Goede behandeling en snel geholpen

Prettig. Vriendelijke medewerkers, goede uitleg en korte wachttijden

Vriendelijk

Vriendelijke menselijke benadering

Fijne service

Fijne service ,kon dezelfde dag terecht

Prima behandeling en service.

Goed, professioneel

Prettig en vriendelijk geholpen

Prima tandarts, maar geen of slechte telefonische bereikbaarheid praktijk.

Ik probeer nu al twee dagen de praktijk te bereiken, maar mijn geduld wordt eindeloos op de proef gesteld. Over de tandarts mw. A. Puig Pares zelf niets dan lof.

Goed contact

Deskundig betrokken

De tandarts verteld elke stap wat hij gaat doen. Denkt met mijn dochter en mij mee. Realistisch, betrokken en deskundig. De tandarts én de tandartsassistent zijn uiterst vriendelijk.

Goede ervaring

Goed verlopen afspraak zonder bijzonderheden.

Vriendelijk en vakkundig geholpen

Bezoek aan mondhygiëniste Carola. Ze werkt secuur en benadert je vriendelijk. Vertelt ook steeds wat ze aan het doen is. En leuk dat ze soms meezingt met de liedjes op de radio, Dat maakt het relaxt.

Behandeling uitstekend. Goed contact

Duidelijke communicatie over de mondzaken en hoe de mond er voor staat.

Klantvriendelijk en professioneel

Goede ontvangst, uitleg gekregen en prima behandeling

Vriendelijke behandeling

Geen commentaar

Heel fijn behandeld

Ik ben heel blij met mijn mond Hygiëniste Perfect behandeld.

Good

heel ardig mensen

it was very good

Fijne praktijk.

Super schoon, modern en vriendelijke mensen.

Altijd fijn met Tandarts Vermeulen

Ik kwam voor controle en er moesten foto's gemaakt worden, dit was lichamelijk voor mij nu niet mogelijk dus dat wordt doorgeschoven en ik kreeg fijne adviezen voor de komende tijd.

Zeer goede en vriendelijke tandartsenpraktijk

Deskundige en vriendelijke tandartsen, mondhygienisten en overige medewerkers, die uitstekend weten wat ze doen. Ruime en moderne praktijk. Als ik op tijd komt heb ik geen wachttijden.

Vriendelijk personeel en was zo klaar Karin en Nadine bedankt !!

Heb fijne ervaring ondervonden

De afspraak ben ik tevreden over en de behandeling op zich was prima.

Mooi op tijd. zeer vriendelijk .heel correct.

Kundig en vriendelijk

Zoals gebruikelijk een kundige en vriendelijke behandeling

Fijn

Zoals altijd weer een positieve ervaring.

Marinus de Jongstraat 3 b

4904 PK Oosterhout

Over Tandartsenpraktijk De Beiaard

Tandartsenpraktijk de Beiaard is een moderne praktijk met zeer ervaren medewerkers die zich met deskundige zorg over uw gebit ontfermen. Onze praktijk biedt ruimte aan 8 behandelkamers, allemaal ingericht met moderne apparatuur en naar onze kwaliteitseisen.