Top en fijn meegedacht

Ik ga aan mogelijk een tijdje naar het buitenland te gaan. De receptie had gelijk het goede idee om even de laatste foto's te mailen. Goed en pro-actief.

Goede praktijk

Vriendelijk tandarts en goede behandeling

Ontspannen

Alles ging in rustig tempo met ontspannen hand

Amateuristisch personeel

Naar mijn idee is het de laatste tijd flink bergafwaarts aan het gaan bij jullie praktijk. Constant wisselingen van tandartsen. Ik ben afgelopen keer nog geen minuut in de ruimte geweest, en de tandarts gaf al aan dat dat het prima was en ik weer mocht gaan. Na een half uur wachten kon ik dan eindelijk naar de preventie. Ook hier lag niet de expertise van mevrouw. In vergelijking met alle voorgaande keren was dit verreweg het slechts gedaan.

Heel tevreden

Heel tevreden over de behandeling, het vervangen van een vulling door tandarts Kostas en zijn assistente Nanny, wat een fijn teamwork samen. Mijn pijnklachten zijn verholpen waar ik erg blij mee ben.

Correcte behabdeling

Vriendelijk en correct, verteld wat ze gaat doen etc. Prima bezoek.

Fijne ervaring

Deskundige tandarts.

zie score

Duidelijke uitleg wat ze ging doen

Ok

Verloopt soepel, wel altijd beetje gehaast gevoel, ee is weinig tijd voor vragen.

Goed en fijn geholpen

Fijn geholpen door mijn nieuwe Tandarts

Abnormaal

Praten in het buitenlands. Laten je gewoon wachten in de behandel stoel. Kijken even maar zeggen niets. Alleen een offerte van meer dan 2 duizend euro gekregen.

Prettige behandeling

Serieus genomen. Duidelijke uitleg

Prima reiniging

Mijn gebit is weer schoon en heb ook tips gehad

Netjes en vlot behandelt

Zie vorige zin

vlotte vriendelijke dame die ons goed geholpen heeft

zeer aardig en goed geholpen met goede uitleg en tijd gunnen. chapo

Snel en vriendelijk geholpen

Op de afgesproken tijd geholpen. Tanden zijn daarna gereinigd en gepolijst.

Een fijne ervaring

Vriendelijk en professioneel

Vakkundig, doeltreffend. Communicatief maar niet langdradig. Erg vriendelijk.

Gehaaste assistente zonder uitleg

Een uur aan de afspraak vooraf werd ik gebeld of ik tien minuten eerder kon komen, dit ging mij helaas niet lukken. Echter, tijdens de behandeling voelde het alsof er tijd ingehaald moest worden om diezelfde tijdsdruk. De assistente zei geen woord en begon na de foto's en controle door tandarts Marina aan de schoonmaak. Ik kreeg van alles in mijn mond, waarvan de helft er tijdens de behandeling ook weer uit viel en hardhandig werd teruggeplaatst. Met het tandsteen verwijderen werd als een malle door mijn mond geraast, terwijl het duidelijk was dat ik mijn mond niet goed meer open kon houden. Met polijsten werd mijn tong daardoor ook per ongeluk meegepakt, kreeg ik een mond vol water (wat blijkbaar tegenwoordig spoelen is) en voelde het alsof ik zo snel mogelijk weer weg moest zijn. Wat uitleg en iets meer oprechte aandacht zou fijner zijn, ongeacht waar de assistente vandaan komt / nog in opleiding is. Dit was absoluut niet hoe ik het uit het verleden bij bijvoorbeeld Nanny gewend ben.

Totaal score een negen

Super goed geholpen en heel vriendelijk

Fijne praktijk

Altijd even vriendelijk en als er wat is kan je meestal gelijk terecht

Nijverheidssingel 319

4811 ZW Breda