wat een leuke mondhygieniste

Marjolein weet het altijd gezellig te maken. zo is een bezoekje altijd een klein feestje.

fijn dat ik dezelfde tandarts krijg als de vorige keer alleen zou ik haar naam niet weten

Goede behandeling

De behandeling wordt grondig gedaan. Vooraf kort gesprek of er veranderingen zijn in de situatie. Er is ruimte voor vragen.

Heel amateuristisch

De praktijk was niet voorbereid. Men kon blijkbaar niet inloggen. Ik had een invaltandarts die vroeg of ik klachten had. Ik had 2 klachten waarvan er 1 is onderzocht en de andere klacht is niet aan de orde geweest besproken. Verder is het gebit niet zorgvuldig onderzocht. Ik moest vragen wat de oplossingen waren en of de rest wel was beoordeeld. Het gevoel overheerste dat men tijd moest inhalen en ons zo snel mogelijk weer weg ilde hebben. Daarnaast zat er een assistente die niet wist hoe de resultaten in de computer genoteerd moesten worden. Dit is niet het niveau tandzorg wat ik prettig vind. Ik ben aan het overwegen hoe ik dit verder ga aanpakken.

netjes en klantvriendelijk!

ik kijk er altijd naar uit om naar de mondhygiëniste te gaan, hele fijne behandeling

Prima geholpen als vanouds

correct en vriendelijk behandeld

Prettige behandeling en netjes behandeld

Deze Tandarts was goed.

Was Goed.

fijne tandarts

Bij Sandra voel ik mij altijd op mijn gemak.

Heel tevreden

Heel goede begeleiding

Erg tevreden

Vriendelijke tandarts en assistente die er alles aan doen om het je zo comfortabel te maken tijdens de behandeling. Ben erg tevreden over het resultaat van de vervanging van mijn brug.

Kan niet beter

Het klinkt mischien raar maar ik ga met enig plezier naar de tandarts

Menselijke praktijk

Je stapt binnen en cora stelt je gelijk op je gemak Maakt een lief praatje om je gerust te stellen Scheelt een hele hoop Moest voor een kunstgebit en dat is zeker geen feestje Maar ik ben zo ontzettend lief opgevangen dat verdient een pluim voor alle medewerkers De angst is gelukkig weer grotendeels weg

Prima praktijk

Ik heb altijd al een goede ervaring met deze tandartsenpraktijk, vriendelijke mensen.

Prettig

Fijne tandarts die altijd een persoonlijk contact maakt en zelfs (ondanks slechts een jaarlijks contact) weet wie er bij je hoort en daar vragen over stelt.

Altijd goed en deskundig bij Sandra

Heel goed

Ze hebben altijd wel een plekje vrij Jammer dat leonidis weggaat altijd vriendelijk en goed.

Gewoon goed en vertrouwd

Zie boven

Prima en snel geholpen!

zoals gewoonlijk

Was een snelle encounter met onze tandarts. Jammer om te horen dat we WEER een andere tandarts krijgen. Ik wens hem veel succes, maar het is toch raar dat ze geen tandarts vast kunnen houden. Maar ja, op naar de zoveelste. En wie weet voor hoe lang.

Helemaal tevreden

Vriendelijke tandarts en assistenten, goede informatie vooraf en tijdens de behandeling.

Super tevreden met de tandarts en mondhygiënist.

Fijn geholpen.

Mijn slechte tand/kies getrokken waar ik last van had,een verademing.

Gewoon goed

Goed geholpen

Monique heeft me goed geholpen.

Wielkamp 1 c

5301 DB Zaltbommel

Over Tandartsenpraktijk De Wielkamp

Tandartsenpraktijk de Wielkamp, het vertrouwde adres voor velen in Zaltbommel en omstreken.