Viel tegen deze keer door assistente

Tandarts Vermeulen is geweldig, de assistente Jessica was echter tot onze verbazing erg humeurig. Ik ben dit niet gewend na al jaren te komen. Ik was samen met mijn zoon dit heeft een reden, dat weet de tandarts ook, maar de assistente was niet erg tactisch na een paar hints van mijn kant. Wij voelden ons naderhand niet erg prettig en hebben ook het voornemen om haar te ontwijken ern volgende ronde.

Zeer positief

Vriendelijke tandarts (Joost), levert goed werk af, betrokken empathisch.

Goede en vriendelijke behandeling.

Annelotte geeft melke keer goede adviezen.

Uitstekend en vriendelijk gehoplen

Zoals altijd dik tevreden en keurige info en planning.

Ben goed geholpen

Wordt altijd op tijd en prettig geholpen ( wat je prettig kunt noemen als ze bezig zijn in je mond)i Positief!!

Inmiddels 2 halfjaarlijkse controle afspraken gehad in deze , voor mij nieuwe, tandartspraktijk. Goede rustige toegankelijke sfeer in hele praktijk ( balie, tandarts, assistente ) Kan , gelukkig, niets beoordelen qua evt. behandelingen maar heb daar op voorhand vertrouwen in. Wachttijd voor afspraak mondhygiënist is lang maar heb begrip daarvoor ( personeelstekort helaas ) en er wordt meegedacht door de baliemedewerkers om afspraken vooruit in te plannen

Vriendelijk en volgens afspraak

Altijd vriendelijke ontvangst door alle medewerkers. Je wordt op afgesproken tijd geholpen. Geen uitloop.

Tevreden

Tevreden

Heel goed en vakkundig

Ze zijn vriendelijk en luisteren ook goed naar de cliënt, en helpen je met alles wat met de tanden en de mond temaken heeft . Ook kijkt de tandarts wat voor beperking ik heb en komt eventueel met een oplossing voor . Tandarts meeuwisse is voor mij de beste tandarts! .

Prima, niks op aan te merken.

Zie hierboven

Snel klaar zonder problemen

Snel klaar zonder problemen

Super positief

Annelotte was super vriendelijk en zeer kundige. Top

Top team

Hebben aandacht voor je en er wordt meegedacht.

Goede en professionele zorg

Keurig geholpen!

Fijn dat Lisa zegt wat ze ziet en doet. Constante feedback welk gebied van gebit wordt behandeld. Zo weet ik precies wat de evt. aandachtspunten zijn. Top! Ik ben tevreden.

Fijne schone praktijk met vriendelijk personeel

Je word op je gemak gesteld alles word goed uitgelegd. Ze zijn heel goed met omgang kinderen.

Kundig en vriendelijk

Er wordt rekening gehouden met mijn spanning en meegedacht hoe het bezoek zo prettig mogelijk verloopt. Vriendelijk team en nette praktijk.

Goed en op tijd

fijn dat ik direct mocht komen

goede ontvangst, duidelijk advies wat wel of niet moest gebeuren

Ga zo door

afspraak loopt nauwelijks uit. Dus goede planning

Goede tandarts

Top tandartspraktijk

In deze tandartspraktijk werken mensen met kennis en is iedereen zeer vriendelijk en begaand met de patiënt.

Vriendelijk en vakkundig

Netjes en op tijd

Snel, helder en vakkundig

Ik ben bij acute pijn snel en vakkundig geholpen. Er werd mij duidelijk verteld wat er aan de hand was en wat er gedaan ging worden. Ook tijdens de behandeling werd ik niet verrast, er werd duidelijk verteld wat er gedaan ging worden. Was voor mij zeer geruststellend en heb dat zeer prettig gevonden

Marinus de Jongstraat 3 b

4904 PK Oosterhout

Over Tandartsenpraktijk De Beiaard

Tandartsenpraktijk de Beiaard is een moderne praktijk met zeer ervaren medewerkers die zich met deskundige zorg over uw gebit ontfermen. Onze praktijk biedt ruimte aan 8 behandelkamers, allemaal ingericht met moderne apparatuur en naar onze kwaliteitseisen.