Heel fijn

Lekker op schema qua tijd, en altijd fijn met lotte

Een vervelend gedoe.

De behandeling bij de mondhygiënist is heel vervelend. Het ligt niet aan Annelotte maar ik heb last van Menière en door het lang achterover liggen, word ik duizelig.

Dik tevreden.

Zorgvuldig en efficiënt behandeld.

Vriendelijke bejegening. Zorgvuldig en efficiënt behandeld.

vlotte afspraak en prettig geholpen

controle bezoek geweest en bij Karin is dat ontspannen en prettig

Vriendelijk, hygiënisch, duidelijk, kundig, kalm.

heel goed

ben goed en snel geholpen

Prettig

Zowel de tandarts als de assistent, laten weten wat ze gaan doen. Dit wordt als prettig ervaren.

Deskundig en vriendelijk

Deskundig en vriendelijk

Ik werd verrast dat Karin Vermeulen niet aanwezig was. Hiervan was ik voorafgaand van de afspraak niet op de hoogte gesteld. Jammer. De tandarts stelde zich voor maar ik verstond zijn naam niet.

oke

oke

Professioneel ontvangen, duidelijke uitleg

Duidelijke uitleg voor het vervangen van een brug die elders is geplaatst en waar ik niet tevreden over ben. Er werd goed naar me geluisterd en erkent dat het voor verbetering vatbaar is. Vervolgens de mogelijkheden besproken en tot de conclusie gekomen dat er nog meer mogelijk was dan dat ik dacht. Inmiddels 2 afspraken ingepland hiervoor maar voor nu al zeer tevreden.

vriendelijk personeel

Meedenken

Nemen totaal geen verantwoordelijkheid voor de fouten die ze maken.

Ik kom er al vele jaren met plezier en alle tevredenheid. Maar het laatste jaar ben ik zo in een hoek gezet. Er is fout op fout gemaakt en er wordt totaal niet geluisterd naar de patiënt. De gevolgen worden gebagatelliseerd en ik voel me echt uitgeknepen als het om de rekeningen gaat. Ben zeer teleurgesteld in deze praktijk.

goed en pijnloos behandeld

ben goed geholpen.

zeer goede tandarts,en assistenten.

word er goed behandelt

Goede ontvangst,prettige sfeer

Je kunt merken dat de werksfeer goed is,iedereen is vrolijk en vriendelijk De assistentes werken zelfstandig en heel geroutineerd Voor en na gesprek met Karin Vermeulen,altijd prettig Goede uitleg,vakkundig werk.

Goed.

De tandarts en assistenten helpen mij goed en vriendelijk. Maar ik snap nooit echt wat er aan de hand is. Ik heb af en toe het idee dat het niet echt nodig is. Dat is mijn gedachte.

Snelle en fijne service

Ontspannen sfeer

Tandarts probeert je zo ver als mogelijk te ontspannen door je vriendelijk welkom te heten en all stappen die hij zet te benoemen.

Hele fijne tandarts en assitente

Dr. Vermeulen is altijd een fijne tandarts om te komen. De tijden dat ik 1 week v te voren de zenuwen had voor afspraak zijn voorbij.

Aangename ambiance

Voor iemand die niet graag naar de tandarts gaat, is het prettig om te merken dat er geluisterd wordt. Ook wordt nog even de tijd genomen voor een praatje. Werkt relaxend.

Vriendelijk, prettige communicatie, goede behandeling.

Super fijne tandarts en prima receptie!

Fijne tandarts en prima receptie!

Professionele en patientvriendelijke behandeling

zie hierboven

Marinus de Jongstraat 3 b

4904 PK Oosterhout

Over Tandartsenpraktijk De Beiaard

Tandartsenpraktijk de Beiaard is een moderne praktijk met zeer ervaren medewerkers die zich met deskundige zorg over uw gebit ontfermen. Onze praktijk biedt ruimte aan 8 behandelkamers, allemaal ingericht met moderne apparatuur en naar onze kwaliteitseisen.