vakkundige tandarts die goed communiceerd!

Zeer goed, eindelijk n keer geen gekke dingen. Wel weer fotos maar dat is tegenwoordig 1 keer in de 2/3 jaar noodzakelijk volgens mijn tandarts?

prima tandartsenpraktijk

goede praktijk

Heel tevreden over de behandelingen en deskundige zorg

Heel tevreden over de behandelingen en deskundige zorg

heel fijne ervaring

de nieuwe medewerkster was top

Altijd goed geholpen. Mail en sms voor herinnering

Fijn contact en nemen de tijd voor je.

Goed, vriendelijk en kundig

Ik heb lang op de afspraak moeten wachten. Er was een vulling uit gevallen en er bleef steeds voedsel tussen mijn tanden zitten dus dat was vervelend. Maar de behandeling zelf was uitstekend. Toen ik zei dat ik het geluid van die boor zo akelig vond, zei de tandarts dat ik haar dan nog niet had horen zingen. Zo'n grap kan ik wel waarderen.

Was 1e kennismaking

Was 1e kennismaking a.g.v. stoppen tandartspraktijk Epelenberg. Dan is het altijd even wennen. Dacht even een gaatje te kunnen laten vullen. Kreeg een hele screening incl. foto's. Maar geen vulling. Ben ook onder behandeling bij kaakchirug en tandarts Amphia. Andrea zou hun berichten wat te doen i.v.m. door haar geconstateerde benodigde wortelkanaalbehandeling. Gevraagd om een cctje richting mij. Echter nog niet ontvangen.

Geweldig,en een luisterend oor.

Zeer meedenkende mensen,fijn om mee te praten.

goede tandarts en mondhygiëniste

goed en efficiënt geholpen

Fijne tandarts (Andrea)

Voel me op mijn gemak en heb vertrouwen in de tandarts.

Kundig team bij snelle service

Als patient bij deze praktijk werd ik dezelfde dag geholpen bij een loszittende brug. Een perfekte snelle controle en weer vastzetten werd uitgevoerd en na 15 minuten is mijn lach weer goud waard!

Ze doen alles rustig en zeggen precies wat ze doen. Heel fijn als je heeel bang bent

Zeer klant onvriendelijk

Kom er al een aantal jaar, helemaal prima. Onaangekondigde wissel van uitvoerende personen geen enkel probleem… Maar telkens bij een afspraak einde dag, bellen ze of het een uur eerder kan, meestal lukt me dat. Prettig toch mijn flexibiliteit? Dit keer wéér een voicemail met het verzoek om eerder te komen. Dan neem ik de moeite om netjes terug te bellen (binnen 45 minuten) want het komt mij nu ook eens goed uit…sta ik 14 minuten in de wacht…. is het antwoord: Ow dat hoeft niet meer…,mijn verzoek om de afspraak dan te verplaatsen kan echt niet en kost geld. Dat is 1 richtingsverkeer…erg klant onvriendelijk, ik help jullie in de planning wel en andersom 0 flexibiliteit. Ben altijd keurig op tijd, betaal netjes’, ben vriendelijk, flexibel… Deze club heeft het veel te druk en worden ook nog eens mega arrogant…. Klagen helpt vast niet… voor mij 10 anderen waarschijnlijk. Nou succes ermee dit was de laatste keer, zal netjes betalen en kom uit principe niet.

Goede professionele behandeling

Je wordt op je gemak gesteld en precies verteld wat er gaat gebeuren.

Op tijd en goed geholpen.

Oke

Goed georganiseerd, vriendelijke mensen.

Afspraak maken gaat eenvoudig, echter 3 maanden wachten voor een controle afspraak is erg lang. Vandaar een 8. Tijdens controle of behandeling wordt duidelijk uitgelegd wat er gaat gebeuren en waarom. Erg vriendelijke mensen iedereen is behulpzaam.

fijne praktijk

Mevr. Vermeulen stelt je heel erg op je gemak

Goede omgang

Fijne praktijk. De mensen zijn begripvol en je wordt goed geholpen!

Prima en zeer vriendelijk geholpen

Hier is nog tijd voor de mens

Zeer professioneel te werk.

Wordt goed behandeld en zeer klantvriendelijk en netjes hygiënisch!

Goede ontvangst en behandeling

Prima en relaxed.

Ze zijn best oke, ze gaat eerst met persoon uitlegnt geven, dan moet zelf beslissen, of wil het doen of niet, maar ze gaat doen met het belang van een patiënt.

Heel vriendelijk.

Werd heel vriendelijk gehaald. En het was een fijne afspraak.

Marinus de Jongstraat 3 b

4904 PK Oosterhout

Over Tandartsenpraktijk De Beiaard

Tandartsenpraktijk de Beiaard is een moderne praktijk met zeer ervaren medewerkers die zich met deskundige zorg over uw gebit ontfermen. Onze praktijk biedt ruimte aan 8 behandelkamers, allemaal ingericht met moderne apparatuur en naar onze kwaliteitseisen.