Keurig en vriendelijk behandeld!

Kon snel terecht

Goed geholpen door mondhygiëniste. Pijnloos ook.

De dames aan de balie, de dame van de preventieve zorg en mijn 'Spaanse' tandarts zijn geweldige professionals. Ze stellen mij op mijn gemak, zijn vriendelijk en adequaat handelend. Wat wil je nog meer...

Goed geholpen

Goede mensen zowel receptie als de uitvoerende mensen

Snelle en deskundige behandeling

Snelle en deskundige behandeling

Heel goed

Goede ervaring en vriendelijk geholpen en goede uitleg

Adequaat geholpen

Al 6 wkn was er een stukje van voortand af, heb gewacht tot periodieke controle. Lotte constateerde het en kwam meteen in actie en repareerde het. Ik was in de veronderstelling dat hiervoor een behandelafspraak gemaakt moest worden. Heerlijk, meteen behandeld en op naar de volgende halfjaarlijkse controle

Noodzakelijke spoedafspraak prettig

Ik werd goed geholpen en voor verdere behandeling doorverwezen naar mijn eigen tandarts.

Heel deskundige en zorgvuldige tandarts

De tandarts was heel zorgvuldig, stelde me op mijn gemak en handelde deskundig

geweldig

balie medewerker zeer vriendelijk . Carlijn is ook geweldig met de informatie die haar stelde

Goede nazorg-behandeling

Goede nazorg-controle

Mondhygiëniste was deskundig, gaf goed advies en was vriendelijk

Betrokken en deskundig

Vriendelijk en behulpzaam personeel Betrokken en transparant Patiënt gericht

Ik voelde me goed

De tandarts en assistent waren heel aardig. De tandarts legde me uit wat ze ging doen. Haar vraag of ik verdoving wilde raden ze het aan, wel te doen omdat het pijnlijk kon zijn. Daardoor was ik zelf ook rustig. De behandeling verder pijnloos..de tandarts haar naam ben ik vergeten. Ze is ik dacht Spaanstalig.

Vriendelijk en duidelijk

Vriendelijke benadering en goede uitleg

Goed geholpen en vriendelijk

Goed geholpen en vriendelijk

Niet zo goed

De ervaring die ik heb met Kunstgebit deskundige heb is eigenlijk niet goed. Het is heel vervelend dat ze er alleen op donderdag is. Dit werd ons pas verteld toen de behandeling al liep. Ook heb ik een paar maal gevraagd om een afspraak bij de implantoloog, dat doen we als je hier klaar bent werd mij gezegd. Ondertussen blijkt dat die maar eenmaal per maand aanwezig is waardoor de eerste afspraak pas in augustus kon. Dus ben ik genoodzaakt om elders te zoeken. Dit is gelukt begin Juni kan ik terecht in Oisterwijk. Verder ben ik tevreden over de dames aan de receptie.

Zeer deskundig

Prima hoor

Goed naar me geluisterd en goed geïnformeerd

Prima behandeling

…..

Fijne tandarts, kundig

Fijne tandarts, kundig, altijd vriendelijk

Snelle en prettige behandeling

Zie boven.

lieve zorgzame behendige mondhygiëniste

Fijne tandarts

Na bijna heel mijn leven bij holleman te zijn geweest ben ik zeer blij met mijn nieuwe tandarts (weet alleen haar naam niet meer en kan deze ook niet terugvinden in mijn mail) excuus

Altijd goede kwaliteit

Zoals ik eerder schreef en in de beoordelingen terug zie: kwalitatief hoogstaande zorg, en veel specialsmen in huis.

Goirkestraat 37

5046 GD Tilburg

Over Tandartsenteam De Besterd

Patienten bij de Tandartsenteam de Besterd profiteren van: -Kwalitatief hoogstaande zorg in een ruime moderne praktijk. -Een vaste tandarts behalve bij een eventuele verwijzing naar een specialist binnen de praktijk. -Alle specialismen binnen de tandheelkunde in huis. -Een kindertandarts ook voor angstige kinderen. -Eigen tandtechnisch laboratorium. -Ruime openingstijden. -Bij spoed binnen 24 uur een afspraak.