Voor mijn kies werd vastgesteld dat er een kroon nodig was. In maart ben ik gestart met de behandeling waarbij de kies werd voorbereid. Dit gebeurde onder verdoving, maar tegen het einde was deze uitgewerkt, waardoor het laatste deel onprettig was. Dat heb ik toen geaccepteerd. Vervolgens zijn er afdrukken gemaakt voor zowel de kroon als een bleekbitje. Door mijn exostose verloopt dit bij mij lastig en moesten de afdruklepels worden aangepast, wat pijnlijk was. De eerste afdruk bleek niet goed: zowel de kroon als het bleekbitje pasten niet, waardoor het proces opnieuw moest. Ook de tweede keer was erg pijnlijk, zowel door de afdruklepels als door het opnieuw bewerken van de kies. Dit was zo heftig dat ik me bijna niet goed voelde tijdens de behandeling, terwijl er op dat moment geen assistente aanwezig was en de tandarts even weg was. Ik heb aangegeven dat de behandeling erg pijnlijk was en gevraagd of dit noodzakelijk was. Helaas paste ook na deze poging de kroon niet. Er is nog geprobeerd de kies zonder verdoving aan te passen, wat opnieuw zeer onprettig was. In de tussentijd heb ik bij een andere tandarts nagevraagd dat afdrukken ook met een 3D-scanner gemaakt kunnen worden, wat bij mijn situatie logisch lijkt. Pas later werd ik doorverwezen naar een locatie in Zundert voor een 3D-scan. Dit kostte extra reistijd (ruim 1 uur en 15 minuten totaal). Met deze scan paste de kroon direct en was de behandeling binnen 10 minuten afgerond, zonder pijn. Ik heb geen angst voor de tandarts en begrijp dat behandelingen soms pijnlijk kunnen zijn. Toch kan ik me voorstellen dat dit voor andere patiënten als traumatisch wordt ervaren. Ondanks dat het eindresultaat goed is, voelt het hele traject niet professioneel. Meerdere afspraken, pijnlijke ervaringen en extra tijd maken dit voor mij een minder prettige ervaring. Ik twijfel daarom of ik bij deze praktijk wil blijven, mede omdat moderne technieken niet direct worden toegepast.
Ik ben heel tevreden bedankt voor jullie
Het loopt allemaal lekker vlot door en ik ben blij met hoe ik behandeld wordt.
goed en snel
Fijne behandeling
Tandarts kon geen ontstekingen vinden, die de zenuwpijn weg nemen. Dus nu met pijnbestrijding bezig.
Vriendelijke mensen en werd goed geholpen
Ik ga niet graag naar de tandarts, maar ze stellen je zo op je gemak. Dankjewel voor het geduld met mij.
Altijd beleefd en behulpzaam. Prima tandarts. Zeer kundig
Wordt altijd snel en professioneel behandeld
vriendelijk en prima op tijd
de tandarts gaat rustig haar werk doen vriendelijk geeft advies stelt je gerust
Goede zorg met een lach :)
Stond weer buiten voordat ik er erg in had.
Ik heb voor 3de keer geweest en ik vond het goede praktijk en best tandarts!!!!!
Het is fijn om te horen dat het heel goed gaat met me gebitsverzorging vooral ook de tandvleesontsteking gaat steeds beter door de goede behandeling en informatie hoe ik mijn gebid steeds beter kan verzorgen. En Ruby is altijd zo geduldig en begripvol naar mij toe.
Wordt altijd goed geholpen, geen onnodige fotos of mond reiniging. Professioneel en vriendelijk personeel die weten waar ze het over hebben
Ben zeer tevreden
Volle aandacht voor je gebit tot in de kleine details, tips hoe er beter voor te zorgen en voelen dat je in zeer goede handen bent
De nieuwe 3-D techniek werkt beter dan dat vroegere happen met een pasta, de protheses pasten gelijk goed. Was best prettig om geen pijn te ervaren. Na een aantal dagen ben je eraan gewend, gewoon perfect.
Het maken van de afspraak was snel en prettig geregeld. De afspraak begon op het afgesproken tijdstip (zelfs een paar minuten eerder). De tandarts nam de tijd om mijn vragen te beantwoorden. De behandeling is zorgvuldig uitgevoerd. Ik kreeg nog een aantal bruikbare adviezen van de tandarts. Kortom, ik ben zeer tevreden over de behandeling bij Tandartsenpraktijk Nijverheidssingel.
Vriendelijke mondhygiënist een kundig Goed en snel geholpen, weet alleen haar naam niet meer
Nijverheidssingel 319
4811 ZW Breda