Duidelijke uitleg

Prima, het blijft de tandarts

nvt

Altijd goed ontvangen en netjes geholpen

Mijn ervaring is heel goed en heel professioneel

Heb een goede ervaring met de groepspraktijk de Besterd

Werd echt goed nagekeken, vriendelijk aan de balie en vriendelijke tandarts en assistente, alleen jammer dat ik daar niet meer terecht kan daar ze alleen kinderen nakijkt.

Ze luistert naar je verhaal

Goed behandeld

Zeer tevreden.

Vriendelijke en deskundige behandeling door mondhygiëniste en tandarts die beiden goed naar de patiënt luisteren.

geweldige aanpak van mijn zoons

Ik kwam op controle met mijn zoons van 14 en 20 jaar. Zij hebben mondhygiëne niet op nummer 1 in hun dagelijkse routine. Tandarts Roes spreekt hun hierop aan op een manier die zij niet als aanvallend of beschuldigend ervaren en die hun ertoe aanzet, in ieder geval enige tijd, beter hierop te letten.

Tandarts goed, wachttijd echt te lang

Mijn tandarts was echt een topper, maar eer je hier een afspraak hebt gemaakt ben je bijna een half jaar verder. Dat is het enige jammere.

Vriendelijk en zeer deskundig

Zeer positief

prima behandeling

ERg prettige tandarts, rustig en geintereseerd in de persoon

Vriendelijk, en nam de tijd om netjes mijn tanden te reinigen.

Duidelijk en helder service

Professioneel

Goede uitleg

De behandeling tbv een nieuwe kroon wordt goed uitgelegd. Kundige tandarts.

Prima controle, zorgvuldig en gedegen.

Zorgvuldig en gedegen. Fijn in de omgang.

Fijne, snelle en ‘gezellige’ behandeling

Was een lange behandeling en werd steeds gevraagd hoe het ging, bij elke handeling werd uitgelegd wat er werd gedaan en wat ik kon verwachten. Verder gezellig gekletst, geen pijn ervaren en een goed en mooi resultaat. (Ging om een cosmetische composiet behandeling en een paar gaatjes vullen)

Zeer positief en geheel niet pijnlijk

De mondhygiëniste Linda doet haar werk erg goed. Ze is zeer vriendelijk en ondanks dat het gekras/geschraap van het verwijderen van tandsteen niet fijn is heeft ze me geen pijn gedaan.

Gewoon goed

Heb geen angst om te gaan

Goed behandeld

Nette en vriendelijke vakmen6

Uitstekende service

Mijn bezoek aan tandarts Roes was zoals gewoonlijk zeer prettig. Ze nam de tijd voor me en stelde me op mij gemak. Het was voor controle, na 10 minuten stond ik weer buiten.

Een verademing

Makkelijk bereikbaar, niet lang hoeven te wachten en dan ook nog een pijnloze behandeling. Door een vakkundige specialist.

Fijne behandeling

Fijne tegemoetkoming. Goede uitleg van traject. Duur van de behandeling één uur en steeds check hoe het gaat. In een woord geruststellend.

Slechte planning

Afspraak gemaakt voor een wortelkanaalbehandeling waarvoor een uur werd ingepland. Nadat een foto was gemaakt werd mij verteld dat ik een nieuwe afspraak moest maken omdat de behandeling 2 uur zou gaan duren en daar was op dat moment geen tijd voor. Er was een oude foto van mijn gebit aanwezig waarop de ontsteking te zien was dus dit had anders gekund. Voor mij een nutteloze afspraak die me inclusief reistijd een uur heeft gekost.

Prima geholpen

Volgens afspraak vakkundig behandeld

Goirkestraat 37

5046 GD Tilburg

Over Tandartsenteam De Besterd

Patienten bij de Tandartsenteam de Besterd profiteren van: -Kwalitatief hoogstaande zorg in een ruime moderne praktijk. -Een vaste tandarts behalve bij een eventuele verwijzing naar een specialist binnen de praktijk. -Alle specialismen binnen de tandheelkunde in huis. -Een kindertandarts ook voor angstige kinderen. -Eigen tandtechnisch laboratorium. -Ruime openingstijden. -Bij spoed binnen 24 uur een afspraak.