Vriendelijk, behulpzaam & professioneel

Ik ben altijd gespannen Vind het prettig dat ze mij gerust stelt en begrip toont

Ik ben wel erg zenuwachtig altijd maar de ervaring was prima. Stellen je op je gemak.

Wederom prima en op tijd geholpen

Al sinds de pensionering van haar voorganger patiënt bij Sandra. Vanaf dag 1 beviel dat uitstekend en nu nog steeds. Geeft (ongevraagd) tips en adviezen om problemen in de toekomst voor te zijn. Is aardig en vriendelijk, net als haar assistentes. Die mogen we natuurlijk ook niet vergeten. Dan de tijd: Eigenlijk altijd netjes op tijd.

Vriendelijk personeel

Ik ben laats geweest en ben daar vriendelijk geholpen aan de balie. De specialiste heeft mij vakkundig geholpen met de nodige precieze en kundigheid. Zal er zeker weer naar toe gaan .

rustgevend

stelt klant gerust en heeft luisterend oor, daarbij is het ook noch een vakvrouw.

Rommelig

Door ieder keer andere tandartsen, vervaagd het vertrouwen in de praktijk. En als je dan vraagt of het anders kan krijg je een ontkennend antwoord.

Super goede service Al jaren vertrouwd

Net ontvangst en goede en nette uitleg van de behandelende arts

mijn afspraak was eerst gepland in juni met de afspraak dat als het eerder kon zij contact met mij op zouden nemen. eerste contact had ik geen tijd. tweede contact had ik tijd dus werd ik eerder geholpen Vindt ik een goede zaak dat iets organisatorisch goed geregeld is. Zeker ivm de lange wachttijden van tegenwoordig

Prima ervaring

Vriendelijke medewerkers zowel de tandarts als de assistenten.

Fantastisch

Ik was met mijn moeder bij de tandarts en was heel blij met hoe zij met mijn moeder omging. zij gaf met heel veel geduld en zeer vriendelijk op vaak dezelfde vraag een antwoord. mijn complimenten

Goed geholpen

Snelle diagnose en snel behandeld, kortom tevreden dat het euvel snel en adequaat verholpen is

Altijd fijn en vlot geholpen

Het loopt altijd op tijd. Erg vriendelijk en bekwaam

Heel prettig geholpen

Heel prettige geholpen en door gestuurd door haar naar kaakchirurg

Zeer professioneel en persoonlijk

Zeer professioneel en persoonlijk zoals t hoort

Prima geholpen, duidelijke uitleg!

Deskundige tandarts.

Ik word altijd zeer vriendelijk geholpen, is deskundig en bij de behandeling zegt hij steeds wat hij gaat doen.

Vriendelijke, zeer kundige tandarts

Serieuze controle, eerlijk advies

Goed geholpen in een ontspannen sfeer

Oke

Een soort van 'op de koffie' moment

Tandarts en assistent stellen je op je gemak Aardig Vertellen stap voor stap wat er gaat gebeuren

uitstekende zorg

reeds vele jaren uitstekende zorg ervaren

Goed geholpen, wel lang wachten

Aan het einde van de middag moesten we lang (35 minuten) wachten voordat we aan de beurt waren. Tijdens jaarlijkse controle zijn we goed en professioneel geholpen. Tandarts was erg vriendelijk.

correct , en gepast

Helder open contact met de tand-arts Leemans

Tandarts Sandra Versteeg is buitengewoon professioneel en daarnaast zeer prettig in de omgang.

Professionele tandzorg in een prettige omgeving

Klantvriendelijk en gedegen werk

Het is een prettige tandartsenpraktijk, waarbij ik goede ervaring heb met de tandzorg.

Sandra heeft mijn zenuwontsteking in mijn kies zeer vakkundig behandeld. Pijn was direct weg

Wielkamp 1 c

5301 DB Zaltbommel

Over Tandartsenpraktijk De Wielkamp

Tandartsenpraktijk de Wielkamp, het vertrouwde adres voor velen in Zaltbommel en omstreken.