk heel zorgvuldig, was vriendelijk en werkt en denkt vanuit het positieve.

Ik ga er graag naar toe. Gek hè

Je bent er in zeer goede handen. Professioneel en qua zorg.

Goirkestraat 37

5046 GD Tilburg

Over Tandartsenteam De Besterd

Patienten bij de Tandartsenteam de Besterd profiteren van: -Kwalitatief hoogstaande zorg in een ruime moderne praktijk. -Een vaste tandarts behalve bij een eventuele verwijzing naar een specialist binnen de praktijk. -Alle specialismen binnen de tandheelkunde in huis. -Een kindertandarts ook voor angstige kinderen. -Eigen tandtechnisch laboratorium. -Ruime openingstijden. -Bij spoed binnen 24 uur een afspraak.