Professioneel en vriendelijk

Altijd goede ontvangst. Zeer professionele uitleg en behandeling op een hele vriendelijke manier.

Meteen goed en vriendelijk geholpen, fijne uitleg

Mijn kies was afgebroken en we stonden niet volledig ingeschreven. De inschrijving die ochtend afgerond en kon meteen langs voor een controle en vervolg afspraken zijn gemaakt. Communicatie was helder en vriendelijk.

zijn heel vriendelijk

heel fijn ontvangst bij intree en fijne tandarts

Prima!

Had erg last van kies. Kon gelukkig meteen komen. Door professionele ingreep meteen opgelost. Prima dus! Weet niet meer bij wie ik ben geweest daar het een nood ingreep was en ik meer bezig was met de pijn dan andere dingen. Sorry maar wel mijn dankbaarheid voor deze persoon.

Prima,al jaren.

Korte wachttijd Snelle behandeling, Bijna geen pijn, Zo weer thuis

Ik ben goed en vriendelijk geholpen.

De mondhygienste was informatief en vertelde van begin tot eind wat ze ging doen. Zeer bekwaam

Goede en duidelijke communicatie

Was prima, het is de tandarts. Hoe korter je er bent hoe beter.

Zeer vriendelijk en behulpzaam

Ik was echt bang voor de tandarts omdat mijn verleden bij toen mijn tandarts slecht afliep tot 6 jaar later via mijn vriendin bij jullie kwam bij tandarts morgeno ik voelde gelijk dat t goed was en ze heeft mij zeer goed weer op de goede weggeholpen dus geen angst meer dankjewel voor het vertrouwen gr alex Govers

Ik ben erg tevreden, het hele tandartsenteam is vriendelijk en werkt heel goed.

Ik ben overal tevreden over. Het team van de tandarts is geweldig, iedereen werkt goed en is altijd heel vriendelijk.

Kundig personeel, nette praktijk.

Fijne praktijk, met kundig personeel

Super goed geholpen

Ik werd vooraf zeer goed geholpen omdat ik een aantal vragen had voor de behandeling bij de endontoloog. En ook het uiteindelijke consult was zeer professioneel! Aanrader

Goed advies

Goed advies over m’n behandeling.

Ik was ongerust, maar ik werd voorzichtig behandeld.

Om mijn mondstuk met tandenopzet evenwichtig te kunnen bespelen, was een stap-voor-stap voorzichige wegslijpbehandeling nodig. Eén tand was bij te slijpen. 's Avonds uitgebreid mijn sax weer gebruikt. Heerlijk.

Ben goed geholpen

Super geholpen

Super geholpen pijnloos

Prima gegaan, ik heb geen “ open” kies.

Ik weet niet wie mij behandeld heeft want ik ken die namen niet, dus als ik de verkeerde naam opgegeven heb dan spijt het me.

Ik ben goed geholpen

Vriendelijk en vakkundig personeel

Prettig

Een prettige ervaring met goed advies achteraf

Goed!

Vriendelijke mensen achter de balie en deskundige tandartsen en mondhygiënisten.

Prima mondhygiënist

Eerlijk en goed geholpen bij mijn jaarlijkse afspraak.

Heel goed.

Al heel lang ben ik bij de besterd.

Zeer vriendelijke tandarts, tandarts Moreno (had ik volgens mij)

Ze was zeer vriendelijk en nam alle tijd. Ze hield ook rekening met mijn gevoelens en toonde begrip. Geen pijn gevoeld.

Vakkundig en professioneel

Vakkundig, professioneel en bovenal vriendelijk .

Uitstekend.

Fijne vaste (vrouwelijke) tandarts die altijd even de tijd neemt om te vragen hoe het gaat in het leven, los van het gebit. Erg verfrissend!

Goirkestraat 37

5046 GD Tilburg

Over Tandartsenteam De Besterd

Patienten bij de Tandartsenteam de Besterd profiteren van: -Kwalitatief hoogstaande zorg in een ruime moderne praktijk. -Een vaste tandarts behalve bij een eventuele verwijzing naar een specialist binnen de praktijk. -Alle specialismen binnen de tandheelkunde in huis. -Een kindertandarts ook voor angstige kinderen. -Eigen tandtechnisch laboratorium. -Ruime openingstijden. -Bij spoed binnen 24 uur een afspraak.