Good

Good

Meedenkend in oplossingen

Meedenkend in oplossingen. Zeer goede uitleg over je gebitstoestand

Wordt op tijd geholpen, alles wordt goed uitgelegd, iedereen is vriendelijk.

Werd zeer vakkundig geholpen

Nadat ik s'morgens een afspraak had gemaakt kon ik gelukkig dezelfde middag terecht. Waar mijn gedeeltelijke afgebroken kies vakkundig werd hersteld Na nog wat grapjes gemaakt te hebben ,ging ik weer lachend naar huis.

Vriendelijk en goed geholpen

Was op afspraak en was gelijk aan de beurt. Alles werdt duidelijk uitgelegd

Uitstekend!

Prettige behandeling en vriendelijk!

Kon direct terecht voor noodgeval

Erg tevreden

Erg vriendelijk en goed en snel geholpen!! Fijne praktijk!

Een fijn snel bezoek

Het fijne vond ik dat er op tijd gewerkt werd

ER is heel veel zorg besteed aan het schoonmaken van mijn gebit door de mondhygieniste. Dank daarvoor. Zo zorgvuldig!

Vriendelijk behandeld

Zowel tandarts als assistent zijn heel vriendelijk geweest. De tandarts heeft maar heel even mijn mond gekeken en was snel weg. Dat verbaasde mij. De assistent was erg vriendelijk en luisterde goed. Gaf ook goed uitleg

Prima tandartsen praktijk met aardige mensen

Het enige jammere is betaald parkeren. Maar ik was zo op tijd aan de beurt dat het niet meer dan €1,30 kostte. Dus dat viel mee.

vriendelijk en goed geholpen

goede ervaren tandarts

goede ervaren tandarts. Goede uitleg wat ze gaan doen nette omgeving

Goed en vriendelijk

Je wordt altijd goed en vriendelijk geholpen door tandarts en andere medewerkers

Op een hele prettige manier geholpen

Ik kon dezelfde dag nog terecht Iedereen aardig, vulling zit er goed in

Goede service, voorlichting en vriendelijk personeel

Onpersoonlijk en to the point

Ik kom al sinds mijn 10de jaar bij (toen nog) Tandarts Tolsma (en Van Erp): dat is nu bijna 40 jaar. Destijds was ik heel blij met deze tandarts omdat je werd gerust gesteld, er een praatje gemaakt werd en er meegedacht werd met bijvoorbeeld financiële omstandigheden. De laatste jaren vind ik dat het steeds onpersoonlijker is geworden. Ik voel me een nummer als ik alvast in de stoel moet gaan zitten voordat de tandarts er is, in plaats van door hem/ haar begroet te worden bij binnenkomst... en de aanmeldzuil vind ik in dit licht zeker geen aanwinst! De assistenten en tandartsen zijn verder heus vriendelijk en beleefd en voor zover ik kan beoordelen doen ze hun werk goed maar toen het kleinschaliger was kende men jou en ik kende hen. Dus ik ga niet meer met zo'n gerust gevoel als vroeger. Ik ben zelfs aan het overwegen van tandarts te veranderen om deze reden.

Was goed gegaan

goed en snel geholpen

Niet lang te wachten,daarna fijn geholpen door Danielle en team!

Strak geregelde organisatie

Vriendelijke mensen, goede behandeling

Top begeleid

Ik moest mijn gaatjes gaan vullen. Ik vind het stiekem erg spannend maar ik werd door de tandarts en de assistente goed geholpen en ondersteund. Ik ben erg tevreden over de service. Bedankt

Alles om de patiënt op zijn gemak te stellen.

Een goede tandarts die er is als ik hem nodig heb !

Zeer tevreden! Deskundig en klantvriendelijk personeel

Vandaag zeer prettig en vakkundig geholpen doorTandarts Marina en mondhygiëniste Huru!

Nijverheidssingel 319

4811 ZW Breda