Ontvangst niet echt klantvriendelijk

Bij binnenkomst staat een mededeling op de balie die verwijst naar de aanmeldzuil. Oké, efficiënt. Maar het zou toch veel vriendelijker zijn als iemand ‘ goedemorgen ‘ zou zeggen en mondeling verzoekt je aan te melden via de zuil. Als het goed is kom ik er niet elke week.

top

aardige vakkundige tandarts wel lange wachttijd voor een controle afspraak

Vriendelijk en vakkundig

Mijn bezoek was bij Marielle, mondhygiëniste. Ik ken haar al jaren..... Vriendelijk en vakkundig. Blij dat ik haar gevolgd ben uit een eerdere praktijk.

Vriendelijke en deskundige behandeling

Nvt

perfecte behandeling en goede communicatie

behandeling exact op het tijdstip van de afspraak uitleg van de behandeling perfect goede aandacht voor de patient

Altijd goed behandeld

Mijn angst voor tandartsen is hier weggenomen.

Met zorg behandeld

Goed afspraken maken - kundige tandartsen - grote moderne praktijk

prima behandeld

Behandelingen prima, alleen het geklets van de administratief medewerkers irritant

Behandelingen uitstekend, mondhygiënist en tandarts uitstekend !. Maar inchecken bij de zuil is al onpersoonlijk en als dan 3 administratief medewerkers uitgebreid met elkaar kletsen voelt dat niet vriendelijk aan.

Tevreden

Alles liep vlgs planning.

Vanaf dag 1 komen wij graag bij de beiaard.

Fijne praktijk waar je goed wordt geholpen

Relaxed en kordaat

Prima!

Een fijne tandarts; stelt mij op mn gemak!

vriendelijk geholpen

Prettige benadering

Zeer vriendelijk personeel, goede uitleg, maar het is niet mijn hobby ;)

prettig geholpen

Korte wachttijd en prettig geholpen met voldoende uitleg indien nodig.

Goede service en vriendelijk personeel

De medewerkers zijn altijd super vriendelijk

Klant vriendelijk

Vriendelijk en duidelijke uitleg

uitstekend

vriendelijke tandarts

Vriendelijk personeel en professionele behandeling .

Zie boven

Fijne tandarts en super assistente.

Stellen je op je gemak.

Op m'n gemak ondanks de angst voor de tandarts.

Jessica, de tandartsassistente, heeft mij erg op mijn gemak laten voelen bij binnenkomst, dit maakte het allemaal een stuk makkelijker. Een stukje begrip kan veel betekenen.

Prettige en dekundige behandeling

Duidelijke uitleg over de behandeling. Prettige sfeer. Aandacht voor de patiënt. Ook al is het meten van de pockets en het verwijderen van tandsteen niet altijd prettig qua gevoel, toch is de behandeling prima uit te houden.

prima geholpen

is prettig

Marinus de Jongstraat 3 b

4904 PK Oosterhout

Over Tandartsenpraktijk De Beiaard

Tandartsenpraktijk de Beiaard is een moderne praktijk met zeer ervaren medewerkers die zich met deskundige zorg over uw gebit ontfermen. Onze praktijk biedt ruimte aan 8 behandelkamers, allemaal ingericht met moderne apparatuur en naar onze kwaliteitseisen.