Aardige mensen

Zoals meestal een goede ervaring met ervaren mensen.

Zeer goede ervaring

Deskundig team, altijd geruststellend, goede uitleg vooraf over wat er precies moet/ gaat gebeuren. Kortom een fijne tandarts

op een rustige manier met duidelijke uitleg geholpen. iedere keer zeg ok tegen mijzelf na afloop was je daar nou weer angstig voor :-)

Deskundig en erg vriendelijk

Zohra is altijd deskundig en erg vriendelijk. Zij behandelt mij op een manier waarbij ik nergens last ervaar en dat is fijn!

Vlot en kundig.

Alles ging volgens afspraak. Heel vriendelijke medewerker.

Vriendelijk en deskundig behandeling.

Prima behandeld door Zohra. Jammer dat ze weggaat. :(

Deskundige tandarts zorgvuldig

Wat ik niet fijn vond zowel nu als bij het bezoek van 1/2 jaar geleden waarin ik vertelde dat ik de diagnose Parkinson had gehad. Is dat Ze al ging praten over ‘wanneer je straks je gebit niet meer goed kunt verzorgen’ Ik heb een zware diagnose gehad waar ik nog steeds mee deal en ik probeer nog niet bezig te zijn met het moment dat ik veel meer beperkt zal zijn. Dat doet deze tandarts dus niet, er wordt voor de 2e keer al stilgestaan bij de situatie die nu niet aan de orde is.

Prima en snel

Helemaal top

Hele fijne mondhygienist

Tevreden

Deze tandarts heb ik zelf kunnen kiezen. Toch denk ik dat jullie mensen allemaal kundig zijn.

Goed geholpen

Prima geholpen

Fijne praktijk

Prettige medewerkers, fijne tandarts en gelukkig laatste tijd niet zo'n wisseling van tandartsen

prettig geholpen

Zowel bij Bianca als mijn nieuwe tandarts goede uitleg en deskundigheid voor zover ik het kan beoordelen.

Ze behandelt je als een klein kind

Ging naar buiten en was ontdaan, je moet naar mondhygiëne en plaatje s'nachts uit doen! Anders krijg je schimmel in je mond! Ben geen klein kind ben bijna 67! En dat plaatje heb ik al jaren in en nog nooit heeft iemand dat gezegd.daarbij 2 of3 maanden geleden tand gerepareerd en nu zit er al weer een gaatje! Kan zij niets aan doen, maar dit is al 2de keer vorige keer andere tand gedaan vulling binnen 2 maanden er uit gevalen.

Professioneel vriendelijk

Deze manier van feedback vragen vind ik okslachtelijk. Dit was de laatste keer.

Heel goed

Wordt altijd vriendelijk ontvangen

Vriendelijk en goed geholpen door marion en de dag van te voren door zora. Deze 2 kan ik aanbevelen andere ken ik niet

Vriendelijk en vakkundig personeel

Vriendelijk en vakkundig personeel

Ben heel tevreden over de behandeling

Uitleg was prima. Ook persoonlijke aandacht. Totale behandeling heel goed.

goed keurig geholpen

Prima.

Vriendelijk, duidelijke afspraken wat er gaat gebeuren.

Goed en kundig

De laatste die mij behandelt heeft was een mond hygiëniste Ik weet haar naam niet Tip : bij afspraak de naam vermelden van de betreffende tandarts of mond hygiëniste zou ik wel heel fijn vinden

De behandeling zeer kundig en rustig uitgevoerd.

Zag er erg tegenop, maar de behandeling is erg kundig uitgevoerd, geen napijn.

geweldig

mij ervaring, daar werken mensen met kennis van zaken. ik was doorverwezen door mij tandarts verkalkte wortelkanalen, niets van dat alles hebben etz gebeld voor versnelde afspraak diagnose speekselklier ontsteking. ben gisteren geweest kaakchirurg zei wij maken een echo wij denken dat er meer aan de hand is door een echo kunnen zij het gebied in kaart brengen. dank je wel tandartsenteam de besterd voor jullie goede zorgen.....

Goirkestraat 37

5046 GD Tilburg

Over Tandartsenteam De Besterd

Patienten bij de Tandartsenteam de Besterd profiteren van: -Kwalitatief hoogstaande zorg in een ruime moderne praktijk. -Een vaste tandarts behalve bij een eventuele verwijzing naar een specialist binnen de praktijk. -Alle specialismen binnen de tandheelkunde in huis. -Een kindertandarts ook voor angstige kinderen. -Eigen tandtechnisch laboratorium. -Ruime openingstijden. -Bij spoed binnen 24 uur een afspraak.