Onvriendelijke benadering receptie.

Tweemaal een discussie moeten voeren met een van de receptionisten van de Beiaard. Dezelfde persoon slaagt erin om binnen no-time een vervelende situatie te laten ontstaan. Luistert niet, neemt cliënt niet serieus waardoor het een zeer onprettig gesprek wordt. Wordt later weer wel rechtgetrokken, maar dan is het kwaad al geschied.

Goed en snel geholpen

Prettige omgang

kundig beoordeeld en prettig in de omgang, zal altijd uitleggen waarom iets moet gebeuren

Hoef niet lang te wachten, word op je gemak gesteld

Altijd goed geholpen

Heel goed praktijk, vriendelijk, professioneel

Zeer tevreden , deskundig, duidelijk, ontspannen sfeer .

Prima geholpen

Tijdens de half jaarlijkse controle prima geholpen. Rust en ontspanning is hier van toepassing. Heldere uitleg ( door tandarts Karin) gekregen over wat er aan staat te komen.

Aandachtig en proactief

Aandachtig en proactief

Fijn

Fijn

Over gekomen via Praktijk epelenberg met Marielle en Andrea ben ik erg tevreden. Helaas is Andrea terug naar Spanje maar ik heb heb veel vetrouwen in de Zuid-Afrikaanse tandarts die een nieuwe vulling heeft geplaatst. Hij is prettig in de omgang maar helaas ben ik zijn naam vergeten

Zeer goed behandeld.

Er wordt rekening gehouden met persoonlijke belevingen. Zeer professioneel behandeld. Altijd vriendelijk.

geweldig

Door mijn "knarsen" heb ik aan mijn gebit schade toegebracht. Door het meedenken van de tandarts en assistenten wordt er alles aan gedaan om dit weer te herstellen. Ik ben hier zeer gelukkig mee en de kennis en professionaliteit van de praktijk heeft mijn volledige respect en mijn dank is zeer groot..

Ik heb gewoon fijne ervaring

Ze besteden genoeg aandacht en zijn behulpzaam en professioneel

Geweldig, zorgzaam en zeer vriendelijke praktijk

Behandelingen zijn gewoon super goed en zeer vriendelijke behandelaars!! Alles klopt hier.!! Ik heb een geweldige meedenkende tandarts Karin en zo ook Cees de Gelder daar ga je met plezier naar toe!!

Heel goed, heel behulpzaam

Klantvriendelijk

Prima tandartsen, mondhygiënisten en administratieve medewerkers. Ze zijn allen kundig en vriendelijk en denken met je mee.

Goed geholpen

Erg vriendelijk

Uitstekend goed geholpen.

Al jaren een graag komend persoon naar de praktijk voor de tandarts en mondhygiënist, Altijd vriendelijk en duidelijk over de behandeling die geplant staat.

Klantvriendelijk

Altijd vriendelijk en vakkundig

betrouwbaar en klantvriendelijk

betrouwbaar en klantvriendelijk

Tandarts leeft goed in

Behandelt zorgvuldig en geduldig. Kan goed in leven en adviseren. Vind het altijd vreselijk om naar de tandarts te gaan. Maar hij stelt me gelijk op mijn gemak

Netjes, iets wat afstandelijk

Tandarts kwaliteiten zijn prima, overig personeel kan wat vriendelijker. Een goedemorgen bij het binnenkomen kan het verschil al maken.

Marinus de Jongstraat 3 b

4904 PK Oosterhout

Over Tandartsenpraktijk De Beiaard

Tandartsenpraktijk de Beiaard is een moderne praktijk met zeer ervaren medewerkers die zich met deskundige zorg over uw gebit ontfermen. Onze praktijk biedt ruimte aan 8 behandelkamers, allemaal ingericht met moderne apparatuur en naar onze kwaliteitseisen.