in een woord kan ook. Tevreden.

dit duurt veel langer dan 30 seconden. Kunnen jullie de vraag om iemand aan te bevelen er niet uithalen? Ik ben van mening dat iedereen dat zelf moet uitzoeken. Ik ga op deze manier geen goede relaties op het spel zetten.

Heel goed!

Mijn gebit is nu in en uitstekende staat. Ik ben gelukkig met deze tandarts en mondhygiëniste. Het is zelfs leuk om naar hen te gaan. Behandelingen en ook de adviezen zijn prima.

efficient

Vertrouwd

Gemoedelijk en prettig

Ik mocht eerder naar binnen en werd vervolgens uitstekend geholpen. Heel prettig.

Positief en prettig contact

Controle werd nauwkeurig uitgevoerd

Een bijzonder empathische tandarts (Mevr. Vermeulen)

Er moest een kies verwijderd worden. Dit is niet in 1 keer gelukt. Mevr. Vermeulen heeft haar best gedaan en mij steeds gevraagd of het nog ging en was zeer empathisch

Prima praktijk, planning technisch kan beter.

Prima tandarts, aardig personeel. Heb wel 20 minuten zitten wachten na mijn afspraak tijd tot ik aan de beurt was.

Alles goed

Heel goed geholpen

Goed geholpen

Goed geholpen

Vriendelijk met aandacht

Vlot en secure behandeld. Verteld wat ze doen.

Goed vezorg

Het was voor een controle Op tijd binnen geroepen Tijdens behandeling wordt alles verteld wat de tandarts gaat doen

Kundig, vriendelijk, rustig, pijnloos

Het plaatsen van de kroon gebeurde op een kundige manier. De tandarts informeerde me tijdens de behandeling telkens voor de volgende stap wat er ging gebeuren. Fijn!

nvt

nvt

Goede ervaring, alleen jammer dat ik zo lang moet wachten om een gaatje te laten vullen. j

Snelle, goede behandeling, vriendelijk en hulpvaardig.

Prima praktijk

Uitstekend geholpen.

Vriendelijk, goede uitleg, kundig. Erg tevreden met het resultaat

Ondanks de drukte goede en snelle service

Er was tijd om op korte termijn een afspraak te plannen. Ik ben op een nette efficiente manier geholpen ondanks de grote drukte.

Ontspannend

Joost is rustig en ik voel me al gauw op mijn gemak, als ik in de stoel lig.

Prima geholpen, deskundige en rustige tandarts

Vakkundig en volgens afspraak

Aandacht voor mij, goede uitleg en vervolgstappen.

Fijne tandarts

Niet met het vingertje maar gewoon doen wat er moet gebeuren. Wel jammer dat de tandarts niet alles doet en je weer een extra afspraak bij de mondhygiëniste moet maken. Voelt als geldklopperij en elkaar van werk voorzien. Ga er eigenlijk nu al met gestrekt been in. Ik weet dat ik niet hoef te gaan maar toch

Marinus de Jongstraat 3 b

4904 PK Oosterhout

Over Tandartsenpraktijk De Beiaard

Tandartsenpraktijk de Beiaard is een moderne praktijk met zeer ervaren medewerkers die zich met deskundige zorg over uw gebit ontfermen. Onze praktijk biedt ruimte aan 8 behandelkamers, allemaal ingericht met moderne apparatuur en naar onze kwaliteitseisen.