Fijne praktijk

Altijd vriendelijke en deskundige service

Prima tandarts!

Goede ervaringen met deze tandarts, ze luistert en denkt mee. Stelt je gerust en legt goed uit wat ze doet. De tandarts zou ik zeker aanbevelen. De mondhygiëniste vond ik een stuk minder fijn helaas. Zij geeft adviezen op een dwingende manier, luistert totaal niet en herhaalt 3x als je in de stoel ligt haar adviezen. Heb ik als onprettig ervaren.

6 jaar goede ervaring

Ongeveer 6 jaar geleden bij deze praktijk gekomen door een samenvoeging. Alleen maar goede ervaringen. Heel vriendelijk personeel, lief voor mijn kinderen, deskundig en professioneel.

Heel fijn contact en erg tevreden over de kwaliteit en tips.

Heel fijn contact en erg tevreden over de kwaliteit en tips.

Deskundig

Tandarts Karin onderzoekt en neemt het voortouw. Vervolgens neemt de assistente de behandeling over ( in dit geval Stephanie) Tot slot komt Karin controleren of alles correct is uitgevoerd en of je tevreden bent. Dit is dubbelop controle over de behandeling. De vriendelijkheid en de betrokkenheid zijn super! Niets dan lof voor deze tandarts praktijk.

Heerlijk ontspannen sfeertje

Je voelt je daar echt gezien

Aardige vrouw, respectvol.

Was weer prima.

Altijd dezelfde gezichten, en hele vriendelijke gezichten. Nieuwe afspraken maken is ook zo geregeld. Waar je dan netjes twee dagen vtv een herinnering van krijgt.

Goed en fijn!

Bij Lisa is het altijd heel fijn, rustig, doet alles goed uitleggen en neem echt de tijd voor je!

Vriendelijke en zorgvuldige behandeling op basis van uitvoerige voorafgaande uitleg.

Snel klaar, niet lang wachten

zie hierboven

Vlotte behandeling door kundig persoon

Na controle afspraak kon ik erg vlot terecht bij de mondhygiëniste. Zij heeft alles goed uitgelegd en behandeld.

Snel, professioneel, relaxt en geruststellend

Goed, geen bijzonderheden.

Zeer goede behandeling

Lotte is een zeer goede. Mondhygienste. Heel Klantvriendelijk

Duidelijke uitleg wat moest gebeuren

Alles duidelijk

Wordt altijd goed en vriendelijk geholpen

Wordt altijd goed geholpen. Alles wordt goed uitgelegd. Ik mag altijd vragen even te stoppen met de behandeling en daar wordt adn meteen gehoor aan gegeven.

Vriendelijke en deskundige behandeling

Nvt

Prima klantvriendelijke tandarts(praktijk)

Oké

Snel geholpen

Uitgevallen vulling snel gerepard

Jammer dat een behandeling niet direct meegenomen kan worden in dezelfde afspraak

Tijdens de controle bleek tandvlees schoongemaakt te moeten worden. Hiervoor helaas een 2e afspraak voor moeten maken ipv dat dit direct meegenomen kan worden. Deze afspraak kon niet eerder dan 3 maanden na mijn controle afspraak. Ik vind dit erg lang en jammer dat er zoveel tijd tussen moet zitten.

De tandarts en mondhygieniste waren zeer attent en zorgzaam.

De tandar5s en mondhygiëniste waren attent en legden vooraf goed uit wat ze gingen doen. De praktijk zag er erg netjes en schoon uit

zeer tevreden

zeer tevreden

Geweldige vakvrouw

Geweldige vakvrouw

Marinus de Jongstraat 3 b

4904 PK Oosterhout

Over Tandartsenpraktijk De Beiaard

Tandartsenpraktijk de Beiaard is een moderne praktijk met zeer ervaren medewerkers die zich met deskundige zorg over uw gebit ontfermen. Onze praktijk biedt ruimte aan 8 behandelkamers, allemaal ingericht met moderne apparatuur en naar onze kwaliteitseisen.