wat betreft mondzorg prima

Het is vervelend dat er iedere keer een andere tandarts is, je hiervan van te voren niet op de hoogte wordt gesteld. Ik weet niet eens hoe de tandarts heet, weet niet zeker of ze het nu wel of niet heeft gezegd maar ik zou het echt niet weten. Dat stoort mij. Heb dit al eerder aangegeven dat er niet wordt gecommuniceerd over welke tandarts er werkt, vertrekt etc. Maar daar wordt tot nu toe niets mee gedaan. En dat zegt niets over of het nu wel of niet een goede tandarts is, daar heb ik op dit moment geen zorgen over.

Gewoon goed

..........

Op tijd en vriendelijk ontvangen.

Op tijd en vriendelijk ontvangen.

Correcte Aanspraak

Correct en netjes behandeld alhoewel de behandeling nog moet beginnen.

Niks op aan te merken

De afspraak met Marjolein was keurig op tijd

Beste tandarts

Fijn dat hij verteld wat hij gaat doen

Erg goed

Prettige ontvangst en fijne tandarts,die me op mijn gemak stelde..

Tevreden

Vriendelijk geholpen, prima uitleg en snel klaar

Netjes geregeld

Keurig nog vooraf een herinnering, verder goed tevreden.

Uitstekend en prettig behandeld

Uitstekend en prettig behandeld.

Ik kom hier al jaren altijd naar tevredenheid

Goede zorg

Fijne benadering. Goede uitleg over mogelijkheden en kosten. Stelt je op je gemak. Herhaalafspraken direct te plannen.

Positieve ervaring,

Positieve personen en goede tandarts

Vriendelijk personeel dat de tijd neemt om je te helpen. Vakbekwaam tandarts die alles rustig en duidelijk uitlegt.

Altijd goed

Ben hier al jaren en zeer tevreden

Heel,heel goed.

Goede ontvangst en heel goede begeleiding.

Gaat

Eerste keer bij de tandarts in zaltbommel, het liep 20 min uit en vervolgens toen ik naar binnen ging kon ik de tandarts heel moeilijk verstaan. Mijn beugel zat los en dat was een orthopedische behandeling maar ze maakte hem wel even snel onder het mom van een vulling (wat ik eruit begreep maar zoals ik al zei kon ik ze nogal.moeilijk verstaan) vervolgens zegt ze tegen mij alles gecontroleerd niks aan de hand en of ik de oude gegeven op wil vragen bij mijn andere tandarts dat is makkelijk 15 min buiten Nu krijg ik een rekening met een of andere kaak behandeling en intake gesprek? Ze heette paula heb geen achternaam

Is goed en tevreden

Ben goed en vriendelijk behandeld zoals altijd

Vriendelijke medewerkers

Deskundige en vriendelijke medewerkers

Positief

Aardige vrouw, hield veel rekening met mijn lichamelijk ongemak. Probleem snel opgelost.

_

_

Geduld, tijd en aandacht.

Prettige ervaring

Aardige tandarts die goed uitlegt wat hij gaat doen tijdens de behandeling.

Vriendelijke sfeer

Gewoon ok

Wielkamp 1 c

5301 DB Zaltbommel

Over Tandartsenpraktijk De Wielkamp

Tandartsenpraktijk de Wielkamp, het vertrouwde adres voor velen in Zaltbommel en omstreken.