Goed, vriendelijk, prettige sfeer

Heel goed

Prima behandeling.

Een vulling moest vervangen worden. Tandarts is vriendelijk en legt tijdens behandeling alle stappen rustig en duidelijk uit. Uitstekend geholpen

Vakkundig en goed en op de afgesproken tijd geholpen

Prima de luxe.

Snelle en professioneel uitgevoerde behandeling. Afspraak op de juiste afgesproken tijd.

Vriendelijk, kundig, geduldig

De mondhygiëniste is erg vriendelijk, geduldig en kundig. Houdt rekening met eventuele angsten of klachten. Ook met mijn dochtertje erg leuk!

Ik ben vriendelijk geholpen en heb duidelijk uitleg gekregen.

Prettig, vriendelijk en professioneel.

Prima service en volledig volgens afspraak!

Goede zorg en empathie met de "klant"

Goeie tandarts

Fijne tandarts, neemt de tijd. ook voor kleine kinderen doet hij dit heel geduldig met veel uitleg

Wederom prima!

Professioneel, goed advies en zeer vriendelijk!

Heel vriendelijke en goed uitleggende tandarts

Diverse behandelingen gehad voor een brug en steeds vriendelijke uitleg wat er ging gebeuren.

Prettig

Prettig contact qua balie en een fijne leuke tandarts.

perfect

Goede ervaren tandarts

Goede behandeling

Vriendelijke mensen.

het was goed

Behandeling prima,wel pijnlijk Ik vind het wel vervelend steeds een andere tandarts

Professioneel en uiterst vriendelijk

Snel en professioneel geholpen . Uiterst vriendelijke benadering. Ben zeer tevreden over mijn tandarts.

Tandarts prima

Tandartsbezoek is prima Vind de receptioniste niet zo vriendelijk Kortaf.

Ik heb een hele fijne tandarts

Zie boven

Goed te vreden

Goede behandeling, geen lange wachttijd.

Correct prima en nette behandeling.Dik tevreden.

Zoals hierboven samen gevat.

Wielkamp 1 c

5301 DB Zaltbommel

Over Tandartsenpraktijk De Wielkamp

Tandartsenpraktijk de Wielkamp, het vertrouwde adres voor velen in Zaltbommel en omstreken.