Betrokken

Zeer wisselende ervaring. De heer van Beek zou ik iedereen aanraden. Mevrouw van der Meulen heb ik slechtere ervaring mee, dus die raad ik niet aan. Deze vragenlijst is dus geen geldige vragenlijst!!!!!

Een kies trekken is nooit leuk, maar het is netjes afgewerkt en dan nog wel met weinig napijn

bovenstaande zegt genoeg , je gaat nooit voor je plezier naar de tandarts. maar alles is keurig afgehandeld

vriendelijk personeel,

stipt, vriendelijk en pijnloos geholpen

alles volgens plan goed verlopen

alles ok

Over het algemeen goed behalve de laatste keer

Normaal prima ervaring met een vaste tandarts en mondhygieniste. Afgelopen week een andere mondhygieniste terwijl ik verwachte dat mijn vaste ( Zoyra) weer terug zou zijn. Ik vind het jammer dat ik niet vantevoren ingelicht ben. De nieuwe stelde zich niet voor ( ik weet niet hoe ze heet) en zij kende Zoyra niet volgens mij dus. Verder kreeg ik een meting ( wat ik ook niet wist) en kon ik niet meteen een schoonmaakbeurt krijgen met het gevolg dat ik komende week weer terug moet. Daar zijn ze op mijn werk ook niet blij mee natuurlijk. Dus de laatste ervaring...sorry maar dat ben ik van jullie niet gewend

Tandarts Lucas is top

Ik ben tevreden

Adequaat. Attent. Luisterend

prima tandzorg centrum

Altijd op tijd, vriendelijk, effeicient, vakkundig.

Perfecte op klant gerichte behandeling.

Kundig en aankondigend wat uitvoerend vervolg van behandeling is. Is prettig voor cliënt

Een lastige vulling

Goed geluisterd en uitgelegd

intervisies houden met beeldopnamen van de behandeling

De mondhygiëniste was welbespraakt. Het beoordelen van mijn gebit was zo gebeurt, zonder kleuring. Het schoonmaken gebeurde goed, tandsteen was er waarschijnlijk niet want het schrapen en werken met apparatuur hoefde niet. Het polijsten van mijn gebit gebeurde snel en was zo klaar. De afgelopen jaren heb ik al veel mondhygiënisten gehad. De eerste was de allerbeste. Daarna was mijn ervaring van slecht tot matig en vis versa. Het bedrag wat ik ervoor dien te betalen vind ik het regelmatig niet waard. Het zou prettig zijn als ik van te voren weet hoe de behandeling heet die ik krijg en wat de daaraan verbonden kosten zijn. Ook wat ik mag verwachten wat er tijdens de behandeling uitgevoerd dient worden. Zodat ik weet dat ik krijg waarvoor ik betaal.

goed geholpen ook al was er een tandarts ziek

was even wachten maar correct geholpen. weet alleen niet de naam van de tandarts, dus naam mondhygiënist ingevuld.

Aangename wijze van behandelen

Prima behandeling, duidelijke uitleg voorzover nodig

Zéér prettig.

Ik heb een zeer fijn met mijn tandarts, en ik kom er daarom ook graag of voor een controle danwel voor een behandeling.

Eindelijk een fijne tandarts

Na wat verschillende tandartsen te hebben gehad, nu eindelijk een fijne tandarts. Vriendelijk, doortastend en altijd bereid om extra uitleg te geven.

Goe

Goed geholpen. Duidelijke uitleg.

Goed geholpen. Duidelijke uitleg. Vriendelijk en snel.

Vlot, goed, vakkundig en vriendelijk!

Zie boven

Fijn zoals altijd

Bij Zohra heb ik altijd het gevoel dat ik met liefde behandeld word.

Deskundig

De keren dat ik bij jullie ben geweest heb ik te maken gehad met vriendelijke en deskundige mensen of het nu de receptioniste, de assistente of de behandelend tandarts is. Bij de vragen wordt gevraag naar de behandelende tandarts. Helaas weet ik die even niet.

Vakwerk

Vriendelijk, behulpzaam, bekwaam en professioneel .

Netjes

Word netjes behandeld

Snel, correct, professioneel

Goede tandartspraktijk.

Toch wel enige angst voor de tandarts. Vriendelijke tandartsen en assistenten die je “verhaal” aanhoren en hiervan uit te werk gaan. Stellen je gerust en vertellen duidelijk wat er gedaan moet worden of gaat gebeuren…

hartstikke goed

vriendelijk en kundig

Goirkestraat 37

5046 GD Tilburg

Over Tandartsenteam De Besterd

Patienten bij de Tandartsenteam de Besterd profiteren van: -Kwalitatief hoogstaande zorg in een ruime moderne praktijk. -Een vaste tandarts behalve bij een eventuele verwijzing naar een specialist binnen de praktijk. -Alle specialismen binnen de tandheelkunde in huis. -Een kindertandarts ook voor angstige kinderen. -Eigen tandtechnisch laboratorium. -Ruime openingstijden. -Bij spoed binnen 24 uur een afspraak.