Uitstekend. Professioneel. Aandachtig. Communicatief een topper.

• Wanneer vrienden, familie of collega’s u vragen naar uw tandartsenpraktijk, in hoeverre zou u ons dan aanbevelen? Op een schaal van 0-10 (0-6 =niet aanbevelen / 7-8 = neutraal / 9-10=aanbevelen) 8

Prima geholpen

Nogmaals prima geholpen en fijn geholpen Fijn gesprek gewoon goed

Ik ben vriendelijk en goed behandelt.

Bij aankomst ben ik netjes te woord. .De tandarts ( L Wester)was zeer vriendelijk, gaf een duidelijke uitleg over de staat van mij gebit en wat ik kon verbeteren. Ik heb een zeer positief gevoel over gehouden aan mijn bezoek.

• Wanneer vrienden, familie of collega’s u vragen naar uw tandartsenpraktijk, in hoeverre zou u ons dan aanbevelen? Op een schaal van 0-10 (0-6 =niet aanbevelen / 7-8 = neutraal / 9-10=aanbevelen) 9

Prettige ontvangst, duidelijke uitleg over behandeling en noodzakelijk vervolg.

Zoals eerdere keren weer een prettige benadering en vakkundige behandeling.

Prima geholpen

Ik ben zeer goed geholpen. Was heel bang, maar ze hebben mij heel erg gerustgesteld. Bianca heeft mij goed geholpen.

Prettige

Adequate behandeling

Vriendelijk, deskundig, snel

Goede service en vakbekwaam.

• Wanneer vrienden, familie of collega’s u vragen naar uw tandartsenpraktijk, in hoeverre zou u ons dan aanbevelen? Op een schaal van 0-10 (0-6 =niet aanbevelen / 7-8 = neutraal / 9-10=aanbevelen) 7

Professioneel

Legt duidelijk uit, open en eerlijk, professioneel, bekwaam

• Wanneer vrienden, familie of collega’s u vragen naar uw tandartsenpraktijk, in hoeverre zou u ons dan aanbevelen? Op een schaal van 0-10 (0-6 =niet aanbevelen / 7-8 = neutraal / 9-10=aanbevelen) 10

Ik had een fijne ervaring met mevrouw, het was erg prettig

Keurig netjes behandeld

Prima geholpen

Een zeer prettige kennismaking met m’n nieuwe tandarts, na bijna 40 jaar Frederik Holleman!

Vriendelijk, kundig, prettig in de communicatie, kortom: ik ben een zeer tevreden klant!

Goede tandarts, denkt mee

Er wordt ook aangegeven wat er precies gebeurt tijdens een behandeling

Fijne positieve behandeling

Vriendelijk en meedenkend

Rustig persoon denkt mee en luistert goed

Deskundig

met kennis en ervaring voortvarend; ze weten wat ze doen! Dit betreft mondhygieniste mevrouw Andbergen en tandarts mevrouw Roes.

prettig geholpen

Gaat meer over geld zou meer over mensen moeten gaan

Ik ben erg negatief en kan niet wennen aan de nieuwe generatie

• Wanneer vrienden, familie of collega’s u vragen naar uw tandartsenpraktijk, in hoeverre zou u ons dan aanbevelen? Op een schaal van 0-10 (0-6 =niet aanbevelen / 7-8 = neutraal / 9-10=aanbevelen) 0

Zowel tandarts als assistente prettig in omgang, dat toch een stukje "gezonde" spanning wegneemt.

Ivm afwezigheid Carlijn behandeld door Lukas van Steyn. Het zal geen verschil maken, maar een andere onbekende tandarts brengt toch een "gezonde" spanning met zich mee. Echter deze was snel verdwenen. Lukas is een sympathiek en prettig persoon.

Cindy keek alles nauwkeurig na

altijd goed

goede uitleg en als het lukt meteen klacht verhelpen

Slechte service

Ik kom al jaren bij jullie maar de laatste tijd is de service erg slecht. Ik heb afspraken wegens mijn tandvleesproblemen dat ik om de 3 maanden mijn mond moet laten reinigen bij jullie toen ik afspraak wou maken werd mij gezegd nee je moet eerst op controle komen zodat tandarts zegt of het nodig is. Daarnaast moest ik vrijdag 30 mint in wachtkamer wachten om een volgende afspraak te plannen dat kan gewoon niet en toen ik in de middag paar keer heb gebeld was ook niemand bereikbaar. Erg slecht dit en elke keer heb ik een andere tandarts of een mondhygienist.

• Wanneer vrienden, familie of collega’s u vragen naar uw tandartsenpraktijk, in hoeverre zou u ons dan aanbevelen? Op een schaal van 0-10 (0-6 =niet aanbevelen / 7-8 = neutraal / 9-10=aanbevelen) 4

Deskundig, betrokken, duidlijke uitleg over behandelplan.

Door langdurige gebruik van medicatie was het glazuur van mijn gebit heel erg aangetast. Voor de restauratie werd een intensieve en langdurige behandelplan voorgelegd. Ik zag er behoorlijk tegenop. Maar door de empathische betrokken houding van tandarts S. van der Meulen en haar assistenten viel het gelukkig mee. De uitleg tussendoor was duidelijk en prettig. Ontzettend spijtig dat ze de praktijk gaat verlaten, een groot verlies. Een 10 plus voor Sofie van der Meulen!

Goeie mondhygienste

Vriendelijk, leuk. Goed

Vriendelijk kundig

Mondhygiëniste was vriendelijk en kundig. Prettig consult

Over Tandartsenteam De Besterd

Patienten bij de Tandartsenteam de Besterd profiteren van: -Kwalitatief hoogstaande zorg in een ruime moderne praktijk. -Een vaste tandarts behalve bij een eventuele verwijzing naar een specialist binnen de praktijk. -Alle specialismen binnen de tandheelkunde in huis. -Een kindertandarts ook voor angstige kinderen. -Eigen tandtechnisch laboratorium. -Ruime openingstijden. -Bij spoed binnen 24 uur een afspraak.