Goede ervaring

Supper fijne tandarts ! Tandarts lopic

Fijn

Perfect geregelde controle

Het koste wat moeite om de afspraak te maken. Steeds in gesprek maar eenmaal de afspraak gemaakt loopt alles van een leien dakje.

Bekwaam geholpen

De mondhygiëniste nam de tijd om zaken uit te leggen

Alles is veranderd

Altijd een vaste tandarts gehad. Nu is dat anders, wat ik heel jammer vind.

Goed behandeling gehad

Goede behandeling gehad en ook tandsteen verwijderd was weer goed gedaan.

Vriendelijk en kundig

Bali medewerkster vriendelijk, meedenkend en aandachtig. Mondhygiënisten vriendelijke ontvangst, duidelijk en zeer kundig. Ging met een goed gevoel weer naar huis. Top!

Vriendelijk, goed geholpen.

Ik ben al lang patiënt in deze praktijk. Vriendelijke mensen, wordt goed geholpen. Beveel het iedereen aan.

Super vriendelijk

Goede uitleg

Zeer deskundig en vriendelijk

Grote praktijk maar met persoonlijke aandacht. Endontoloog Melchiori was deskundig en vriendelijk. Ze schetste de verschillende behandelipties helder.

Geweldig zorgzaam

Vriendelijke personeel, het houdt rekening met mijn angst.

deskundige en vriendelijke zorg

Deskundige en vriendelijke zorg. Mooie praktijk

Het was niet vriendelijk. Na een paar jaar ging ik weer naar mijn tandarts, maar ze keek boos en ik werd daar niet blij van. Ze wilde alleen maar dat ik naar haar luisterde. Ik vroeg haar of ik misschien een beugel kon nemen, of dat mij kon helpen, maar ze gaf me geen goed advies. Als het zo blijft, ga ik naar een andere tandarts.

Prima behandeling

Vriendelijk, kordaat.

Fijne deskundige controle

Prettig en deskundig

Deskundige controle en goede uitleg

In verband met de controle voor het plaatsen van de definitieve kronen, heeft de tandarts de procedure en de route uitgelegd. Heel plezierig.

Prettig, professioneel, geruststellend en luisterend naar de patiënt

Alle tijd om goed voorbereid aan de slag te gaan. En wat een fijne zachte brede stoel! Ook bij de lange behandeling geen last gehad van pijn bij het liggen in de stoel. Heel ontspannend ondanks de behandeling van bijna 2 uur. Geen pijn gehad en ook geen na pijn of ontsteking. Ik ben blij met de behandeling in totaliteit.

Ben uitstekend geholpen.

Had kiespijn, kon zeer snel komen. Heel vakkundig en vooral heel vriendelijk geholpen.

Gewoon goed

Gewoon goed

Kwaliteit

Ik was bij een vrouwelijke endodontoloog, naam onbekend, onderzoek was uitgebreid, hoge specialisme met modern apparatuur. Aardige dame.

voldoende

Tevreden over de behandeling; minder tevreden over het steeds weer wisselen van behandelaar.

Snel, goed en vriendelijk geholpen

Snel, goed en vriendelijk geholpen

Fijne sfeer, vertrouwd en kundig

Ik kom er al 43 jaar, dat zegt genoeg denk ik.

Goed, maar door de duur van de behandeling na verloop van tijd oncomfortabel

Prima resultaat

Zeer tevreden.3

Prima behandeling en benadering.

Goirkestraat 37

5046 GD Tilburg

Over Tandartsenteam De Besterd

Patienten bij de Tandartsenteam de Besterd profiteren van: -Kwalitatief hoogstaande zorg in een ruime moderne praktijk. -Een vaste tandarts behalve bij een eventuele verwijzing naar een specialist binnen de praktijk. -Alle specialismen binnen de tandheelkunde in huis. -Een kindertandarts ook voor angstige kinderen. -Eigen tandtechnisch laboratorium. -Ruime openingstijden. -Bij spoed binnen 24 uur een afspraak.