Kan slecht terecht voor een afspraak, en moet voor kleinere dingen weer een afspraak maken.

wil bij deze laten weten dat er nog meer mensen werken en die niet voor ieder wisje wasje vrij kunnen nemen. Normaal krijg je maar 2 uur voor een bezoek aan de tandarts. Dus waarom kan niet alles in een keer. Bij van Kleef hadden we hier geen last van.

Deed wat ze moest doen op een professionele en vriendelijke manier.

Na een belletje kon ik smiddags al terecht

Kundige tandarts

Altijd op tijd geholpen. Fijne tandarts maar ook de baliemedewerkers zijn altijd vriendelijk .

Prima!

Vriendelijke tandarts die goed uitlegt wat ze precies doet.

Fijne behandeling

Omdat ik sowieso geen fan ben van de tandarts zie ik er altijd als een berg tegenop. Door het onverwachte overlijden van mijn zus en de ongeneeslijke ziekte van mijn nichtje ben ik nog emotioneler dan ik in normale doen al zou zijn en daar was alle begrip en ruimte voor.

Prima tandartsenpraktijk

Goede communicatie, oplossingsgericht, vriendelijk, luisteren, uitleg, professioneel.

Professioneel

Kundig als altijd!!

Altijd prima

Nooit meer bang en altijd prettig

wordt altijd prima en goed geholpen

wordt altijd prima en goed geholpen

Uitstekend!!

Wij zijn erg blij met Sandra als tandarts. Ons zoontje van 8 is altijd helemaal op zijn gemak bij de halfjaarlijkse controle.

Goede snelle service

Lang niet geweest maar kon binnen een week terecht. Er was daarom al een langere afspraak gepland en de herstelwerkzaamheden meteen uitgevoerd.

Onder de maat

Jonge vrouw tandarts,

Net en vriendelijke tandartsen praktijk

Worden er al jaren netjes en goed geholpen

Zeer goed geholpen

De tandarts en ook de mondhygieniste zijn vakbekrame mensen die hun beroep zeer goed uitoefenen.

Deskundig en goed geholpen

Vriendelijk en vakkundig

Zeer vakkundig

Zeer goede uitleg wat er gaat gebeuren en een vakkundige behandeling

Een fijne tandarts praktijk

Het is fijn om te zien hoe gemakkelijk ikzelf onze zoon en schoondochter en vooral onze twee kleindochters in de stoel gaan zitten.

snel, duidelijk en vriendelijk

tevreden

Nieuwe tandarts, rustig, lief en aandacht voor de persoon

Erg goed

Vakkundig en duidelijk

Er werd duidelijk vertelt wat er werd gedaan, ook nog met grapjes tussendoor Het enigste nadeel in de praktijk is dat het heel moeilijk is om een afspraak te maken omdat het zo druk is.

prettig en vertrouwd

We komen al 20 jaar bij onze tandarts, hij werkt rustig, kan goed uitleggen, en goed overleggen. Hij heeft veel kennis!

Goede uitleg tijdens de behandeling

Fijne pijn loze ervaring

Ik voelde me gezien

Er werd niet over mijn hoofd gesproken over privézaken etc. Er was contact met mij en alle handelingen werden uitgelegd. Dat heb ik lang( 2 jaar niet geweest om die reden) niet zo ervaren. Veel wisselende tandartsen gehad in verleden. Ik vind Luz erg prettig in omgang en zachthandig . Ik hoop dat ze een blijvertje is.

Pijnloos snel geholpen.

Wielkamp 1 c

5301 DB Zaltbommel

Over Tandartsenpraktijk De Wielkamp

Tandartsenpraktijk de Wielkamp, het vertrouwde adres voor velen in Zaltbommel en omstreken.