Ga bijna graag naar mondhygieniste :)

prettig en vakkundig

Laatste jaren niet goed.

Niet meer de verzorging zoals voorheen,geen aandacht,wordt geen geen rekening gehouden met je persoonlijk,elke keer andere tandarts.

alleen maar positief

Vak bekwaam neemt de tijd. Prettig in omgang

De tandartscontrole was goed. Ik kan in alle openheid bij haar zijn over mijn tanden.

Kundig en vriendelijk!

Ik heb bijna elke keer een andere tandarts en mondhygiëniste maar allemaal zijn ze zeer vriendelijk, correct en kundig in hun vak. Ik kom elk half jaar en kreeg zelfs advies om minder te komen maar blijf gewoon 2x per jaar komen. Keurige specialisten!

Prima behandeling, zowel door de tandartsassistente, tandarts als mondhygieniste.

Mustafa buyukbas

Ik ben erg blij met je. Hartelijk dank voor uw diensten.

Goed geholpen!

Een nieuwe mondhygiëniste. Altijd even wennen, maar ze heeft me prima geholpen! Volgens mij was haar naam Imene, die kan ik niet terugvinden op de lijst!!

Goed,luisterd naar het probleem

Snel geholpen altijd vriendelijk echt fijn om hier te komen

Ik ben tevreden!

Ik ben tevreden! groetjes

Controle/schoonmaken prothese

Al jaren goede zorg van dit team.

Al jaren bij deze praktijk en een tevreden klant. Verschillende tandartsen met elk eigen specialisme.

Prima behandeling bij de nieuwe mondhygiëniste Babette Donkers!

Prima behandeling bij de nieuwe mondhygiëniste Babette Donkers Lieve gezellige meid!

Vriendelijk en kwalitatief hoogstaande zorg

Eerlijke en professionele aandacht. Het is fijn om een tandarts te hebben die mijn moedertaal spreekt.

Prettige behandeling

zie boven

Deels goed deels slecht

Heb intern een second opinion gehad die recht to. de eerste mening stond. Ben zeer ontevreden over de eerste tandarts en zeer tevreden over de tweede.

Vriendelijke en deskundige tandarts

De vriendelijke en kundige tandarts nam uitgebreid de tijd voor me en legde alles goed uit.

Prima en professioneel

Snel pijnloos en professioneel

Snel pijnloos en professioneel

Pijnloos

Pijnloze behandeling gehad de tandarts heeft de behandeling in alle rust gedaan geen gesjouw of gejaag, heerlijk !

Altijd goed geholpen

Naast mijn onmogelijke aversie tegen en weggestopte angst voor tandartsen ga ik toch onbevangen naar deze praktijk omdat ik weet en heb ervaren dat ze me altijd goed & deskundig hebben geholpen. Ook zo weer met de mondhygiëniste. Chapeau!

Fijne service

Donderdag j.j vulling loslaten en vrijdagmiddag om 12 uur probleem opgelost. Bedankt voor de snelle service

Goirkestraat 37

5046 GD Tilburg

Over Tandartsenteam De Besterd

Patienten bij de Tandartsenteam de Besterd profiteren van: -Kwalitatief hoogstaande zorg in een ruime moderne praktijk. -Een vaste tandarts behalve bij een eventuele verwijzing naar een specialist binnen de praktijk. -Alle specialismen binnen de tandheelkunde in huis. -Een kindertandarts ook voor angstige kinderen. -Eigen tandtechnisch laboratorium. -Ruime openingstijden. -Bij spoed binnen 24 uur een afspraak.