Kundig en begripvol

Ik heb grote angst voor de tandarts. Marina is heel begripvol en doet alles in stapjes. Ze is heel duidelijk en rustig. Ze maakt het voor mij een stukje minder eng.

Ik heb nog steeds pijn

Kost een hoop geld

Fijn geholpen

Fijn, en netjes, geholpen en terwoord gestaan.

Hr. Latridis en assistent werkten rustig. Luisterde goed vanwege angst jongste kind, en hielden er zeer goed rekening mee

Goed geen opmerkinge

Op tijd. Hele aardige assistente aan de balie en aan de stoel. Tandarts gaf goede uitleg .

Dit was mijn 2e tandartsbezoek. Deze tandartspraktijk niet zelf uitgekozen, maar werd mij toegediend, doordat mijn eigen tandarts Oomen stopte met zijn praktijk. Ik twijfelde eerst, maar waarschijnlijk blijf ik.

Een dikke voldoende

Al bij de eerste consult een vertrouwd en tevreden gevoel. De tandarts assistente was begripvol, zorgzaam en gaf ook de beste adviezen mee. Top!

Teleurstellend

Op mijn aangeven dat ik 2 gaatjes had is een controle gedaan, maar geen een vulling gemaakt. Daarvoor weer een nieuwe afspraak gemaakt. Op woensdag 2x gebeld, er wordt niet opgenomen

Altijd goede service en kwaliteit van het werk, zelfs de behandeling van de verpleegkundigen is goed

goed, degelijk, vriendelijk en vakmanschap

overstap gedaan vanaf de Epelenberg en bevalt me prima.

Mondhyginste

Goed en vakkundig

Heel fijn

Vooral de assistente heeft heel goed haar best gedaan

Fijn geholpen en duidelijke uitleg wat ze aan het doen is en gaat doen

Zie boven

Zeer professioneel en vriendelijke omgang van zowel mondhygiëniste en tandarts

Zie titel

Snel vakundig geholpen

Snel vakundig vriendelijk met uitleg iederen stap geholpen.

Prima behandeling.

Hoor graag de naam van de behandelaar.

Snel geholpen en zeer vriendelijk

Vriendelijke tandarts Zorgde voor een ontspannen sfeer en dat is altijd fijn als kiespijn hebt

Vriendelijk en weet wat ze doet!

Iedereen is vriendelijk. Tandarts en assistente leggen alles heel goed uit en luisteren goed naar je

Top !!

Zeer kundige en bekwame tandarts .

Zeer slecht

Eerst een afspraak voor een wortelkanaal behandeling. Halverwege de behandeling stopt de behandeling. Een collega zal het afmaken. Daarvoor nieuwe afspraak maken. Na 6 dagen belt de tandarts met de mededeling dat de kies getrokken moet worden. Zeer moeilijk verstaanbaar .

Gehaast

Ik had een afspraak gemaakt ivm een afgebroken vulling (stukje) … dit kon helaas niet bij mijn eigen tandarts maar bij een mannelijke college … de afspraak voor mij liepnal 30min uit en kreeg dit na 25min te horen .. maar dat insoke kan gebeuren zou het zelf iets eerder melden maar goed … vervolgens ben ik aan de beurt en dit verloopt heel gehaast ik mocht gaan zitten, welke kan is het, ik zie niets, ik zeg hernia heel scherp .. oke slijp het wel bij dit ging best grof en 3 min later kon ik gaan met een gepolijste kies er is niet gekeken of de vulling nog wel in orde was .. voelde zee onprettig alsof ik overbodig was op dat moment. Zal niet snel meer bij de collega van mijn wiegen tandarts in de stoel willen zitten.

Fijne tandarts

Erg kundig en vriendelijk. Makkelijk om een afspraak te maken

Levert goed werk!!

Fijne tandarts

Nauwkeurigheid kalm en rustig en duidelijk

Nijverheidssingel 319

4811 ZW Breda