Op tijd, snel, efficiënt en vriendelijk

Zie hierboven!

Deskundig, vriendelijk, persoonlijk

(Zie boven)

Goede uitleg, zorgvuldig, vriendelijk,

Heel fijne rust en vriendelijkheid.

Prettig, fijne mensen. Duidelijk in wat er gaat gebeuren. Stellen je goed op je gemak. En zijn bijna altijd stipt op tijd. Mevrouw vermeulen en collega die de vullingen heeft geplaatst. Maar naam vergeten.... Sorry. Bedankt!

Ik voel mij hier op mijn gemak.

Deskundig, ervaren en lief personeel.

Zeer ervaren en goed advies

Net voor mijn vakantie pijnklachten en helaas was er ook echt iets aan de hand . Direct de eerste pijn weg genomen en goed vervolg advies gekregen . Idd geen pijnklachten tijdens mijn vakantie dus zeer fijn.

heel slecht

ik ben teleurgesteld in het feit dat ik vaak laat word ingepland als ik klachten heb van pijn en last van mijn tanden. nu ook lig ik in het ziekenhuis door een niet goed schoongemaakt gaatje onder een vulling van mijn kies en heb ik een hele operatie moeten hebben voor de zwelling van mijn kaak. ik ben ZWAAR teleurgesteld en niet tevreden en ga zeker niet meer lang bij de beiaard blijven door de service die jullie hebben geven.

Goede tandarts

Goede tandartsen praktijk. Zijn duidelijk wat ze doen.

keurig op tijd

ik was zeer verrast dat de tandarts naar de behandelkamer van de mondhygeaniste kwam.

Heel fijne behandeling

Ik had best een flinke behandeling aan de voortanden, maar de lieve tandarts en zeker ook de assistente hebben dit super gedaan. Ik wil de assistente echt benoemen, want die zijn allemaal even aardig en respectvol

Vlot geholpen

Professioneel gebitsonderhoud

Professioneel, deskundig, en vooral patiëntgericht.

Erg belangrijk is het dat de tandarts de tijd neemt/ krijgt voor een zorgvuldige behandeling!

prima geholpen

op tijd geholpen, vriendelijk personeel

Prima!

Goede ontvangst, afspraken op tijd en aardige en kundige mensen.

Altijd goed leuke mensen en ervaren.

Gewoon fijne ervaring en goede behandeling.

Er wordt gedaan wat nodig is.

Ik vind mijn tandarts professioneel en vriendelijk. Bedankt voor de hulp bij het beschermen van mijn tanden

Ze zijn altijd vriendelijk en belangstellend.

Ik kom bij de mondhygiëniste en tandarts mevrouw Vermeulen. Altijd in voor een grapje en eerlijk.

Professioneel, vakkundig vriendelijk

Professioneel, vakkundig vriendelijk

Geen klagen over mijn behandeling

Mondhygiëniste en controle goed gegaan.

Goede zorg en prettige behandeling

Ik denk dat bovenstaande voldoende duidelijk is

Zoals altijd: deskundige zorg en een zeer ervaren, vriendelijke medewerkster.

Ik krijg al vele jaren zorg van medewerkers van deze praktijk en altijd tot volle tevredenheid. Ik vertrouw op hun deskundigheid en ben nog nooit teleurgesteld.

Fijne rustige tandarts

Fijne tandarts

Heel vriendelijk geholpen

Heel vriendelijk geholpen

Marinus de Jongstraat 3 b

4904 PK Oosterhout

Over Tandartsenpraktijk De Beiaard

Tandartsenpraktijk de Beiaard is een moderne praktijk met zeer ervaren medewerkers die zich met deskundige zorg over uw gebit ontfermen. Onze praktijk biedt ruimte aan 8 behandelkamers, allemaal ingericht met moderne apparatuur en naar onze kwaliteitseisen.