Persoonlijke en professionele behandeling

De behandeling was deskundig. De bejegening was vriendelijk en persoonlijk.

Stel patiënt op de hoogte als er vervanging van tandarts is.

Deze maand hadden wij een afspraak en weer troffen wij een andere tandarts zonder dat we op de hoogte waren gesteld. In de afgelopen jaren troffen wij vaak een andere tandarts dus er was absoluut geen sprake van een vertrouwd gezicht (het was steeds weer afwachten of dezelfde er nog was). Mocht er vervanging zijn van een nieuwe tandarts geeft dit dan even door aan de patiënten want dit vind ik wel zo patiëntvriendelijk.

Prettig, persoonlijk en professioneel

Mijn klacht werd serieus genomen, goed besproken en op de best mogelijke manier direct opgelost. Zeer prettige ervaring met voor het eerst in 40 jaar vulling.

Gewoon goed

goede duidelijke uitleg wat ze gaan doen

Vriendelijke mensen

Zeer correct geholpen

Tevreden

Aan verwachtingen voldaan

Goed geen klachten

Na het bellen snel opgelost doordat ik kon langskomen.

Prima geholpen

Goed geholpen, duidelijk.

Goede ontvangst en klantvriendelijk.

Ontvangst is klantvriendelijk, de afspraak was op tijd. Zeer nette praktijk.

Keurig op tijd ontvangen en goede uitleg bij behandeling.

Goede behandeling

Alles naar wens verlopen

Altijd nette en vriendelijke benadering.

Afspraken zijn punctueel. De benadering is correct en vriendelijk. De uitleg over de behandeling zijn goed, zowel van tevoren als tijdens de behandeling.

Goed en vertrouwd

Vriendrlijk en kundig

Goede verzorging

ging goed, weet niet zeker wat de naam van mijn tandarts is aangezien we alweer een nieuwe hebben.

Fantastisch

Tandarts is een topper. Altijd gezellig! Nooit meer iemand anders;)

Prima geholpen met een tussentijdse afspraak

Tussentijds een afspraak moeten maken ivm een verloren vulling. Ik kon niet meteen terecht helaas, maar eenmaal de afspraak verliep het uitstekend!

zeer professioneel

Tandarts vwertelt wat hij gaat doen en heeft na afloop zeer duidelijk uitgelegd wat loos was en waarom deze behandeling nodig was (ontsteking onder de wortels van een kies, waargenomen door de kaakchirug bij een behandeling)

goed.

Zeer vriendelijk en deskundig.

Altijd gespannen maar na 30 sec in de behandelingsruimte door vriendelijkheid van tandarts en assistente vrij ontspannen. Ook zeer kundig en zegt altijd van te voren wat hij gaat doen wat rust geeft.

Word altijd vriendelijk ontvangen. Tandarts neemt ook de tijd

Fijn kleinschalige tandartspraktijk.

Uitstekende tandarts werkt secuur en vertelt wat er gaat gebeuren. Ga zo door!!

duidelijkheid, fijne tandarts

Wielkamp 1 c

5301 DB Zaltbommel

Over Tandartsenpraktijk De Wielkamp

Tandartsenpraktijk de Wielkamp, het vertrouwde adres voor velen in Zaltbommel en omstreken.