Dik tevreden als altijd

Vakkundig geholpen

Netjes , klantvriendelijk en goed geholpen.

Hadden niet eerder tijd maar na lange tijd weer een goede behandeling van de mondhygiëniste gehad, voelt weer goed,

Je word vakkundig geholpen

Geholpen op de afgesproken tijd

Goed geholpen

Na tel contact ivm pijnlijke kies toch snel ingepland bij collega tandarts volgende dag en mogelijkheid aangeboden gekregen om dezelfde dag ev bij dienstdoende tandarts in Tilburg gezien te worden . Heel tevreden over het meedenken in oplossingen door de zeer vriendelijke receptioniste die tijd nam om een plekje te zoeken voor mij . Mijn complimenten , ook voor de vervanger die mij uitgebreid onderzocht en te woord heeft gestaan

Vriendelijk en duidelijk

Vriendelijke behandeling en duidelijk aangegeven wat er wel of niet gedaan moet worden !!

Uitstekend zoals ik gewend ben

Heel goed. Ik ben niet anders gewend

efficiente praktijk

Makkelijk bereikbaar, zakelijk en efficient

had vervanger omdat mijn eigen tandarts ziek naar huis is gegaan

wauw wauw wauw perfect mooie mond hygiënisch mooie tanden weer Dankje wel

Echt super mooi ben er blij mee

goede tandarts

goede service en mooi op de afgesproken tijd.

Ontspannen sfeer

Vandaag een, voor mij nieuwe, tandarts, een heel vriendelijke, rustige tandarts. Legt uit wat hij doet of gaat doen. Neemt de tijd voor vragen. Goede, prettige ervaring. Het ziet er altijd schoon en hygiënisch uit. Assistente en balie medewerkers ook altijd erg vriendelijk.

Prettige behandeling met goede informatievoorziening

Zowel de afspraak bij de tandarts als bij de tandtechnicus heb ik als prettig ervaren. Goede informatie, duidelijkheid over wat er stond te gebeuren. Cliëntgericht.

Tandarts en personeel zijn zeer professioneel.

Voel me op mijn gemak door client-vriendelijk personeel! Vakmanschap en vriendelijk en zeer professioneel.

goede behandeling mondhygiënisten.

Al enkele jaren kom ik met regelmaat bij Lisa ,en ben hier tevreden over

Heel goed

Tevreden zij is heel goed

Goed geholpen

Is goed

Fijne behandeling ben niet meer zo angstig voor de tandarts

Heel goed

Heel vriendelijke tandarts en mondhygiëniste Leggen heel duidelijk uit wat ze aan het doen zijn.

Vind het een aangename praktijk lieve mensen

Professionele kijk op t vak.

Klantvriendelijk

Klantvriendelijk

Goed , alleen balie service was zeer slecht

goede uitleg en uitvoering van handelingen

Er werd goed uitgelegd wat er moest gebeuren en waarom. De behandelaar vertelde steeds wat ze ging doen in mijn mond en wat ik daarvan kon merken. Ook werd er geregeld gevraagd of alles goed was. Bovendien was de behandelaar erg vriendelijk.

Marinus de Jongstraat 3 b

4904 PK Oosterhout

Over Tandartsenpraktijk De Beiaard

Tandartsenpraktijk de Beiaard is een moderne praktijk met zeer ervaren medewerkers die zich met deskundige zorg over uw gebit ontfermen. Onze praktijk biedt ruimte aan 8 behandelkamers, allemaal ingericht met moderne apparatuur en naar onze kwaliteitseisen.