rustig en goede behandeling

luisterend oor gezien mijn situatie was heel prettig

Prima, was snel geholpen!

Lisette Wester legde goed uit dat er geen 3 kiezen werden getrokken maar 1 kies. Dat er in fase naar de andere kiezen werd gekeken. Mijn zus was wel meegekomen. Ze vond de praktijk en receptie goed.

Prima geholpen.

Zoals altijd tot op heden ben ik deskundig geholpen.

Prettig en duidelijk

Een bezoekje aan de tandarts is niet altijd n feest .., maar fijn dat alles duidelijk uitgelegd wordt wat er allemaal gaat gebeuren en wat ze daar voor gaan gebruiken . De sfeer is ook prettig

Prettig

Kundig

Vlot en vriendelijk geholpen

Tandarts Sjoerd plaatste mijn losgeraakte kroon (30 jaar geleden gezet) in no time vakkundig weer terug.

Persoonlijk en vakkundig

Prettig en ontspannen.

Heel goed

Zo lang dat ik al bij het tandartsteam De Besterd kom ben ik heel keurig, netjes, zeer goed, met respect en vriendelijk behandeld. Mijn dank daarvoor.

Fijne tandarts echter wel vaak te laat

Fijne tandarts met ruimte openingstijden en heel kindvriendelijk. Het enige vervelende vind ik dat je vaak niet op de afgesproken tijd aan de beurt bent. Ze lopen vaak uit. Afgelopen week was ik als eerste aan de beurt om 8 uur maar werd toen pas om 8.10u geroepen. Dan wordt het natuurlijk lastig om de rest van de dag op schema te lopen. Het is ook vervelend omdat je als klant ook een agenda hebt.

Heel prettig

Ik kom nu al ruim 40 jaar in de praktijk en ik ben en blijf heel blij met jullie

Behandeling zoals het hoort.

Goede ontvangst. Een moderne praktijk. Met voldoende aandacht voor de patiënt,

Goed team,watverjongd

Al vele jaren dezelfde ,hele goede mondhygieniste. Afgelopen jaar is tandartsenteam verjongd(vanwege pensionering van de “oude garde”) Nieuwe deskundige team lijkt nu ook in goede balans te zijn.

Deskundig en geduldig

Bij behandeling gaatje werd rekening gehouden met kokhals reactie en slikken.

Snelle controle en duidelijke vervolgafspraken

Ervaring uitstekend. Snelle controle en duidelijke vervolgafspraken gemaakt.

Tandarts is zo professioneel!

De tandarts is in haar organisatie en in haar werkwijze en in haar contact een uitermate professionele vrouw!

Goed en netjes geholpen.

Kom er al vele jaren en gewoon een goede praktijk.

Een fijne praktijk.

Vriendelijk ontvangen gerustgesteld door de tandarts want ik was wel nerveus en ze heeft mij heel goed geholpen nergens geen last meer van dank daar voor. met vriendelijke groet D.Spijkers.

Goed en vlot geholpen

Mijn afspraken volgden mooi en vlot op elkaar hoop dat dat in het vervolg ook blijft .

Vriendelijk, zacht, zeer professioneel

Claudia is rustig,, zacht,vriendelijk en begripvol. Het was een lange behandeling waar ik enorm tegen op zag. Door haar zeer professionele begripvolle handelen is het mee gevallen.

Al vele jaren zeer tevreden.Mondhyg. zeer vakkundig en aardig.

een betrouwbare en professionele praktijk

Een praktijk waar ik al 35 jaar kom naar volle tevredenheid

Super fijn en pijnloos

Prettige contact met mondhygieniste. Vriendelijk en kundig. Tot in de puntjes levert ze goed werk af. Ben super tevreden.

Vriendelijk

Meedenken en geruststellend

Op een fijne, ontspannen manier geholpen bij de mindhygeniste. Zo jammer dat ook zij weer weggaat.

Goirkestraat 37

5046 GD Tilburg

Over Tandartsenteam De Besterd

Patienten bij de Tandartsenteam de Besterd profiteren van: -Kwalitatief hoogstaande zorg in een ruime moderne praktijk. -Een vaste tandarts behalve bij een eventuele verwijzing naar een specialist binnen de praktijk. -Alle specialismen binnen de tandheelkunde in huis. -Een kindertandarts ook voor angstige kinderen. -Eigen tandtechnisch laboratorium. -Ruime openingstijden. -Bij spoed binnen 24 uur een afspraak.