Mijn ervaring was erg fijn, kundig en gezellig. Tot de volgende keer.
Ik heb echt angst voor de tandarts dus vond het doodeng om ook nog eens naar de mondhygiënist te gaan. Ik haal mezelf over om naar Lotte te gaan. 2 x geweest en viel mee buiten de pijn naderhand.
Een uur in de stoel gelegen bij mondhygiëniste Annelotte. Geweldige ervaring. Met haar zeer goede en klantgerichte luisterhouding en heldere communicatie trekt ze je door het hele proces heen en is in staat om op het juiste moment klanten steeds een stapje verder te brengen in herstel van hun gebit en wat ze daar zelf in moeten gaan veranderen. Henk Boeren
Werd professioneel ontvangen,de assistente stelde mij op mijn gemak,de tandarts vind ik de beste die ik ooit heb gehad,al met al zéér goed geholpen!!!
Ben op tijd geholpen! Rustig en zeer vriendelijk te woord gestaan!
Persoonlijke benadering en professioneel
Ik word goed geholpen Professioneel en behulpzaam
Ik heb een enorme angst voor tandartsen maar deze mevrouw is echt geweldig en heel professioneel ik reis 70 km om deze praktijk te bereiken maar het is het zeker waard
Zeer zorgvuldig, vriendelijk.
Prima ontvangst en eerste kennismaking
Ik vond deze tandarts en assistente wel aardig maar ik ben niet tevreden over de behandeling. Op zich stelde de behandeling niks voor maar toch was het geen prettige ervaring. Het ging niet met beleid zoals mijn eigen tandarts het altijd deel doet. Alles met beleid. Op een gegeven moment dacht ik, laat maar, t is goed zo, maar dat was t niet. Kroon was terug geplaatst maar zat er niet goed op. 1 dag, nu dus, ligt het er weer uit! Ik ben tandarts Vermeulen gewend en zij is wat mij betreft toch de beste!
Heel blij met Joost en Lisa
Zeer Goed
Mijn afspraak was netjes op tijd, deskundig en vriendelijk behandeld door Carola. Maken van een nieuwe afspraak ook op een prettige manier.
Toch altijd een beetje gespannen. Achteraf blijkt dat nergens voor nodig te zijn. Mondhygiëne van groot belang. Tot over 6 maanden.
Tandarts en mondhygienste liggen bij mij erg “gevoelig” maar zij helpen mij over mijn angst heen.. erg vriendelijk en bij alles een duidelijke uitleg!
Altijd goed geholpen!
Goed ontvangst en behandeling. Vriendelijke n kundige behandelaar.
Ik ga er graag naartoe Ik vindt het er leuk Wordt altijd goed behandeld Moet zo blijven door wat lollen kan er wat Vergeten worden je ben er zelf ook bij toch Ik dank de mede werkers voor hun werk Zeker geen narennen ervaring
Fijn en rustig geholpen. Er moesten 2 vullingen vervangen worden en dit is keurig gedaan, ook in de juiste kleur.
Vriendelijke, persoonlijke benadering
Op tijd bij de tandarts en mondhygiëniste
Super snel ! Hele lieve tandarts
Bijna 30 minuten zitten wachten in de wachtkamer. Terwijl ik al om 10 over 8 een afspraak had, zodat ik nog op tijd op werk kon zijn. Je zou denken dat er op dat tijdstip nog weinig kan uitlopen. Wat blijkt? Veel zieken. Oké, kan gebeuren, maar de dames achter de balie zouden dat dan even netjes up front aan mogen geven dat het om die reden enorm uitloopt. (Toen ik een vervolgsafspraak moest maken, kwam een assistente aan de balie vragen of ze aan haar volgende afspraak wilden laten weten dat het uitliep, maar dat had al direct in de ochtend gedaan mogen worden.) Ik vraag altijd of de tandarts ook gelijk het tandplak wil weghalen, maar dat kon ineens niet. Er kwam een heel verhaal wat deels logisch klinkt, totdat er redenen achteraan kwamen dat mijn ouders daar ook last van hebben dus het genetisch is, maar mijn ouders zijn zich daar niet van bewust. Het kwam daardoor op mij nu meer over dat er uitloop is en tijdnood en dat ze er eigenlijk niet echt zin in had.... Vervolgafspraak inplannen is ook een ramp. Ben je twee dagen vrij van je werk, om dit soort dingen in te doen, moet je een afspraak inplannen van driekwartier maar dat kan niet op jouw vrije dagen want die persoon waar ik naartoe moet, daar mogen ze maar op beperkte plekken inplannen. En als je dan zegt: dan moet het om 8u dan krijg je een moeilijke blik 'want dat is een hele populaire tijd. Ik vond deze keer de klantvriendelijkheid ontzettend tegenvallen.
Zeer kundige en vriendelijke tandarts
Marinus de Jongstraat 3 b
4904 PK Oosterhout
Tandartsenpraktijk de Beiaard is een moderne praktijk met zeer ervaren medewerkers die zich met deskundige zorg over uw gebit ontfermen. Onze praktijk biedt ruimte aan 8 behandelkamers, allemaal ingericht met moderne apparatuur en naar onze kwaliteitseisen.