vakkundig en prettig

ik was voor mijn halfjaarlijkse controle bij tandarts Moreno. Vakkundig en prettig behandeld. Ik stel het altijd zeer op prijs om een goede en professionele relatie te hebben met een behandelaar.

Goed inspelend op de ongeneeslijk zieke.

Al dit soort beoordelingen zijn niet leuk!

Aardige tandarts, goede begeleiding omdat ik bang ben, zegt precies wat ze doet en neemt alle tijd. Heel blij mee.

Goed ontvangen en goed behandeld

Goed ontvangen en goed behandeld.

Goed en professioneel geholpen

Zie hierboven

Leuk team. Geen lange wachttijden.

Vriendelijk en meedenkend

Wordt altijd prima geholpen en geadviseerd

Ik kon meteen terecht en werd goed geholpen

Prettige tandarts

Prettig

Goede uitleg ag toestandenbehandelingsmogelijkheid

Buitengewoon goed.

Telefoniste, tandarts en assistente voortreffelijk.

Goed geholpen

Dubbel

Nooit gedacht dat ik naar de mondhygiëniste zou gaan Maar ze was kundig en nam mun angst serieus.. Hellaas alsnog kiespijn dus dinsdag terug voor foto's denken gaatje..( ik ben bang dat het uiteindelijk toch straks weer kies eruit / Dure wortelkanaslbehahandeling moet gaan worden... Ben zon schijterd van de tandarts.. pgffff...) Vandaag woensdag gaatje laten vullen hoop dat da de pijn wegneemt

Fijne tandarts goede behandeling

Prettige tandarts stelt je gerust en is vriendelijk en kundig

geweldig

ik ben nooit zo'n tandartsganger maar deze tandarts (mevrouw van Lopik) maakt het op haar manier een bijna prettige ontmoeting elk half jaar

Vriendelijke maar ook vakkundige mensen!

Positieve houding naar patiënten!

Heel goed

Perfect, goed en kundig

Goed geholpen

Ik kon snel terecht en was prettig bezoek

zeer goed ondanks nieuwe mondhygieniste

Ze had wel een iets andere werkwijze maar was OK

Vriendelijk en zorg op maat

Zorg op maat

vriendelijk en snel geholpen, korte wachttijd.

zeer tevreden.

Nieuwe tandarts een kans geven loont de moeite

Na heel lang in de wacht te staan de telefoniste kunnen spreken om een afspraak te maken. Echt vervelend dat dit niet on-line mogelijk is. Alleen een nieuwe tandarts (werkte er net een maand) was beschikbaar om snel een afspraak mee te maken. Anders zou het nog weken duren. Op de ontvangen bevestiging werd de naam van de tandarts niet vermeld. Zou dus nog alle kanten op kunnen gaan. Op tijd op de afspraak aanwezig, maar toch een kwartier moeten wachten. Kreeg als excuus van de assistente: wij werken hier met mensen daarom loopt het uit. Ondanks dat je dossier wordt bekeken is het advies niet consequent. Dan is wel extra schoonmaken door de mondhygiëniste nodig en dan weer niet. Wel is het prettig dat je je al aan kunt melden via een zuil

Snel en professioneel geholpen

Mijn kies was afgebroken, na n telefoontje was dezelfde dag nog n afspraak ingepland . Hierna uitstekend geholpen en mijn kies hersteld .

Ben laatst geweest voor een bovengebit zeer tevreden.

Cindy heeft alle tijd genomen en is erg zorgvuldig.

Goirkestraat 37

5046 GD Tilburg

Over Tandartsenteam De Besterd

Patienten bij de Tandartsenteam de Besterd profiteren van: -Kwalitatief hoogstaande zorg in een ruime moderne praktijk. -Een vaste tandarts behalve bij een eventuele verwijzing naar een specialist binnen de praktijk. -Alle specialismen binnen de tandheelkunde in huis. -Een kindertandarts ook voor angstige kinderen. -Eigen tandtechnisch laboratorium. -Ruime openingstijden. -Bij spoed binnen 24 uur een afspraak.