Perfecte behandeling

Prettige sfeer, duidelijk uitleg

Deskundig en respectvol

Altijd vriendelijk personeel

Personeel is altijd vriendelijk en geen lange wachttijden

Voor de eerste keer super

Voor de eerste keer super, geen op of aanmerking

Deskundig en vriendelijk

Er is aandacht voor mij geweest en ik voel mij altijd goed gehoord (na een ziekenhuisopname was er tijdens de behandeling ook tijd en een luisterend oor). Ik word zeer deskundig en vriendelijk behandeld.

Prima behandeld, deskundig en vriendelijk.

Redelijk snel een afspraak gemaakt, behandeling op het afgesproken tijdstip , vriendelijk en deskundig behandeld.

Heel goed

Nee

Niet klant/patiënt vriendelijk lijkt op een fabriek.

Wanneer men binnen komt moet men aan een zuil aanmelden terwijl de balie 50 cm verder staat waar een persoon achter zit, wanneer het niet lukt kan men naar de balie medewerker toe gaan voor ondersteuning(zoals ook bij mij wanner ik verneem via de zuil dat ik te vroeg ben en moet melden bij de balie medewerker. Wanneer men een afspraak heeft als eerste die dag 08:00 wordt men pas opgeroepen om 08:10, als men vraag om reden krijgt men geen antwoord, als je zelf door een goede reden wat later komt krijg je een preek. als men na controle een vervolg afspraak wil maken kan dat meestal pas gepland worden 2 a 3 maanden, ook als me een gaatje heeft(wordt lekker groter als men zo lang moet wachten.

Professionele behandeling

Ervaren behandeling met goede begeleiding en resultaat

Vriendelijke praktijk

Goede en vriendelijke behandeling mondhygiëniste. Receptioniste ook heel behulpzaam en vriendelijk.

Ik vindt dat jullie het goed doen en ik zal zeker reclame maken voor jullie .

Met name tandarts Joost Meeuwes met assistente heeft afgelopen woensdag prima mijn kies gerepareerd .en goed allemaal uitgelegd wat hij ging doen en dat geeft je rust . Prima .

zeer goed georganiseerd en deskundige behandeling

de planning is uitstekend geregeld: geen wachttijden en de behandeling door tandarts en mondhygieniste is uitstekend en prettig qua omgang.

Vriendelijke ontvangst en uitleg over wat men wilde doen.

Goede behandeling open en directe communicatie al met al een zeer tevreden patiënt.

Het wordt steeds meer onpersoonlijk en zakelijk, gelukkig is de tandarts kundig en vriendelijk.

Ik heb begrip voor het feit, dat er efficiënt gewerkt moet worden, maar veel geld verdienen in zo kort mogelijke tijd wordt wel heel nadrukkelijk. Gelukkig is de tandarts zelf kundig en vriendelijk. De “inval-mondhygiëniste” brak een stuk van een kies af, wat ook niet bijdraagt tot een prettig gevoel. En extra kosten voor een kroon.

Prettig

Altijd prettig ,vriendelijk en duidelijk

Zeer rommelig

Afspraak gemaakt en per mail bevestigd gekregen voor 10.00 u.,echter op een heel andere naam. Gebeld en dit laten corrigeren. Opnieuw bevestiging per mail, dit keer helemaal correct. Drie dagen vantevoren een herinnering per mail, dit keer voor een andere tijd, maar dat helaas ook zelf niet gezien. Toen ik die bewuste dag om 10.00 u aanwezig was, bleek er voor mij die dag helemaal geen afspraak meer te staan, die was er 's-morgens om niet duidelijke reden uitgehaald. Kon nog wel dezelfde dag alsnog terecht.

Toppie

Zeer tevreden over de behandeling.

zeer goed

Geweldig geholpen

Vriendelijk en proffessioneel

zowel de balie als het geheel prima

vriendelijk en korte wachttijden

Zoals altijd, prima!

Vriendelijk en vakkundig geholpen

Vriendelijk en prima geholpen.

Omdat ik last heb van mijn borstkas en mijn hoofd kan ik niet goed op de stoel liggen. Dat heb ik aangegeven maar helaas na het tandartsbezoek last van mijn borstkas. Het is heel moeilijk om aan te geven wanneer het vervelend wordt want dat merk ik steeds achteraf. En als ik op de stoel lig weet ik niet of ik toch heel plat lig. Nu nog steeds medicatie tegen de pijn. Ik begrijp dat ik het zelf ook duidelijker moet aangeven.

Een soepel verloop.

Deskundig en aandacht.

Vriendelijk ontvangen

Tijdens de behandeling werd ik goed op de hoogte gehouden over wat er ging gebeuren.

Marinus de Jongstraat 3 b

4904 PK Oosterhout

Over Tandartsenpraktijk De Beiaard

Tandartsenpraktijk de Beiaard is een moderne praktijk met zeer ervaren medewerkers die zich met deskundige zorg over uw gebit ontfermen. Onze praktijk biedt ruimte aan 8 behandelkamers, allemaal ingericht met moderne apparatuur en naar onze kwaliteitseisen.