een hele deskundige tandarts

vriendelijke en correcte planning wachttijd op afspraken kan sneller

vriendelijk en hopelijk deskundig geholpen

vriendelijke en correcte planning wachttijd op afspraken kan sneller

Fijne mondhygiëniste

Gezellige mondhygiëniste die ook nog even vraagt hoe het gaat buiten het gebit om. Erg vriendelijke dame, die ook goed uitlegt wat er gaat gebeuren.

Fijne mondhygiëniste

Prettig om er te komen vriendelijke mensen en vakbekwaam

Steengoed.

Menselijke behandeling .. Vriendelijk humor op zijn tijd . Mensen mens zijn vak goed uitvoerend. Dik tevree met zijn werk aan mij. Tot ziens en ga zo door. Gr. Lvt. . Lenie. .

Steengoed.

Van binnenkomst tot aan vertrek

Goede uitleg over behandeling, vriendelijk personeel

Duidelijkheid, vriendelijk. Alleen jammer van lange wachttijden voor behandelingen.

Vriendelijk, flexibel en deskundig

Sinds een kleine 20 jaar kom ik bij De Wielkamp en ik word er altijd prima geholpen. Ik ben vaak op reis waardoor ik nog wel eens moet schuiven met mijn afspraak en daar wordt steeds een mouw aan gepast. Inmiddels zijn onze kinderen 7 en 8 jaar en die gaan er tot zover ook altijd ontspannen heen.

Vriendelijk, flexibel en deskundig

Netjes en correct geholpen

geweldig

ondanks dat ik behoorlijke angst heb is mij de behandeling zo meegevallen dat ik lachend weer naar buiten ging !!! De rust, de uitleg echt fantastisch !

geweldig

Ben zeer tevreden met mijn tandarts En behulpzame assistent ..

Fijne mondhygieniste

Super fijne tandartsenpraktijk. Altijd professionele zorg, zeggen altijd duidelijk wat ze gaan doen. Duidelijk en eerlijk advies over mondzorg en eventuele verdere behandeling. Werken altijd keurig op tijd.

Fijne mondhygieniste

Altijd goed

Altijd goed

Niks op aan te merken

Vriendelijke werknemers en zeer goed in hen vak

Wielkamp 1 c

5301 DB Zaltbommel

Over Tandartsenpraktijk De Wielkamp

Tandartsenpraktijk de Wielkamp, het vertrouwde adres voor velen in Zaltbommel en omstreken.