Naar tevredenheid

Zorgvuldig en rustig.

Goed geholpen!

Ik moest oude vullingen laten vernieuwen. Alles werd keurig uitgelegd en de behandeling verliep voorspoedig. Er werd veel aandacht aandacht besteed aan een lastige kies, om Het voor mij daarna zo comfortabel Mogelijk te hebben. Goed team work met Karin en Nadine !

Is niet helemaal goed

Is niet helemaal zou goed als hoort bij jou eigen Tandartese ??

Een fijne en goede behandeling ( controle)

Behandeling : onder vulling 2 x

Prima, het begint al bij de balie,

Wij vinden m'n tandarts Joost M heel goed na dat tandarts Storm heelaas is weg gegaan , dus dat hebben jullie goed gedaan . Jullie tandhygiestes vinden wij ook van een hoog kwaliteit, dus met andere woorden :; wij zij dik tevreden . Mvrgr Diny en John Huyg .

prettige en toegankelijke tandartspraktijk

goede communicatie, altijd vriendelijke ontvangst, uitstekende tandartsbehandelingen

Vakkundig en netjes

Nette praktijk wat goed bereikbaar is. Meestal is er in de buurt voldoende parkeerplek. Aardige medewerksters en vakkundige tandarts en mondhygiëniste. Wordt altijd vriendelijk geholpen. Je hebt ook echt het gevoeld dat ze de tijd voor je nemen.

Fijn geholpen

Ben heel tevreden over de assistent en de tandarts, altijd een vriendelijk woord , en prima uitleg

Goede uitleg fijn geholpen

Leuke mensen en goede kennis

Heel vriendelijke en deskundige behandeling.

Nvt

Goed werk verricht

Goed geholpen

Goede tandarts en goede tips

Nog tips meegekregen.

Pijnloze vriendelijke behandeling

Afgebroken vulling/ kies, met verdoving werd de oude vulling verwijderd en nieuwe vulling geplaatst. Dit met vooraf duidelijke omschrijving door vriendelijke tandarts en assistente. Prima tandarts bezoek , waar vooraf tegenop gekeken werd, maar achteraf meeviel.

Netjes op tijd geholpen en weer op een fijne manier. Zo is het niet erg om naar de tandarts te gaan.

Erg goed

Vakkundig, leggen goed uit hoever ze zijn en wat ze doen.

Lieve mensen

Fijne mensen, luisteren naar je (tand)klachten. In voor een geintje. Leveren goed werk af.

Goed behandeld

ik ben goed geholpen

Prima praktijk

Uitstekende vakbekwame mensen

Vriendelijk en snel

Zijn altijd snel en werken zeer correct

Karin is lief en geduld, ze maakt eerst een praatje voor dat ze begin met de behandeling, dat menselijke toch.

Marinus de Jongstraat 3 b

4904 PK Oosterhout

Over Tandartsenpraktijk De Beiaard

Tandartsenpraktijk de Beiaard is een moderne praktijk met zeer ervaren medewerkers die zich met deskundige zorg over uw gebit ontfermen. Onze praktijk biedt ruimte aan 8 behandelkamers, allemaal ingericht met moderne apparatuur en naar onze kwaliteitseisen.