goed en netjes behandeld

nooit preblemen gehad

Tevreden

Fijne praktijk.

Professionele en fijne tandarts.

Erg prettig!

Ik ben uitstekend geholpen.

Mijn tandarts stelde mij tijdens behandeling heel erg op mijn gemak.

Gewoon lekker thuiskomen.

Fijne praktijk,waar je keurig wordt behandeld.

Fijne praktijk, kundig en efficiënt

Erg blij met deze praktijk. Altijd goed en kundig geholpen.

Snel te recht goede en vriendelijke service

Werd fijn behandeld.

Mondhygiënist doet het prima.

Zeer kundig

Wordt continue op de hoofte gehouden tijdens de behandeling

zeer goed

Positief

Prettig

Snel en goed geholpen

Deze ronde, is ook wel eens anders geweest.

netjes geholpen

Werd goed naar mij geluisterd waar ik last van had en en is zeker goed naar gekeken of er problemen waren of dat er nog problemen konden ontstaan . ben er zeker tevreden over . groet peter

Snelle afspraak na gebroken kies

Goede behandeling

Neemt mijn mee met wat hij gaat doen

Gewoon goed

Rustig

Hele fijne mondhygiëniste, rustig benaderd, duidelijke uitleg ! Ben gewoon bang, angstig Jammer dat ze stopt bij deze praktijk . Weer een ander . vind ook erg dat tandarts Rianne Boumans weg is .

de patient staat centraal

deskundige behandeling en vriendelijke benadering

Een hele fijne ervaring top

De mondhygiënist, en die ook de controle deed. Top hoe deze mevrouw haar werkt doet Ik schaam dat ik haar naam niet weet. Ik dacht Marion.

Snel en accuraat geholpen

Vriendelijke en vakkundige mensen.

Prima geholpen en duidelijke uitleg wat men ging doen.

Word altijd geholpen en personeel is erg vriendelijk

Zie boven

goed en netjes geholpen

ss

Al jaren onder behandeling bij tandarts Leemans in deze praktijk. Erg tevreden! Kundige man. Altijd in voor een praatje, stelt je op je gemak. Legt goed uit wat hij gaat doen. Alles gaat in overleg. Kan daarnaast erg goed met kinderen en pubers overweg! Assistentes altijd vriendelijk. Over de rest van de behandelaren deze praktijk kan ik niets zeggen, daar heb ik geen ervaringen mee.

Altijd kun je er tussendoor .

Wielkamp 1 c

5301 DB Zaltbommel

Over Tandartsenpraktijk De Wielkamp

Tandartsenpraktijk de Wielkamp, het vertrouwde adres voor velen in Zaltbommel en omstreken.