vriendelijk, goed en altijd op tijd

zie bovenstaande

Receptie ongepast

Als je als cliënt zit te wachten is het ongepast dat wij alle gesprekken moeten aanhoren die zij met cliënten aan de telefoon bespreken. Daarnaast hoor ik ze uitgebreid een collega bespreken wat goed en niet goed gaat. Lijkt mij niet de bedoeling dat ik en andere dit horen Avg-privacy lijkt mij op de dag van vandaag belangrijk. Ik zou er glaze ramen voor gaan zetten. In iedergeval iets om geluid te dempen.

Snelle hulp

Ik kon heel snel bij de tandarts terecht en werd prima geholpen

Goede tandarts

Goed geholpen

Duidelijke uitleg wat er ging gebeuren.

Al jaren een uitstekende tandarts!

Al jaren de juiste en goede zorg en ze nemen de tijd voor je.

Vriendelijk

Vriendelijk personeel dat snel handelt.

top Tandartsenpraktijk

fijne praktijk, wederom weer heel fijn geholpen en dit keer door de mondhygiëniste en assistente, heel professioneel en sympathiek, kom er niet voor niks al meer dan 35 jaar

Goede professionele service. Tevreden!

Hele goede zorg

Hele goede zorg

Het was een geweldige ervaring

Prima geholpen. Wordt altijd vriendelijk ontvangen.

Afspraak bij Nicole, mondhygiëniste, gehad met aansluitend halfjaarlijkse controle bij Marina, tandarts. Zoals altijd vriendelijk en vakkundig.

goede en snelle service

Mooie planning...1 dag mondhygiene volgende dag tandarts.

De behandeling ging goed en de duidelijkheid en uitleg daarover was goed. Vriendelijk en behulpzaam was ook uitstekend.

Prima praktijk, vriendelijk en deskundig personeel

De praktijk is helemaal prima met deskundig en vriendelijk personeel. Echter buiten de deur waan je je in een soort getto. Met zwervers en drugsverslaafden naast de ingang. Er zit een drugsboot recht tegenover. Wat zorgt voor een niet zo veilig gevoel.

Erg fijne tandarts. Komen er graag met ons gezin!

Bij meerdere tandartsen onder behandeling geweest en hier veruit het meest tevreden. Tijdens een standaard controle wordt je tandsteen meteen verwijderd. Zo hoef je niet nóg een keer terug te komen. We gaan met het hele gezin tegelijk. Erg lief en leuk tegen de kindjes. Krijgen altijd een cadeautje.

Super goede tandarts

Het was voor hun een drukke dag omdat er iemand uit viel, maar ik vond dat ze super goed hun werk deden en ik was blij dat ze tijd hadden voor mijn gaatje te maken.

Vriendelijk en doeltreffend

Heldere communicatie en vriendelijk.

Positief

Daniela is gewoon een heel goede tandarts Bovendien is ze vriendelijk

Geweldige tandarts en assistenten. Super vriendelijk met de kinderen.

Geweldige tandarts. Zeer kundig.

Weinig empathie, je bent echt een nummer

Je wordt binnengeroepen , kijkt je tanden na , weinig uitleg

Duidelijke meedenkende tandarts.

Ik heb een goede eerste ervaring gehad, ik mocht meekijken met de foto’s en alles werdt mij goed uitgelegd. Ik ben zeer tevreden en zou zeker terug komen.

Het is een beetje vreemd

Het is nog wennen ,maar kom wel goed ,tolsma is een gemis ik wist wat me te wachten stond ,en nu is het vragen wat staat er te komen

Snel en vriendelijk geholpen

Ik belde wegens een afgebroken tand en kon dezelfde dag nog terecht.

Nijverheidssingel 319

4811 ZW Breda