De Beiaard is een heel goede tandartsraktijk!

Goede afspraken goede voorlichting, heel aardige, empathische medewerkers.

goed behandeld

afspraak op de tyd was goed

Goed.

Zorgvuldig.

Personeel zijn vriendelijk

Personeel zijn vriendelijk

Fijne tandartspraktijk

Wordt er fijn en goed geholpen.

Goed snel keurig en pijnloos geholpen

Ik kon er na een in het weekend ontstaan probleem direct een maandag terecht na even gebeld te hebben. Daar ben ik binnen 20 min keurig netjes en perfect pijnloos geholpen door tandarts Meeuwisse. Zo kon ik direct na de afspraak mooi weer mee lunchen. En is het topkwaliteit die geleverd is.

I am very happy with the dental care.

No waiting time. They work very good.

Alles wordt super goed gecontroleerd en het is ook gezellig. Er is belangstelling voor de mens achter de patiënt - zo heel erg fijn. e gaat met goede zin naar de tandarts.

Goede ontvangst, heldere uitleg, accuraat gehandeld en duidelijk advies!

Ik werd prettig ontvangen door de assistente, alles werd duidelijk uitgelegd en nagevraagd. De tandarts gaf heldere uitleg, deed goede diagnostiek en adviseerde zodanig dat ik gerustgesteld naar huis ging.

Heel Fijn en Prettig en Begripvol geholpen

Ik vindt Tandarts Mariane Grobler 7een fantastische Persoon.

Prima geholpen

De randarts gaf mij het vertrouwen dat het hoed kwam

Mijn laatste controle bij de tandarts was bij een andere tandarts

Bij mijn laatste tandarts controle op 18 februari om 12:05 miste ik persoonlijk contact en goede uitleg die er normaal gesproken altijd was. Ik moest veel uitvragen voor ik uitleg kreeg en er werd weinig tot niets gezegd toen de controle klaar was. Ik kende de nieuwe tandarts waar ik door geholpen niet.

Prettige praktijk met professionals

Ondanks dat mijn vertrouwde behandelaar deze dag niet aanwezig was, toch erg bekwaam en vriendelijk geholpen door haar vervangster.

Heel fijn om opgewekt naar de tandarts te gaan

Behandelingen heel goed en pijnloos

Prettig en vriendelijk

Afspraken zijn op tijd , men stelt je op het gemak en houden je tijdens de behandelingen goed op de hoogte hoever ze zijn met de behandeling zodat het niet eindeloos lijkt.

fijn dat we zo snel geholpen konden worden

Heeft geen zin

Vorige keer ingevuld wordt toch niks mee gedaan

Was echt heel fijn.

Lieve tandarts. Mevr Vermeulen Neemt de tijd voor je. Ook lieve assistent. Lekker gekletst. Op vrijdag naar mondhygiëniste geweest Heb nog nooit zo ‘n lieve vrouw gehad. Carola Niet iemand die als maar zegt dat je niet goed poetst. Zij was juist het tegenovergestelde. Voelde mij op mijn gemak. Legde alles goed uit. Meteen een afspraak gemaakt voor in oktober bij haar.

Goed hoor

Vriendelijke,goede uitleg

positief

Behandelingen zijn zorgvuldig, met duidelijke uitleg en in een prettige sfeer.

Heel goed

Stellen je gerust Zij erg vriendelijk Hebben veel geduld Resultaat is super

Heel fijn geholpen .

Kom hier al verschillende jaren en altijd heel goed geholpen, en op een vriendelijke manier.

Keurig vriendelijk geholpen met veel duidelijkheid en rustig de tijd nemend voor vragen !!!

Goede zorg, duidelijke communicatie en snel geholpen

Vriendelijk personeel Assistenten nemen veel werk uit handen Van de tandarts. Daardoor een snelle doorstroom van patiënten Ook ik kon sneller geholpen worden na breuk van mijn kroon ( dezelfde dag!) Hygiënisch, fijne praktijk

Marinus de Jongstraat 3 b

4904 PK Oosterhout

Over Tandartsenpraktijk De Beiaard

Tandartsenpraktijk de Beiaard is een moderne praktijk met zeer ervaren medewerkers die zich met deskundige zorg over uw gebit ontfermen. Onze praktijk biedt ruimte aan 8 behandelkamers, allemaal ingericht met moderne apparatuur en naar onze kwaliteitseisen.