Uitstekend geholpen

Uitstekend geholpen

Heel goed hoor ik vond het heel fijn

Heel goed

Er wordt geluisterd.

Zeer professionele en zorgvuldige tandarts C. Melchiori. Ze neemt de tijd om goed te luisteren en legt de situatie en behandelopties helder uit. De behandeling wordt rustig en gecontroleerd uitgevoerd, wat veel vertrouwen geeft. Ik ben hier serieus genomen en ik heb me goed begeleid gevoeld. Maar wat ook zeer belangrijk is dat het personeel ontzettend aardig is. Ze zijn zeer betrokken, nemen de tijd en behandelen je op een rustige en prettige manier. De praktijk is goed bereikbaar en de telefoon wordt altijd netjes opgenomen, wat echt vertrouwen geeft. Een dikke 10 voor de hele praktijk.

Ik ben nog steeds bang voor de tandarts

Heel fijn.

Vriendelijke ontvangst, geduldige en rustige behandeling die me op mijn gemak stelde.

onpersoonlijk

Altijd wisselende tandartsen. Heel vervelend voor iemand met angst voor tandarts. En de constante druk voor extra kosten als fotos maken.

Vriendelijk en eerlijk

Ik wordt altijd vriendelijk ontvangen, de behandeling is kundig en eerlijk

De tandarts zelf is een hele fijn man. De assistente daarin tegen was minder vriendelijk. Dat kan zeker een heel stuk beter. Wij zijn tenslotte klant.

Snel en behulpzaam

Kon gelijk terecht.. welles waar niet van mijn pijn verholpen maar verdere behandeling goed in gang gezet

Goede uitleg en veel ervaring

Andrea hield me goed op de hoogte wat ze ging doen , tijdens de behandeling.. daardoor creeerde ze rust.

Zorgvuldige en vriendelijke uitleg

Mooie, nette praktijkruimte. Vriendelijk personeel. Er werd zorgvuldig geluisterd naar mijn probleem en na grondig onderzoek duidelijk uitgelegd wat de opties zijn/wat het behandelplan is en de wat de kosten zullen zijn.

Positief meedenken, bekwame tandarts

Fijn dat meegedacht wordt in behandelplannen. Jammer dat kosten (tanden sealen tegen verdere erosie) voor een niet verzekerde zo hoog zijn.

zoals al 40 jaar DIK TEVREDEN

ZIE BOVEN

Lange wachttijd

Wel goed geholpen

Vlot afgehandeld

Geen lange wachttijden, vlot afgehandeld.

professioneel en prettig

altijd weer een prettig contact met de tandarts en haar assistente

Goed met kinderen

Op een hee laagdrempelige manier met de kinderen omgaan. Zo proberen ze mee te nemen in de hee behandeling en er was ook echt tijd genoeg. Fijne ervaring voor de kinderen en zeer kundige tandarts die verder kijkt dan alleen de huidige staat van een gebit.

Professioneel

Duidelijke uitleg tijdens de behandeling. Helaas ben ik de voornaam van ondodontoloog vergeten. Zij heeft zich wel voorgesteld. Vandaar ingevuld: onbekend.

Fijne behandeling, alleen lang gewacht op de afspraak

Fijne wortelkanaalbehandeling gehad van tandarts. Mooie uitleg wat ze heeft gedaan. Helaas moest ik bijna 30 min wachten voordat ik werd opgehaald in de wachtkamer. Maar in het algemeen tevreden over de kwaliteit en behandeling.

Prima geholpen door Alexandra sanchez

Door tandarts sanchez super goed geholpen ondanks mijn angst niks gevoeld van de behandeling

Exact op tijd, heldere conclusie en adviezen. Prima.

Goed contact met tandarts en assistente.

Ik ben een groot tandzorg project aan gegaan en dat is met alle goed zorg en deskundigheid van tandarts en de assistente heel goed verlopen. Ik ben ontzettend blij met het resultaat.

Zeer goed geholpen

Heel vriendelijke en hulpzame mensen zodoorgaan

Duidelijke uitleg over situatie en mogelijkheden.

Goede uitleg en to the point

Prima geholpen

Er was meteen tijd om te helpen toen ik eenn probleem had.

Goirkestraat 37

5046 GD Tilburg

Over Tandartsenteam De Besterd

Patienten bij de Tandartsenteam de Besterd profiteren van: -Kwalitatief hoogstaande zorg in een ruime moderne praktijk. -Een vaste tandarts behalve bij een eventuele verwijzing naar een specialist binnen de praktijk. -Alle specialismen binnen de tandheelkunde in huis. -Een kindertandarts ook voor angstige kinderen. -Eigen tandtechnisch laboratorium. -Ruime openingstijden. -Bij spoed binnen 24 uur een afspraak.