Snel en accuraat geholpen

Bij binnenkomst gemeld, kort daarop werd ík binnengeroepen, precies op afgesproken tijd! Ik kwam voor halfjaarlijkse controle dus was zo gepiept, altijd duidelijke taal en al jaren dezelfde aardige tandarts dat is ook fijn!

Prima geholpen.

Prettig geholpen. Kies na verlies van stukje vulling direct gerepareerd tijdens controle zonder een nieuwe afspraak te moeten maken.

Ik word altijd fijn en snel geholpen

Altijd tevreden; deskundige zorg.

We worden altijd netjes en op een deskundige manier geholpen.

Top.

Al jaren bij Sandra Versteeg, naar meer dan volle tevredenheid, onder behandeling. Behalve haar altijd vriendelijke en optimistische houding schat ik haar deskundigheid hoog in. Ook de assistentes altijd vriendelijk.

Weer naar tevredenheid de tandartsenpraktijk bezocht, goede uitleg en adviezen en vriendelijk personeel

Nog niet opgelost

Ben drie keer geweest pijn boven kaak gebitsprothese nog steeds niet op gelost nog veel pijn

Correcte behandeling

Kon snel komen na “ breukje “

Vriendelijk en correct geholpen

Vriendelijke tandarts en assistente. Vullen van vorige keer waar ik niet tevreden over was is netjes aangepast.

Goed en snel geholpen

Goede, vriendelijke, professionele tandartspraktijk.

De tandarts levert goede zorg is vriendelijk en rustig. Legt goed uit wat hij gaat doen.

Top!

Prima georganiseerd, vriendelijke medewerkers en een goede tandarts!

uitstekende tandarts

vriendelijk en alles duidelijk uitgelegd

Snel geholpen bij een stuk van mijn voortanden.

Fijn dat ik.snel.geholpen werd, wel jammer van steeds wisselende tandartsen.

Onverwacht

Ik ben tientallen jaren zonder klachten door tandarts van Kleef behandeld. Na zijn vertrek elk haf jaar een andere tandarts. Deze keer moesten er plots 2 foto’s worden gemaakt omdat dit nog nooit was gebeurd en werd alles wat in het verleden werd gedaan onderuit gehaald. Tegenwoordig zijn de tandartsen een andere mening toegedaan werd mij verteld. Er werd geen tandsteen verwijderd en bij volgende keer word ik doorgestuurd naar mondhygiënist. Daarna wil hij wel weer eens kijken.

Geweldige tandarts!

Professionel personeel, beter kan niet.

Netjes en rustig geholpen

Ondanks dat ik geen klant ben, ben ik vriendelijk en professioneel geholpen!

Professioneel

Onze kinderen hadden wat vragen, deze werden zeer uitgebreid en met plaatjes erbij uitgelegd. Verder altijd duidelijke informatie en weinig tot nooit last van afmeldingen bij tandarts Sandra.

Was goed

Je word er fijn geholpen

Uitstekend geholpen

Klachten opgelost

zeer goed

vriendelijk goede uitleg. mondhygieniste.

word altijd goed behandeld

Goede ervaring tot u toe geen problemen gehad .

Heel goed behandeld

Deskundige mensen werken

Wielkamp 1 c

5301 DB Zaltbommel

Over Tandartsenpraktijk De Wielkamp

Tandartsenpraktijk de Wielkamp, het vertrouwde adres voor velen in Zaltbommel en omstreken.