Uitsyekend

Fijne communicatie

Fijne en eerlijke communicatie

Professionele behandeling

Ik heb een kokhalsreflex. De tandarts bleef hier zeer rustig onder. Was erg fijn.

Oké

Een hele aardige tandarts ,die je erg op gemak steld En verteld wat ze allemaal precies gaat doen. Sorry dat ik haar naam niet meer weet. Ik dacht ze uit Zuid-Amerika kwam.

Kundig, vriendelijk en neemt de tijd.

Wat wilt u weten, we gaan allemaal niet graag naar de tandarts, maar als het dan toch moet is dit een heel fijne en goede tandarts.

Zeer tevreden!

Iedereen is vriendelijk en aardig en denken met je mee! Ga zo door!

Vriendelijke,luisteren en goede adviezen.

Het word beter maar de souplesse van 5 jaar geleden is er nog niet!!

Het is de laatste jaren niet voor de wind gegaan maar ik geloof dat ze het momenteel weer redelijk op de rit hebben, heel veel verloop in de personele bezetting heb ik opgemerkt. Zowel bij tandartsen als bij assistentes, Alleen een directrice achter de balie vind ik niet passen!! Dimitri heeft zijn draai gevonden en doet het in mijn ogen super!!

Goed regelen

Allemal goed

Heel fijn dat ondanks een misverstand mijn man en ik toch tegelijk naar de controle konden. Jammer dat tandsteen weghalen niet meer standaard bij de controle zit. Moet daarvoor een afspraak met de mondhygiënist gemaakt worden?

Vakkundig en zeer vriendelijk

Fantastische behandeling!

Ze behandelen je als mens en geven duidelijke uitleg over wat er gebeurt.

Wordt altijd snel geholpen personeel is vriendelijk kom hier al jaren

Steeds een andere tandarts dat is niet fijn. Nu de laatste keer als een klein kind behandeld.

Steeds werd herhaald wat ik moest doen of ik een kind van 4 of 5 jaar was en dat hebt ik al vaker meegemaakt bij deze tandarts, Paula of zo

PRIMA

Allereerst een bezoek bij de mondhygiëniste, altijd vriendelijk en geïnteresseerd. Fijn geholpen en door naar de tandarts. Ook hij is altijd vriendelijk en attent . Daarbij komt dat ik weinig klachten had, cq heb dus eigenlijk een goed bliksembezoek. Enne....ik kom over een halfjaar weer terug!!

Is goed geregeld in de praktijk

Altijd goed geregeld er is rust en reinheid en wordt altijd goed geholpen

Fijne mensen

Prima assistentes en leuke tandarts,

Vulling eruit dezelfde dag al geholpen. Prima zo!

vriendelijk ontvangst en duidelijk wat er gedaan werd

tandarts kundig ,vriendelijk en duidelijk met uitleg wat er ging gebeuren niet zo als voorheen zo zakelijk tevens ook een pluim voor tandarts ass.

Goed en heel prettig

Goed en heel prettig

Professioneel van pijn afgeholpen

Heldere uitleg vooraf en tijdens de procedure (wortelkanaal) Professioneel maar toch persoonlijk en gemoedelijk

Niet goed in gespeeld op mensen die bang zijn

Vriendelijk maar zijn niet goed in gespeeld op mensen die angst hebben voir de tandarts Zou ze wel aanbevelen, praktijk is wel altijd netjes

Wielkamp 1 c

5301 DB Zaltbommel

Over Tandartsenpraktijk De Wielkamp

Tandartsenpraktijk de Wielkamp, het vertrouwde adres voor velen in Zaltbommel en omstreken.