Snel geholpen

Goed meegedacht in het probleem en een hele fijne oplossing geboden

Snel en goed geholpen door alle medewerkers, top

Goede hulp bij calamiteit in gebit.

Afgebroken vulling en dan de volgende dag geholpen kunnen worden. Dat noem ik goede servoce

Zoals altijd bijzonde goed geholpen en altijd goede tips

Prima geholpen altijd vriendelijk en ltijd op zoek naar goede oplossingen.

Vlotte en correcte bejegening.

Professioneel en patiëntvriendelijk. Gastvrij en deskundig.

Mond Hygiënisten en balie personeel

Mond Hygiënisten, leg goed uit wat ze gaat doen, geeft ook adviezen.

Snel en goed geholpen

Snel en goed geholpen

Kon er mooi tussendoor

Wakker worden met een vulling / tand in je hand en gelijk terecht kunnen. Super. Hele aardige tandarts ook.

meteen op mijn gemak...

Was een beetje nerveus, maar werd enthousiast ontvangen, duidelijk uitleg, grondige controle wat mij op mijn gemak stelde.

Tandarts praktijk aan te bevelen

goede uitleg. behandeling prima

Heel erg goed

Vrrtrouwd goed

Op een rustige, prettige manier geholpen..

Altijd fijn, duidelijk, rustig en alles wordt goed uitgelegd over wat er gedaan wordt.

Vriendelijke professional

Naar de mondhygiënist gaan is niet echt mijn hobby maar deze professional weet wat ze doet en is daarnaast heel klantvriendelijk

Exellent ervaring

I have a positive experience and I am very satisfied.

Snel en goed behandeld.

Wat valt er dan nog te zeggen.

Nog steeds tevreden

Blij met Joost en Lisa

Professionele behandeling, waarbij ook ruimte is voor persoonlijke belangstelling Het enige wat ik mis in de behandel kamers is een spiegeltje aan de muur waar je even gebruik van kunt maken voor het verlaten van de ruimte

Snel, vriendelijk en goed

Snel, vriendelijk en goed

Goede Tandarts

Goed geholpen door tandarts,pijn van vulling is verholpen.

Zeer goed geholpen

Zeer goed geholpen.

Goede verzorging.

Geen wachttijd, duidelijke informatie en goede kwaliteit.

Blij dat ik nu een fijne tandarts heb.

Na mijn nare ervaringen bij tandarts Vermeulen, ben ik blij dat ik nu aan Celine een fijne tandarts heb. Empathisch, vriendelijk, betrokken, kundig! Weer het gevoel dat ik naar de tandarts ga en ook door haar behandeld wordt, en niet naar een die de assistente al haar werk laat doen :) En ook vriendelijke behulpzame receptionistes.

Fijn in omgang met patiënten

Voel mij altijd op mijn gemak en zeer vriendelijke mensen

Prima geholpen

Marinus de Jongstraat 3 b

4904 PK Oosterhout

Over Tandartsenpraktijk De Beiaard

Tandartsenpraktijk de Beiaard is een moderne praktijk met zeer ervaren medewerkers die zich met deskundige zorg over uw gebit ontfermen. Onze praktijk biedt ruimte aan 8 behandelkamers, allemaal ingericht met moderne apparatuur en naar onze kwaliteitseisen.