Erg slecht

Vele slechte dingen ging niet goed

Erg slecht

Erg slecht contact, advies mondhygiënist tandsteen oude collega niet goed verwijderd Gevoelig tand met flosdraad zonder dat te zeggen behandeld Begrep niets van de verwijsbrief kaakchirurg

Correct behandeld

Heel goed

Klantvriendelijkheid Professional Informatief

Kort en krachtig

Prettig bezoek iedere keer

Kort en krachtig

Prettig bezoek iedere keer

Helemaal goed

Stuk van mijn kies was afgebroken en ik was erg blij dat ik de volgende dag geholpen kon worden door Tandarts Chanzes.

Heel Goed en snell

Mijn gebroken tand was heel snel gerepareerd.

Altijd goede kwaliteit van zorg

Deze tandarts is kundig, goed in de behandeling van kinderen, eerlijk, legt alles goed uit en is erg vriendelijk.

Top, klacht snel en vakkundig verholpen

Vulling afgebroken. Snel en zeer goed en pijnloos gemaakt

Prettige praktijk

Ik kon last-minute terecht, er werd meegedacht over een afspraak. Vriendelijke opgewekte tandarts, duidelijke uitleg.

Prettig eerste bezoek.

Voor het eerst op bezoek geweest voor een controle. Ik vond zowel de tandartsassistente/mondhygiëniste en tandarts (Kinderman) beide professioneel en ook nog eens zeer hartelijk.

Ging wel

Receptioniste kon iets vriendelijker overkomen. De rest is wel goed.

Ik ga met een gerust gevoel de behandeling te gemoed, en ik ga weer met een goed gevoel naar huis

Klacht goed afgehandeld

Kon snel terecht voor de behandeling. Jammer zijn altijd die dure rekeningen voor een kleine simpele vulling.

Nijverheidssingel 319

4811 ZW Breda