Vriendelijke tandarts en goed advies

Zowel de medewerkers aan de balie als de tandarts (de heer Kinderman) zijn vriendelijk. Bovendien gaf de tandarts een volledig advies.

Geholpen zoals verwacht

Een spoed door een ongeluk, en kon snel terecht. Prima dus.

Gewoon een erg fijne tandarts.

Een uur te vroeg werd toch binnen 5 min geholpen

Prettig bezoek

Netjes op tijd. Fijne tandarts en fijne assistente.

Goed en snel

Snel

Goede eerste controle

Goede eerste controle, tandsteen verwijderen, foto’s maken. Mijn vorige tandarts ging met pensioen. De laatste foto’s waren uit 2019. Tandsteen verwijderen was een stuk vriendelijker voor de mond dan in de vorige tandartspraktijk. Tandarts Kostas en zijn assistente waren duidelijk en vriendelijk. Een goede ervaring.

Prima geholpen.

Het was mijn eerste bezoek en dat is altijd spannend. Ik werd goed ontvangen door de baliemedewerkster en de assistente. Tandarts Kinderman was vriendelijk en ik kreeg keurig uitleg over wat hij had waargenomen. Over een halfjaartje weer een controle-afspraak gemaakt.

Aardige vrouw

Goede behandeling en duidelijk

Prima, vriendelijk.

Was snel aan de beurt, vriendelijke mensen. En de controle behandeling is, voor zover ik kan inzien, goed gegaan

slechte ervaring

als je aangeeft dat je hartpatient bent en de medicijnenoverzicht bij je heb, en ze trekken 2 kiezen en je bloeding wilt niet stoppen en je 2keer naar de kaakchirurg moet om het te hechten omdat de kiezen pas getrokken mogen worden als je 3 dsgen stopt met bloedverdunners ben je als tandarts een waardeloos iemand

Goed en beleefd geholpen

Positief

Prima prima

Erg fijne tandarts

Marina is een fijne tandarts die alles goed uitlegd en niet hardhandig is. Ze gaat met beleid met de patiënt wat erg fijn is.

Erg prettig

Was enorm zenuwachtig. Heb dit uitgesproken en er was begrip voor. Alles is stap voor stap gedaan met goede uitleg en op mijn tempo

Kundig en vriendelijk

Ook tandarts Joffre Nouel heeft mij onderzocht, deze staat niet in de lijst maar is ook kundig en erg vriendelijk.

Ik vond het erg prettig

Ik heb normaal angst voor de tandarts maar werd erg op mijn gemak gesteld.

Goed en blij

Echt lie

Opgelucht en zeer tevreden!!!

Ik was meer dan 35 jaar bij Johan Tolsma, die me ver van de angst voor de tandarts heeft afgeholpen; angst veroorzaakt door een andere tandarts in mijn jeugd. Toen ik voor het eerst bij Johan kwam, was ik zeker 12 jaar niet meer naar de tandarts geweest. Schrik was groot toen hij ging na zoveel jaar ging stoppen. Bij mijn nieuwe tandarts, Danielle, ging het de eerste keer niet goed door - opnieuw- mijn angst. Ik heb inmiddels een paar behandelingen bij Danielle gehad en ben vast besloten bij haar in behandeling te blijven. Fijne tandarts en - niet te vergeten - fijne assistentes. Dank je wel! Johan toen en Danielle nu en niet te vergeten alle assistentes door de jaren heen, maar ook het vriendelijke baliepersoneel.

Prima.

Prima. Vriendelijk

Geweldig dat ik een uur na bellen al terecht kon voor behandeling.

De mogelijkheid om zo snel af geholpen te worden was fantastisch. Dankjewel.

Deskundige, vriendelijke zorg met alle aandacht.

De mondhygieniste nam alle tijd voor mij en ging heel grondig en zorgvuldig te werk. Ze was ook heel vriendelijk en geduldig.

Goed vriendelijk en keurig geholpen

Goede ervaring

Good

Good

Meedenkend in oplossingen

Meedenkend in oplossingen. Zeer goede uitleg over je gebitstoestand

Nijverheidssingel 319

4811 ZW Breda