Naar tevredenheid

Perfect passend gebit onder en boven gemaakt voor mij .zit goed,geen klachten! Kan er weer jaren mee vooruit,

Uitstekend kom hier al jaren

Kom hier zolang wordt eigenlijk altijd goed behandeld geen overbodige kosten helemaal top

Prettige ontvangst. Deskundige en vriendelijke tandarts.

Positieve ervaring. Snel geholpen. Patiënt gerichte aanpak.

Goede behandeling, maar weer uitloop

Ik word altijd netjes geholpen, maar ik ben inmiddels 30 jaar en kan me niet herinneren dat ik ooit op de afgesproken tijd naar binnen ben geroepen.

Goed en kwaliteit werk

Goede ervaring

v

v

Vriendelijk/ Duidelijkheid behandelt

Vriendelijk behandelt en duidelijkheid op de vragen gekregen. Echt Super!

Was tevreden

Deze keer naar tevredenheid eigen tandarts weer dank je wel

Prettig en vakkundig

Prettig en vakkundig

Deskundige en persoonlijke aandacht

Er werd goed geluisterd en naar goede oplossingen gezocht

Prima tandarts. Open en eerlijk

Fijn geholpen.

Behandeling was prima met een nare bijsmaak

De behandeling bij de preventie assistente heb ik als goed ervaren, er werd me van alles uitgelegd. De behandeling duurde langer dan ik gedacht had en hoewel er een maand daarvoor door de tandarts ook tandsteen was verwijderd , gebeurde dit nu opnieuw. Ik had speciaal een tandartsverzekering uitgenomen omdat de tandarts me verwees naar de preventie assistente. Groot was mijn verbazing toen ik een rekening kreeg voor het volledige bedrag, er wordt dus niets vergoed door mijn verzekering. Over een nieuwe afspraak ga ik eerst goed nadenken, het was ook een stevige rekening.

fijne praktijk en super behandeling

Vriendelijke mensen die de tijd nemen. Er wordt goed op tijd gelet, je hoeft nooit lang te wachten. Behandelingen zijn zeer vakkundig. Er wordt goed rekening gehouden met de wensen van een patiënt.

Professioneel

Prettig ,vriendelijk en bovendien professioneel

Prima Tandartsen en begeleidend team!!

Goede en pijnloze behandelingen ook zonder verdoving!

Super relaxte praktijk

Iedereen is heel aardig , wat ook de bedoeling is in een tandartspraktijk. De tandarts zelf is een zeer relaxte man .

al jarenlang uitstekende zorg

In 2002 ben ik patiënt geworden van deze praktijk. Altijd uitstekend behandeld, zowel in eenvoudige (halfjaarlijkse controle) als complexere (plaatsen van een implantaat) zaken. Een extra pluspunt: al 23 jaar ben ik tot mijn grote tevredenheid behandeld door dezelfde persoon.

Snelle afspraak kunnen maken!

Zie hierboven

Prima geholpen

Nvt

Vriendelijk en attent

Mijn angst voor tandarts overwonnen door jullie benadering van de patiënt

Met een gerust hart naar mijn tandarts, dat was vroeger wel anders!

Sandra Versteeg is al jaren mijn tandarts en door haar rust en vriendelijke benadering voel ik me snel op mijn gemak. Daarnaast is haar deskundigheid te prijzen en neemt ze alle tijd om tekst en uitleg te geven.

prima geholpen

ik was snel aan de beurt, en werd heel netjes geholpen

Zeer te vreden

Voor herhaling vatbaar

Snel geholpen.

Goede uitleg en adequate aanpak.

Wielkamp 1 c

5301 DB Zaltbommel

Over Tandartsenpraktijk De Wielkamp

Tandartsenpraktijk de Wielkamp, het vertrouwde adres voor velen in Zaltbommel en omstreken.