Prima. Fijne en deskundige tandarts

Zeer tevreden,

Ik ben op een gemoedelijk wijze behandeld.

Heel goed en fijn team.

Karin Vermeulen vind ik een hele fijne tandarts. Ze is ook heel vriendelijk. Haar assistentes zijn ook heel vriendelijk. Geweldig.

Goed geholpen vriendelijk correct

Goed vriendelijk

Fijne tandarts

Zie hierboven

Niet snel geholpen

Ik was zaterdag naar spoed tandarts geweest , ze hebben aantekening gemaakt , bel ik maandag de tandarts op. Voor een doorverwijzing voor de kaakchirurg moest ze mijn persee zien om mijn te controle wat ze amper hebben gedaan maar klagen wat ik moest doen terwijl ik met de pijn liep. Dat vond ik wel minder.

Ik voel me echt geholpen en ondersteund met mijn zwakke gebit.

Prettig en vriendelijk

Zoals altijd Goed

Heel prettig contact

Ben met Andrea en Marielle mee gegaan naar van Beda naar Oosterhout. Maar de nieuwe praktijk bevalt me prima.

Prettige omgeving

Een prettige moderne praktijk met een hele fijne, rustige tandarts

Goed geholpen en weinig pijn gehad

Heel goed en ook een goed gesprek

Goede mondhygiëniste en tandarts

Al jaren bij deze praktijk. Ik maak na behandeling meteen Afspraken voor over een half jaar. Er is verschil tussen de mondhygiëniste. Bij de een gaat het netjes, bij de ander heb je veel pijn. Kiezen dus. Ga altijd eerst naar de mondhygiëniste en dan naar de tandarts. Dan ben je daar in 5 minuten klaar

Vriendelijk en goed!

het ging goed

mooi op tijd geholpen. ( precies op afgesproken tijd) werk van de mondhygiënist is nooit prettig maar het viel mee. gedaan door Lisa.

Was weer goed

helemaal tevreden

zeer netjes geholpen

Gezellig, direct en duidelijk

Samen met mijn zoon, werd ik duidelijk geïnformeerd en waren beide dames erg vriendelijk en gezellig. Prettige ervaring.

Gewoon goed

Deskundige behandeling

Prettig en rustig.

Mondhygiëniste was secuur en behulpzaam en vriendelijk.

Goede en vriendelijke ontvangst en behandeling.

Okee

Correcte behandeling

Vriendelijk en correct

Je wordt niet alleen als klant gezien

Hele fijne ontvangst. Ook tijd voor een praatje en heel vakkundig.

Marinus de Jongstraat 3 b

4904 PK Oosterhout

Over Tandartsenpraktijk De Beiaard

Tandartsenpraktijk de Beiaard is een moderne praktijk met zeer ervaren medewerkers die zich met deskundige zorg over uw gebit ontfermen. Onze praktijk biedt ruimte aan 8 behandelkamers, allemaal ingericht met moderne apparatuur en naar onze kwaliteitseisen.