Ben zeer tevreden over deze praktijk enin het bijzonder de tandarts die mij behandeld.

Mijn ervaring met deze praktijk is zeer goed, de reden dat ik hem niet aan andere aanbeveel is als het goed is krijg een schouder klopje als het tegen valt , je had beter je mond kunnen houden, dit geld niet alleen voor de wielkamp dit is mijn antwoord bij ieder review waar deze vraag gesteld word.

Vriendelijke tandarts

Goede tandarts

Goede praktijk

Altijd vriendelijk en doen geen onnodige dingen

Gewoon goed !

Ik was ivm met mijn verhuizing een paar jaar weg; maar ben zo blij dat ik weer terug mocht komen bij jullie, zo fijn om weer "terug thuis" te zijn.

Vriendelijk en goed.

Ze nemen de tijd voor je. Vragen altijd hoe het met je gaat en zijn vriendelijk.

Gewoon perfect behandeld

Goed en vertrouwd

Duidelijk wat ze doet en hoe ! Ze straalt rust uit !

Heel fijn

Deskundige, professionele.

Leemans is niet alleen erg deskundig en professioneel,maar ook erg aardig. Hij geeft advies en luistert ook naar de patiënt/ klant.

prima geregeld!

Prima geregeld, de geleverde behandeling voldoet aan de verwachtingen.

Vriendelijke man Hans mijn tandarts

Geen lange wachttijd als ik op controle moet Vriendelijke mensen

Is heel positief

Prima, afspraken correct. Loopt nooit echt uit. Vriendelijke tandarts en is heel duidelijk in zijn behandeling.

Fijn en snel geholpen

Ik kon snel terecht en ben echt goed geholpen. Blij mee!

Kan altijd al gouw ertussen om geholpen te worden Vriendelijk personeel evenals de tandartsen zelf.

Fijne tandarts

Uitstekend geholpen.

Helaas liep de afspraak van 11 uur in de ochtend uit tot een klein half uur. Reden slechts 1 tandarts aanwezig? Een praktijk met 4 tandartsen is dit frappant.

gewoon Goed

goede behandeling

Vertrouwd, betrouwbaar en kundig

Ruim 20 jaar bij deze tandarts en als het niet hoeft, nooit meer overstappen naar een andere!

Snel ,goed vriendelijk

Fijne sfeer en vakkundig personeel

Vriendelijke mensen. Personeel werkt vakkundig met oog voor de cliënt.

Netjes en goed geholpen

goed en vriendelijk geholpen

goed en netjes geholpen legde alles goed uit

Fijn, prettig

En fijne half jaarlijkse controle gehad. Tandarts Loes, gaat zo rustig te werk. Legt uit wat ze gaat doen. 1 min puntje, maar daar kunnen jullie nu niets mee, een vulling vervangen kan pas over een half jaar.

Niet heel goed

Ik heb bij ieder tandarts bezoek een andere tandarts die mij helpt. De laatste keer ben ik redelijke goed geholpen, de tandarts gebruikte een matje voor mijn tanden, had dit nog nooit eerder gehad dus vond het niet echt prettig, ik moest zelf vragen waar het voor was er werd mij niet gevraagd of ik dit wel wilde. De keer daar voor ben ik door een tandarts geholpen dat was controle, ik kreeg een dag later een ontsteking in mijn mond, tandarts heeft dus geen schoon en steriel materiaal gebruikt om mijn tanden te controleren. Het duurt soms maanden voor je ingepland wordt omdat alles vol zit, dus al ze een gaatje hebt moet je soms weken wachten en pijn hebben voor je geholpen wordt.

altijd plezierig ,

jullie zijn altijd bereid vragen te beantwoorden . en hebben een vriendelijke benadering tot ons .

Wielkamp 1 c

5301 DB Zaltbommel

Over Tandartsenpraktijk De Wielkamp

Tandartsenpraktijk de Wielkamp, het vertrouwde adres voor velen in Zaltbommel en omstreken.