Geruststelling

De tandarts stelde me heel erg op her gemak voor en tijdens de behandeling. ik werd daar rustig van.

Goede professionele zorg met een persoonlijke aanpak

Vooral de mondhygiëniste / tandarts assistent was betrokken, geïnteresseerd en kundig. De tandarts was maar kort aanwezig tijdens de behandeling, maar die was prima.

Vriendelijke en professioneel

Uitstekende service

Zo’n aardige mondhygiëneniste altijd. Geluisterd naar mijn wensen en duidelijke uitleg en tips tussendoor. Helaas weet ik haar naam niet

Na na volle tevredenheid geholpen

Jammer dat de wachttijden voor behandeling lang zijn.

Snelle en deskundige behandeling van een uitgevallen vulling

Ik kon dezelfde dag nog terecht en ben zeer vriendelijk en deskundig geholpen.

Vriendelijke benadering.

Super lief en vakkundig personeel

100% aanrader. Zowel de tandarts als de assistente.

Netjes goed aardig geholpen

Ben niet zo’n held maar assistente stelde me op gemak en met verdoving viel het mee. Alles vlot en vriendelijk gegaan

Ik ben tevreden

Klantvriendelijk, geen lange wachttijden, professionaliteit, persoonlijke aandacht.

Fijne praktijk met mensen met zeer goede vakkennis.

Jammer dat de praktijk is verhuisd. De afstand huis/praktijk is voor mij een probleem. Dat is de reden van mijn besluit.

Ik ben tevreden over tandartsen

vriendelijk en vak bekwaam

goede uitleg over de eventuele behandeling en wat de mogelijk heden zijn.

Super goed geholpen en lieve mensen

Heel erg goed geholpen ook de kids vonden het niet erg om te gaan

Prettig, deskundig en vlot geholpen

Prettig, deskundig en vlot geholpen

Accurate behandeling uitgevoerd.

De behandeling tussendoor, vastlijmen van een losgeraakte brug, kon zonder probleem op korte termijn worden ingepland.

Helemaal tevrede

Vriendelijk en snel en goed mij gebit gerepareerd

Professioneel en menselijk

Tanden zijn goed gereinigd en gecheckt. Verbeterpunten qua gebitsverzorging werden getoond zonder verwijtende ondertoon. Kinderen werden 'meegenomen' in wat er ging gebeuren. Er was aandacht voor persoonlijke omstandigheden.

Heel fijn

Vee uitleg gehad, gezellig

Snel afspraak

Goed advies

Wachten duurde te lang

Ik had een afspraak om 11 uur. Om 11:15 was ik nog niet aan de beurt, en vroeg wat er aan de hand was? Net op dat moment wordt ik geroepen. De tandcontrole is verder goed verlopen. Ik zou het fijn vinden, dat als ik binnenkom en me aangemeld heb, de receptie mij aangeeft of en hoeveel ongeveer de vertraging is in de afsprakenplanning. Ik zie dat ik bij de vraag over "aanbevelen" alleen een keuze heb voor "het hele traject". Voor de ontvangst zou ik niet aanbevelen. Voor de controle wel!

Vriendelijke medewerkers, goede sfeer

Alle medewerkers waren vriendelijk en deden hun werk goed. Alles verliep soepel en op tijd

Prettig en professioneel

Prettig en professioneel geholpen

Snel en goed geholpen.

Kroon kwam los, kon snel weer gefixed worden.

Celine is keigoed!!!

Beste Celine, Je bent een Kanjer houd rekening met mijn ziekte en altijd in 1 x verdoofd!!! En geen last achteraf. Ben inmiddels al weer 7 x geweest moet nog 2 x voorlopig . Kunnen jullie een juiste berekening maken ik zit meestal maar half uur bij Celine. Dat ligt aan mij. Nou groetjes en tot dinsdag 22 augustus a.s. !! Mag, Nils Snoeren

Marinus de Jongstraat 3 b

4904 PK Oosterhout

Over Tandartsenpraktijk De Beiaard

Tandartsenpraktijk de Beiaard is een moderne praktijk met zeer ervaren medewerkers die zich met deskundige zorg over uw gebit ontfermen. Onze praktijk biedt ruimte aan 8 behandelkamers, allemaal ingericht met moderne apparatuur en naar onze kwaliteitseisen.